KUCHARZ Białystok oferta pracy POCIĄG DO JEDZENIA BAR Alina Syczewska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 400 PLN
Zakres obowiązków: Kuchnia polska.
Data publikacji: 2020-08-27
Lokalizacja: Białystok (podlaskie)
Pracodawca: POCIĄG DO JEDZENIA BAR Alina Syczewska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kolejowa 16/U3, 15-701 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kuchnia polska.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białystok
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 20
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Białystok
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2061
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Białystok
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
warunkiPracyIPlacy_nrLokalu: U3
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie
Nazwa pracodawcy: POCIĄG DO JEDZENIA BAR Alina Syczewska
danePracodawcy_nip: 5421443803
danePracodawcy_regon: 050319719
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Kolejowa 16/U3, 15-701 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 20
Powiat pracodawcy: m. Białystok
danePracodawcy_kodPowiatu: 2061
Gmina pracodawcy: Białystok
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Białystok
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0922410
Ulica pracodawcy: Kolejowa
Numer budynku pracodawcy: 16
danePracodawcy_nrLokalu: U3
Profil działalności pracodawcy: garmażerka cukiernia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 27.08.2020
Oferta pracy ważna do: 27.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 27.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 27.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?728cbbb741276dc7b71bbe633530723a
Podobne oferty pracy
zgodny
Centrum Pomocy Dziecku i Poradnictwa Rodzinnego w Grudziądzu - 2020-10-06 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
robienie kebabów kuchnia turecka
kontakt przez PUP - 2018-11-05 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potaw,utrzymanie czystości na stanowisku pracy,komunikatywnośc
Zajazd " U Bogdana" Bogdan Marciniak Sp. z o.o. - 2017-09-12 - Rakoniewice (wielkopolskie)
PPRACA JAKO KUCHARZ W RESTAURACJI
RESTAURACJA "POLKOWICKA" DAWID KOSTERA - 2017-10-04 - Polkowice (dolnośląskie)
PRACA
SKAREM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-05 - Rzeszów (podkarpackie)
produkcja pizzy i innych dań od podstaw
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Kontrola surowców, półproduktów i produktów gotowych. Nadzór nad jakością oraz kompletnością towarów wysyłanych do klienta. Sporządzanie raportów i statystyk z przeprowadzonych kontroli
BUGLO PLACE ZABAW SP. Z O.O. SP. K. - 2017-05-30 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań
GRAŻYNA TOMCZAK - 2018-07-09 - Warchały (warmińsko-mazurskie)
Wypiek pizzy
SYLWIA DAMPS PIZZERIA KAWIARNIA RESTAURACJA "GIGANT" - 2016-03-29 - Sztum (pomorskie)
gotowanie zup, smażenie mięs, kotletów, przyprawianie przyrządzanych potraw
A M W - Mieczysław Widziak - 2016-06-24 - Młoty (dolnośląskie)
j.w.
Klub Rybny Sp. z o.o. - 2016-02-02 - Poznań (wielkopolskie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie posiłków, dbałość o porządek w miejscu pracy.
EL TORO MICHAŁ FENGER - 2015-12-01 - Łódź (łódzkie)
kucharz
Hotel "BRISTOL" Tadeusz Nosek - 2018-05-09 - Tarnów (małopolskie)
Dbanie o receptury dań kuchni ukraińskiej , dobieranie odpowiednich składników do dań. Przygotowanie dań wychodzących do klientów.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków i potraw kuchni staropolskiejPraca w systemie 2/2 wynagrodzenie do uzgodnienia od 3500zł do 4000zł
Karczma Sielska Zagroda s.c. Anna Gilbas Bronk i Paweł Bronk S.C. - 2016-11-21 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie potraw i napojów, porządkowanie pomieszczeń.
kontakt przez PUP - 2020-11-03 - Krosno (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw według receptur, kontrola jakości produktów spożywczych.
New Kansai Sushi Bar - 2017-02-01 - Gdańsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW DLA KLIENTÓW INDYWIDUALNYCH, BANKIETY, WESELAWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWEGODZINY: 12:00-22:00
CENTRUM USŁUG IMPREZOWO BANKIETOWYCH ZBIGNIEW TADEUSZ MAŃKOWSKI - 2018-10-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Umiejętność przygotowania dan ukraińskiej kuchni oraz ich składników.Praca w godz.: 10:00-18:00. 1/2 etatu.
LEMBERT SP. Z O.O. - 2020-06-22 - Wrocław (dolnośląskie)
przyrządzanie potraw
TECH - SERVICE Łukasz Maciejewski - 2018-11-26 - Niechorze (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie potraw, obsługa klientów, sprzedaż posiłków, dbałość o czystość na stanowisku pracy
Kebab Kleopatra 'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim - 2018-02-21 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków;
JOVIMED Ośrodek Opiekuńczo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2016-03-24 - Ksawerów (łódzkie)
wg. stanowiska
PIZZA PARK SPÓŁKA CYWILNA EDYTA STYPUŁKOWSKA, MAREK STYPUŁKOWSKI - 2016-08-23 - Łapy (podlaskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej, kurdyjskiej, wegetariańskiej i dań z grilla.
kontakt przez PUP - 2019-09-03 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, nadzór nad pracą w kuchni. Praca w stołówce dla dzieci na terenie ośrodka wypoczynkowego.
ALMATUR OŚRODEK WYPOCZYNKOWY LUCJAN BUKRYJ - 2016-03-04 - Janów Lubelski (lubelskie)
Wstępna obróbka produktów, gotowanie i wydawanie posiłków
PUB Kawiarnia STARÓWKA Ewa Marta Markuc - 2019-10-25 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
"RESTAURACJA SZAFIR" Renata Pawlik - 2017-06-05 - Strzegom (dolnośląskie)
- Gotowanie,- Zarządzanie zespołem,- Składanie zamówień
PROABILITY Magdalena Karłowicz - 2018-08-28 - Wołomin (mazowieckie)
Pierwszy kontakt z klinetem, prowadzenie ewidencji klienta, zamawiamie kosmetyków, promocja
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Kraków (małopolskie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw różnych kuchni z naciskiem na tradycyjną kuchnie norweską.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharz. Brak formalnego wykształcenia może zastąpić doświadczenie zawodoweDoświadczenie zawodowe: Wymagane jako kucharz – różne kuchnie, doświadczenie w tradycyjnej kuchni norweskiej będzie dodatkowym atutem.Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka polskiego i angielskiego Inne istotne wymagania:- komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, - schludność, dokładność, kreatywność,- posiadanie wiedzy dot. funkcjonowania kuchni
Elvekanten Spiseri AS - 2016-12-08 - Norwegia (Norwegia)