KUCHARZ Bolesławiec oferta pracy Restauracja Oleńka na Starówce s.c.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Wydawanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami. Ustalenie tygodniowego menu. Podstawowe prace kuchenne: gotowanie (karta menu), utrzymanie porządku na tsanowisku i w pomieszczeniach magazynowych. Praca jednozmianowa w godzinach 10.00 - 18.00. Zatrudnienie na okres 3 lat.
Data publikacji: 2018-10-29
Lokalizacja: Bolesławiec (dolnośląskie)
Pracodawca: Restauracja Oleńka na Starówce s.c.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 36/12, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wydawanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami. Ustalenie tygodniowego menu. Podstawowe prace kuchenne: gotowanie (karta menu), utrzymanie porządku na tsanowisku i w pomieszczeniach magazynowych. Praca jednozmianowa w godzinach 10.00 - 18.00. Zatrudnienie na okres 3 lat.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie minimum średnie, staż pracy minimum 2 miesiące na stanowisku pomoc kuchenna w restauracji (nie bar, nie pizzeria), biegła znajomość receptur kuchni polskiej, znajomość systemu HCCP w gastronomii.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 2
Nazwa pracodawcy: Restauracja Oleńka na Starówce s.c.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Rynek 36/12, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt telefoniczny pod numerem telefonu 604069597
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bolesławiec
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 36
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.10.2018
Oferta pracy ważna do: 30.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 29.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 29.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowywanie potraw ze znjomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Zakopane (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków kuchni polskiej od produktu do gotowego dania, organizacja pracy na stanowisku
PRO-MOT Sp. z o. o. - 2017-07-06 - Skarszewy (pomorskie)
obróbka mięs, warzyw, owoców, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porządek miejsca pracy, gotowanie,
"Piekielna Kura" Przemysław Biały - 2017-01-24 - Lubin (dolnośląskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-06-01 - Tuszyn (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej w stołówce pracowniczej w celu działalności cateringowej prowadzonej przez pracodawcę.Praca od pon. do pt.
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-02-01 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
prace przy remontach i budowie dróg
Usługi Sprzętowo-Transportowe K. Wiącek - 2016-03-15 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
praca w barze
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Białystok (podlaskie)
sprawdzanie stanów magazynowych, uzupełnianie stanów magazynowych, dostawa materiałów na terenie małopolski, komputerowe mieszanie farb
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej i bengalskiej, przygotowywanie kebabów, dozowanie składników (oryginalnych art. spożywczych, przypraw indysjkich), obsługiwanie maszyny do przyrządzania kebabu, opracowywanie karty menu, przygotowywanie list zaopatrzeniowych.
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Częstochowa (śląskie)
Ogólny zakres obowiązków:Zapewnienie dzieciom i młodzieży przebywającym na obozieżeglqarsko-rekreacyjnym w Siemianach k/Iławy, całodziennego wyżywienia.Gotowanie, smażenie, pieczenie, obieranie jarzyn, krojenie, obróbka mięs i ryb, przenoszenie, ustawianie, zestawianie pojemników z produktami i potrawami zgodnie z przepisami bhp, p.poż., zasadami żywienia zbiorowego oraz procedurami określonymi w HACCP;Dbanie o najwyższą jakość - smak posiłków i wydawanie ich w wyznaczonych godzinach.
DOM DZIECKA im. Stefana Starzyńskiego - 2016-06-16 - Kłodzko (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw mięsnych, jarskich, warzywnych itp., dobór menu, przygotowywanie sałatek, mięs, sporządzenie zamówienia na towar, zioła, pzyprawy itp.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Złoty Stok (dolnośląskie)
Wstępna obróbka półproduktów, przygotowywanie potraw i napojów kuchni indyjskiej, komponowanie menu. 168h/mc.
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Wrocław (dolnośląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni wietnamskiej oraz innych azjatyckich, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych oraz właściwe nimi gospodarowanie, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne podawanie, przygotowywanie, podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów przygotowaniu w\g posiłków. Pobieranie produktów spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednie zabezpieczenie ich przed użyciem.Przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni i nadzór nad jej wykonaniem.Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach.Praca na czas określony : 01.08.2018r. do 31.08.2019r.Godzina zakończenia pracy: 15:00sala G
Przedszkole nr 47 " Leśny Ludek" - 2018-05-07 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywyanie dań z kuchni regionalnej i a la carte (od przystawek do deserów).
Waldhotel Eiche GmbH - 2017-12-27 - Niemcy (Niemcy)
-Praca w Galerii Kociewskiej w Pizzerii Włoskiej,-Osoby zainteresowane pracą proszone są o przesłanie CV wraz ze zdjęciem na adres: izka249 (at) op.pl,-Godziny pracy wg grafiku - Pizzeria otwarta od poniedziałku do niedzieli w godz. 9-21,-Samodzielna praca na stanowisku pizzermana.
CEZARY SUSKA SCS - 2017-03-03 - Tczew (pomorskie)
Przygotowanie dań kuchni tajskiej. Praca na dwie zmiany w godz.: 7-15, 13-21. Równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Amalfi s.c. (Wrocław). sala G
AMALFI s.c. - 2017-11-10 - Wrocław (dolnośląskie)
kucharz w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dokumentacji, nawiązywanie i rozwiązywanie umów na dostawę wody i odbiór ścieków.Prowadzenie rejestru klientów.Zabezpieczenie okresowych kontroli i odczytywania wodomierzy w nieruchomościach, analizowanie raportów odczytywaczy wodomierzy i reklamacji konsumentów.Zlecanie montażu i wymian wodomierzy.Prowadzenie ewidencji dla poszczególnych kontrahentów zgodnie z obowiązującymi przepisami.Prowadzenie ewidencji w zakresie gospodarki wodomierzowej.Wystawianie faktur za korzystanie z usług w zakresie dostaw wody i odbioru ścieków.Kontrola wystawianych faktur i ich analiza.Fakturowanie pozostałych usług.
ZAKŁAD WODOCIĄGÓW I KANALIZACJI SPÓŁKA Z O.O. - 2018-10-18 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Wykształcenie zawodowe - piekarz-ciastkarz. Wynagrodzenie godzinoiwe, praca od 22:00 do 6:00. Kontakt osobisty z pracodawcą po umówieniu telefonicznym.
SPOŁEM PSS RYBNIK - 2015-11-27 - Rybnik (śląskie)
obsługa klienta, obsługa kasy, towarowanie
TESCO (POLSKA) Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-02-15 - Złotów (wielkopolskie)
Według stanowiska - kuchnia staropolska
ROBERT WĄSOWICZ KUCHNIA STAROPOLSKA "U BABCI MALINY", WILLA "U BABCI MALINY" - 2016-01-11 - Kraków (małopolskie)
sprzedaż, obsługa klienta, wykładanie towaru, dbanie o porządek
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Chorzów (śląskie)
Wykształcenie zawodowe; zakres obowiązków: przyjmowanie i rozkładanie dostaw, zbieranie towaru z zamówień, wydawanie towaru klientom oraz kierowcom; mile widziana znajomość części motoryzacyjnych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
"TJT" ŻAK I SPÓŁKA, SPÓŁKA JAWNA - 2017-01-10 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.Wymagana znajomość kuchni polskiej, dyspozycyjność i uczciwość.
SANEX Monika Siudzińska - 2016-06-28 - Sulejówek (mazowieckie)