KUCHARZ Bolesławiec oferta pracy Dom Pomocy Społecznej w Bolesławcu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 600 - 3 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywwanie posiłków dla mieszkańców DPS, przestrzeganie jakości i ilości wydawanych posiłków, utrzymywanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pomocy kuchennych. Praca w ruchu ciągłym w systemie dwuzmianowym (8 godzin dziennie od 07:00 do 15:00, 11:00 do 19:00). proponiowane wynagrodzenie od 2600zł brutto do 3200 zł brutto miesięcznie w zależności od kwalifikacji i stażu pracy.
Data publikacji: 2019-09-06
Lokalizacja: Bolesławiec (dolnośląskie)
Pracodawca: Dom Pomocy Społecznej w Bolesławcu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piastów 17, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywwanie posiłków dla mieszkańców DPS, przestrzeganie jakości i ilości wydawanych posiłków, utrzymywanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pomocy kuchennych. Praca w ruchu ciągłym w systemie dwuzmianowym (8 godzin dziennie od 07:00 do 15:00, 11:00 do 19:00). proponiowane wynagrodzenie od 2600zł brutto do 3200 zł brutto miesięcznie w zależności od kwalifikacji i stażu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 600 - 3 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 600 - 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe lub średnie gastronomiczne, staż pracy minimum 2 lata w zakładach zbiorowego żywienia, książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemilogicznych, znajomość systemów HCCP.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Dom Pomocy Społecznej w Bolesławcu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Piastów 17, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt ososbisty i telefoniczny w godzinach od 08:00 do 15:00 numer telefonu75 649 59 00.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 8-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bolesławiec
Ulica pracodawcy: Piastów
Numer budynku pracodawcy: 17
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.09.2019
Oferta pracy ważna do: 31.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 06.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 06.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?87ddeb4d267c1e8e7c654001757ff7c3
Podobne oferty pracy
-
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Tczew (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Warszawa (mazowieckie)
praca w pensjonacie
Gaja Market Sklep Wielobranżowy, Artur Gałązka - 2016-06-09 - Łeba (pomorskie)
DO UZGODNIENIA Z PRACODAWCĄ
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-11-07 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie posiłków kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Małkinia Górna (mazowieckie)
Obróbka wstępna surowców i półproduktów, zabezpieczanie ich przed zepsuciem, sporządzanie dań kuchni polskiej i ukraińskiej, przygotowywanie potraw i napojów na przyjęcia okolicznościowe, ułożenie menu w języku ukraińskim, posługiwanie się narzędziami i maszynami gastronomicznymi, konserwacja urządzeń, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy i pomieszczeń produkcyjnych.
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-08-12 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw i napojów kuchni regionalnej, kuchni polskiej, żydowskiej, przygotowywanie potraw i napojów, deserów na przyjęcia okolicznościowe, utrzymanie czystości na stanowisku pracy i w pomieszczeniach produkcyjnych
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Chmielnik (świętokrzyskie)
OSOBA NA TYM STANOWISKU BĘDZIE ODPOWIEDZIALNA ZA:•PRZYGOTOWYWANIE MASZYN DO PRACY I DBAŁOŚĆ O JEJ POPRAWNE FUNKCJONOWANIE;•WYKONYWANIE DETALI ZGODNYCH Z OTRZYMANYMI RYSUNKAMI TECHNICZNYMI;•KONTROLA JAKOŚCI ORAZ POPRAWNOŚCI WYKONANYCH ELEMENTÓW;WYMAGANIA:•WYKSZTAŁCENIE TECHNICZNE – ZAWODOWE LUB ŚREDNIE;•MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU OPERATORA MASZYN;•UMIEJĘTNOŚĆ CZYTANIA RYSUNKU TECHNICZNEGO;•SUMIENNOŚĆ W WYKONYWANIU POWIERZONYCH OBOWIĄZKÓW.
MEBLE.PL SA - 2017-06-07 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków zamawianie towaru.
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Piekary Śląskie (śląskie)
gotowanie posiłków wg zamówień gości restauracjiorganizacja pracy zespołuzamawianie towarukierownik zmiany
Chata Olimpijczyka Jasia I Helenki H. Legierska, J. Legierski S.C. - 2017-01-12 - Wisła (śląskie)
Bieżący nadzór i konserwacje urządzeń technicznych, nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem instalacji w obiekcie (wodno-kanalizacyjna, elektryczna, wentylacynja, klimatyzacyjna, deszczowa), wykonywanie drobnych prac hydraulicznych, stolarskich i ślusarskich, przyjmowanie i dystrybucja dostaw na potrzeby działalności biurowej, utrzymywanie porządku i czystości Obiektu przez sprzątanie terenu wokół budynku, wykonywanie prac pomocniczych
"CHIPOLBROK - INVESTMENT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-09-23 - Gdynia (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Brzeg (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków wg zasad kuchni pakistańskiej, przygotowywanie półproduktów.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Legionowo (mazowieckie)
Sporządzanie dan kuchni ukraińskiej dla gości restauracji w tym zdecydowanej większości klientom zagranicznym oraz porozumiewanie się w języku ukraińskim ze współpracownikami i gośćmi z Ukrainy
Przedsiębiorstwo Prywatne Katarzyna Turczyńska Praktyka Lekarska - 2016-10-11 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
rozkładanie towaru na półkach
Diana Mączka DMA - 2019-08-22 - Przeginia (małopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej , układanie menu, przygotowywanie surowców
kontakt przez PUP - 2019-10-11 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, przygotowywanie składników, dbanie o czystość miejsca pracy.
AKAR Karbowniczek Anna - 2016-07-27 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie pizzy i dań typu fast food
Joanna Borycka "ARIA" - 2018-07-27 - Człuchów (pomorskie)
przygotowanie potraw, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Rawicz (wielkopolskie)
Sporządzanie potraw, ciast i deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń gastronomicznych. Przygotowywanie posiłków dla kieltów restauracji. (GCP KONIECPOL)
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Częstochowa (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie zawodowe kierunkowe; przygotowywanie posiłków; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice (Lotnisko)
kontakt przez PUP - 2019-01-31 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie dań według standardów, przestrzeganie zasad HACCP, kontrola stanu zapasów produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
Hard Rock Cafe - 2016-07-12 - Gdańsk (pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw
PPHU "ROZA" Zofia Leś - 2018-02-16 - Dulcza Wielka (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem; Kontakt z pracodawcą tel oraz osobiście
Pizzeria - Restauracja "Toscania" - 2016-05-16 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie wszelkiego rodzaju potraw,deserów,koktaili,sałatek,sosów wg tradycyjnych receptur kuchni ukraińskiej,przestrzeganie przepisów bhp obowiązujących w gastonomii,inne prace zlecone przez pracodawcę w zakresie gastronomii
Vega Food Sp. z o.o - 2016-07-22 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Toaleta całego ciała podopiecznego, mierzenie ciśnienia, karmienie
NZOZ Amicus - 2018-07-03 - Chorzów (śląskie)