KUCHARZ Bia艂ystok oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: prygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej, ameryka艅skiej i w艂oskiejustalanie karty da艅,nadz贸r nad jako艣ci膮 i 艣wie偶o艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad BHP w kuchni,dbanie o odpowiednie czyszczenie i przechowywanie, przyrz膮d贸w kuchennych,znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia,dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami
Data publikacji: 2016-12-09
Lokalizacja: Bia艂ystok (podlaskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Bia艂ystok, powiat: m. Bia艂ystok, woj: podlaskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
prygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej, ameryka艅skiej i w艂oskiejustalanie karty da艅,nadz贸r nad jako艣ci膮 i 艣wie偶o艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad BHP w kuchni,dbanie o odpowiednie czyszczenie i przechowywanie, przyrz膮d贸w kuchennych,znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia,dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: stawka godzinowa
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bia艂ystok
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podlaskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Bia艂ystok
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 23.01.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
min. 1 rok do艣wiadczenia jako kucharz kuchni ukrai艅skiej, w艂oskiej; umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni ukrai艅skiej, w艂oskiej i ameryka艅skiej
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bia艂ymstoku
Adres pracodawcy:
Pogodna 63/1, 15-365 Bia艂ystok, powiat: m. Bia艂ystok, woj: podlaskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv - pruszyniak8 (at) wp.pl
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Bia艂ystok
Gmina pracodawcy: Bia艂ystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Bia艂ystok
Adres strony pracodawcy: www.pruszynka.pl
Ulica pracodawcy: Pogodna
Numer budynku pracodawcy: 63/1
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: pizzeria.
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bia艂ymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.12.2016
Oferta pracy wa偶na do: 23.12.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.12.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw ( krojenie, obieranie warzyw, przygotowywanieposi艂k贸w, zmywanie naczy艅, kontrola nad produktami oraz nad stanemmagazynowym)
EKOKOMPLEKS Krzysztof Oleksowicz - 2018-06-22 - Opole (opolskie)
Przygotowanie potraw kuhcni wietnamskiej z mi臋sa, drobiu, ryb, owoc贸w morza, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Wst臋pna, r臋czna obr贸bka produkt贸w spo偶ywczych. Przygotowywanie potraw z warzyw, owoc贸w, jak, mi臋sa, ryb. Obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych.
P.P.H.U. "CASTLE" S.C. J. Stopyra, B. Stopyra - 2018-05-09 - Bystrzyca K艂odzka (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami, obr贸bka mi臋sa i warzyw.Praca w godzinach 6:00-22:00.
JACEK URBA艃CZYK FIRMA CONSULTINGOWA "PROMOTOR" - 2018-04-26 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc stolarza, wyr贸b trumien
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Ujazd (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw,kuchni w艂oskiej, polskiej , dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 podawanych klientom posi艂k贸w.udzia艂 w sporz膮dzaniu inwentaryzacji, zam贸wie艅, utrzymanie porz膮dku i czysto艣膰 na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZ脫W SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-06-01 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w; cz臋艣膰 podopiecznych to osoby z Ukrainy w ramach rz膮dowego programu adaptacyjnego w zwi膮zku z czym wskazana jest znajomo艣膰 j臋zyka rosyjskiego i ukrai艅skiego w stopniu komunikatywnym
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Rybaki (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, wsp贸艂praca z pracodawc膮 wietnamskoj臋zycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Piaseczno (mazowieckie)
Kucharz
BAR MLECZNY SZAROTKA MARIA BANIA - 2018-05-04 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami,zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug przestrzeganie norm i standard贸w produkcji, zachowanie estetyki da艅, zachowanie czysto艣ci na stanowisku pracy.
