KUCHARZ Bolesławiec oferta pracy Calayo Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie surówek, sosów oraz umiejętność przyrządzania kebaba. Praca jednozmianowa wykonywana w godzinach 10.00 - 18.00.
Data publikacji: 2019-06-06
Lokalizacja: Bolesławiec (dolnośląskie)
Pracodawca: Calayo Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sierpnia 80/15, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie surówek, sosów oraz umiejętność przyrządzania kebaba. Praca jednozmianowa wykonywana w godzinach 10.00 - 18.00.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
bengalski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C2 - biegły
Nazwa pracodawcy:
Calayo Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Plac Bankowy 2, 00-095 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt osobisty po wcześniejszym kontakcie telefonicznym w godzinach 10.00 - 14.00.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 10.00 - 14.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Plac Bankowy
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.06.2019
Oferta pracy ważna do: 21.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 06.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 06.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2909476f613c1e4c3fd928db8abc3abe
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków.Praca w Restauracji "Cafe Kwadrans", 12h co drugi dzień lub 8h na dwie zmiany w godzinach 9-21.
"SOLIDUS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-06 - Nowy Sącz (małopolskie)
przyrządzanie posiłków
Mat-oil sp. z o.o. - 2018-08-29 - Swarzędz (wielkopolskie)
gotowanie, przygotowanie półproduktów i potraw
BANDEROZA s.c. - 2016-05-13 - Myślenice (małopolskie)
Przygotowanie posiłkówwg.menu przedsiębiorstwa-kuchnia tradycyjna,oraz dania szybkie typu fast-food.
Mirosław Andrzej - 2016-03-31 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
Piotr Butkiewicz - 2019-05-27 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej+ pizzy, godziny pracy 8.00-16.00, + obsługa imprez
MARIUSZ ARENDARCZYK AR - SO - 2016-08-02 - Bogatynia (dolnośląskie)
Gastronomia/ Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej.Dbałość o porządek i czystość w kuchni.Praca od 10:00 do 22:00
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Łódź (łódzkie)
Sporządzanie potraw zgodnie ze sztuka kucharską opartą na recepturach i przepisach kucharza.
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań obiadowych, przygotowanie pizzy
Pizzeria "Pod Lasem" Daniel Lidwin - 2016-04-26 - Wieliczka (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej oraz kreowanie karty menu.
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Kraków (małopolskie)
obróbka wstępna surowców, praca na wydawce, organizacja pracy zespołu kucharzy na bankietach, imprezach okolicznościowych oraz innych dużych imprez, zamówienia i współpraca z dostawcami, kalkulacja imprez, wypełnianie dokumentów HACCP, prowadzenie dokumentacji związanej z gospodarką magazynową kuchni, sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw do różnych diet
ANATEX Wielobranżowe Przedsiębiorstwo Remontowo-Budowlane - 2016-02-23 - Suwałki (podlaskie)
czynności wykonywane przez kucharza
GOSPODA U WROCHEMA KATARZYNA SMOLORZ - 2019-05-30 - Tarnowskie Góry (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Świdnica (dolnośląskie)
praca w kuchni, wydawanie, przygotowywanie dań z karty
"QLT RESTAURANT & BAR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-11 - Poznań (wielkopolskie)
-
SIWA CZAPLA Joanna Wis, Krystyna Rosłan, Rafał Wis; s.c. - 2017-03-03 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Łukowe (podkarpackie)
Przygotowywanie regionalnych potraw ukraińskich. Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe. Roczne doświadczenie zawodowe związane ze znajomością regionalnej kuchni ukraińskiej. Tel.: 509 307 652 Dariusz Frybel. Adres e-mail: hubertus_hotel (at) o2.pl
"HUBERTUS" SP. Z O.O. - 2017-09-20 - Słońsk (lubuskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków restauracji. Praca na umowę zlecenie. Dyspozycyjność w godz. 10:00-16:00.Praca od poniedzialu do piątku i wg grafiku w wwekendy. Oferta dostepna w sali G
KEMPA GOURMET JACEK KEMPA - 2017-04-21 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie potraw, przestrzegania zasad higieny w kuchni
REST-D GASTROX Sp.z.o.o. Spółka Komandytowa - 2016-06-27 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni włoskiej, dbanie o porządek na kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
przygotowywanie śniadań,pieczenie potraw potrzebnych do produkcji,przygotowywanie sałatek
kontakt przez PUP - 2019-05-22 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony w godz. 10-18 w Kołobrzegu. Praca równiez w weekendy.W sezonie letnim możliwość pracy max. do godz. 23:00.
Firma Usługowo - Handlowa ROMA Tomasz Kubiak (Smażalnia MOLA) - 2016-04-08 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Kucharz restauracyjny
"DWOREK" sp. z o.o. w Ostrzeszowie - 2016-02-26 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem: pieczenie pizzy, przygotowywanie dań obiadowych oraz dań typu fast - food.
Walczyk Sara BONANZA - 2016-06-29 - Wodzisław Śląski (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, lepienie pierogów
KRYSTYNA JELINOWSKA USŁUGI GASTRONOMICZNE RAWICZ - 2017-08-22 - Rawicz (wielkopolskie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej. Zatrudnienie na umowę zlecenie 12godz./mc.
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Wrocław (dolnośląskie)
wyksz. zawodowe- gastronomiczne, mile widziane doświadczenie na ww stanowisku
DOM OPIEKI HANNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-26 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie dań fast-food
"B I G PLUS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W ŁAŃCUCIE - 2017-01-03 - Łańcut (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie dań z karty menu, marynowanie mięs, obróbka cieplna mięsa. Umowa zlecenie lub o pracę.
MONIKA CZERWIŃSKA-ZIEMANN VILLA PALLADIUM - 2016-07-22 - Miszewo (pomorskie)