ASKMED Sp. z o.o.- Sanatorium Polanica - 2016-08-08 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
- Przej艣cie instrukta偶u szkoleniowego z zakresu BHP- Zapoznanie z regulaminem pracy, zasadami HACCPPrzechowywanie 偶ywno艣ci: - sprawdzanie termin贸w przydatno艣ci do spo偶ycia produkt贸w- u偶ytkowanie urz膮dze艅 do przechowywania Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i obr贸bka art. spo偶ywczych:- mycie, obieranie i rozdrabnianie art. spo偶ywczych- wykonywanie obr贸bki r臋cznej, mechanicznej i termicznej Sporz膮dzanie potraw i napoj贸w:- stosowanie receptur gastronomicznych- dobieranie surowc贸w do sporz膮dzania posi艂k贸w- przygotowywanie potraw z mi臋s, ryb, warzyw- panierowanie, obsma偶anie, gotowanie- przygotowywanie ciast i napoj贸w bezalkoholowychDekorowanie potraw- porcjowanie, estetyczne uk艂adanie i dekorowanie- wykorzystywanie r贸偶nych technik dekorowaniaObs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych- Zapoznanie si臋 ze sprz臋tem i urz膮dzeniami wykorzystywanymi w kuchni z zachowaniem zasad bezpiecznego ich u偶ytkowaniaUtrzymanie czysto艣ci naczy艅, narz臋dzi i sprz臋tu odpowiedniego do rodzaju czyszczonych powierzchni 艣rodkami myj膮cymi- sprz膮tanie i mycie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Zgorza艂e (pomorskie)
gotowanie posi艂k贸w, mile widziane do艣wiadczenie zawodowe
MOTEL ORION Daria Szyler - Laskowska - 2018-02-28 - Wolsztyn (wielkopolskie)
-
P.P.-H.-U. "ANDROPOL" ZOFIA ANDRZEJCZAK - 2016-12-05 - Borys艂awice Ko艣cielne (wielkopolskie)
Samokontrola jako艣ci przygotowanych posi艂k贸w; Dbanie o walory estetyczne i smakowe; Przygotowywanie i wydawanie terminowo posi艂k贸w, zgodnie z jad艂ospisem i re偶imami technologicznymi produkcji posi艂k贸w; W艂a艣ciwe dokonywanie obr贸bki wst臋pnej i termicznej przygotowywanych posi艂k贸w; 艢cis艂e przestrzeganie przepis贸w i norm obowi膮zuj膮cych w zbiorowym 偶ywieniu wojsk i europejskich norm HACCP.
32 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy - 2018-01-09 - Lublin (lubelskie)
Sprz膮tanie powierzchni handlowych oraz teren贸w zielonych.Praca na II zmiany, godz: 6-21
Amlux Sp贸艂ka z o.o. - 2017-05-05 - Mielec (podkarpackie)
Lipiany, ul. Jeno艣ci Narodowej 2,przygotowanie surowc贸w i wyrob贸w, obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczych, pomoc przy przygotowaniu da艅, utrzymanie czysto艣ci naczy艅, urz膮dze艅, pomieszcze艅 kuchennych, ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno -epidemiologicznych, umiej臋tno艣膰 pracy w kuchni, dok艂adno艣膰, sumienno艣膰, punktualno艣膰, dyspozycyjno艣膰.
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Lipiany (zachodniopomorskie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: przygotowywanie posi艂k贸w, sprz膮tanie kuchni; WYMAGANIA: mile widziane wykszta艂cenie zawodowe - gastronomiczne, mile widziane do艣wiadczenie oraz ksi膮偶eczka sanitarno - epidemiologiczna
Bar "ROMA" Strzelczyk Bernadeta Kosz臋cin - 2016-03-23 - Kosz臋cin (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Rzesz贸w (podkarpackie)
serwisowanie, diagnostyka i naprawa ci膮gnik贸w i maszyn rolniczych, 艂adowarek
HBT ROLTRAC SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-06-13 - Kroczyce (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
PPHU i Turystyczne MAGDA Jadwiga Grabowska - 2016-03-07 - Kruty艅 (warmi艅sko-mazurskie)
planowanie posi艂k贸w oraz przygotowywanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Pi艂a (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potrawI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Wark膮"
FUZJA sp z o.o. - 2017-04-24 - Mielec (podkarpackie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw,deser贸w,ciast oraz napoj贸w z zastosowaniem narz臋dzi,maszyn i urz膮dze艅 znajduj膮cych si臋 w zak艂adach gastronomicznych.
STOWARZYSZENIE "DOBRY DOM" - 2017-06-28 - Le偶ajsk (podkarpackie)
Wed艂ug stanowiska.
"GTR" PATRYK PIKU艁A W 呕O艁YNI - 2018-05-10 - 呕o艂ynia (podkarpackie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z raportem 偶ywieniowym i jad艂ospisem z wykorzystaniem pe艂nej ilo艣ci przydzielonych art. spo偶ywczych,
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Kobylanka (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Restauracja "MAXIM" Andrzej Szatkowski - 2016-06-01 - Wieliczka (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla grup i indywidualnych klient贸w
MARZENA OKO艃SKA SZKO艁A WINDSURFINGU - 2017-02-16 - Puck (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, sprz膮tanie, odbi贸r dostaw.
SVD SERVICE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-06-03 - Sopot (pomorskie)
wyr贸b pizzy, przygotowywanie sos贸w i produkt贸w do wyrobu pizzy
FIRMA "IZA" IZABELLA WI艢NIEWSKA - 2016-06-24 - Kwidzyn (pomorskie)