KUCHARZ Bądzów oferta pracy Zespół Pałacowo-Parkowy im. Jana Witkowskiego, Magdalena Witkowska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Data publikacji: 2020-07-10
Lokalizacja: Bądzów (dolnośląskie)
Pracodawca: Zespół Pałacowo-Parkowy im. Jana Witkowskiego, Magdalena Witkowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:67-222 Bądzów 30, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|2
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bądzów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: głogowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0203
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jerzmanowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 10.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2
Nazwa pracodawcy:
Zespół Pałacowo-Parkowy im. Jana Witkowskiego, Magdalena Witkowska
danePracodawcy_nip: 6932011577
danePracodawcy_regon: 022350467
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Adres pracodawcy:
67-222 Bądzów 30, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: głogowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0203
Gmina pracodawcy: Jerzmanowa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Bądzów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0364245
Numer budynku pracodawcy: 30
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 10.07.2020
Oferta pracy ważna do: 30.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 10.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 10.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c41aabb6d449d4f5a6d9019cf50aa904
Podobne oferty pracy
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-04-17 - Lipsko (mazowieckie)
Kucharz
Leśne Smaki Paweł Wałachowski - 2020-01-14 - Nowosiółki (podkarpackie)
jw.
PALETA SMAKU Sp. z o.o. - 2015-12-15 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie posiłków, wydawanie posiłków, utrzymywanie porządku w kuchni
Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO - 2016-05-04 - Hrubieszów (lubelskie)
sprzedawca w sklepie mięsnym
Zakłady Mięsne MADEJ & WRÓBEL Sp. z o.o. - 2016-11-10 - Świętochłowice (śląskie)
Przygotowywanie kebabu w oparciu o recepturę indyjską.Rozkład czasu pracy: 10-18 do uzgodnienia.
BD POLSKA Sp. z o.o. - 2016-12-07 - Gdynia (pomorskie)
Umiejętność przygotowywania posiłków, praca pod presją czasu
kontakt przez PUP - 2019-06-18 - Wojciechów (opolskie)
przygotowanie oraz produkcja posiłków w restauracji
TIME 2 TASTE Igor Pietruszewski - 2017-04-24 - Rąbień (łódzkie)
Obsługa punktu gastronomicznego. Przygotowywanie kebabów, hot dogów, zapiekanek, hamburgerów.
KAMAR S.C. KAMIL PYDA, MAREK GRYGIEL - 2019-12-16 - Lublin (lubelskie)
drobne prace biurowe
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni
GRILL-BAR Pod Dzikiem Bogusława Szerszenowicz - 2015-12-01 - Bobrowice (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Warszawa (mazowieckie)
Praca na stnowisku kucharza - przygotowywanie mięsa.
PRODUKCJA, USŁUGI, HANDEL HURTOWY I DATALICZNY Jan Kuś - 2018-01-12 - Brzeziny (łódzkie)
wyksz. kierunkowe - gastronomiczne,mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku,min. 1 rok doświadczenia na ww stanowisku,pasja do gotowania, zaangażowanie, sumienność, dobra organizacja pracy
"AUTO PARTNER" JAN GARCAREK I ANDRZEJ GARCAREK SPÓŁKA JAWNA - 2018-10-09 - Ociąż (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków. Właściwe obliczanie surowców do produkcji potraw. Dokonywanie obróbki cieplnej surowców. Dekorowanie potraw. Konserwowanie maszyn i urządzeń.Staż POWER (osoby do 30 r.ż.) lub RPOWD (osoby od 30 r.ż.)Praca w systemie 2-zmianowym od 7:00 do 22:00 oraz w niedziele i święta.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Strzelin (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO - 2017-01-18 - Hrubieszów (lubelskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Tuplice (lubuskie)
wydawanie posiłków
Caterin-Karp Mirosława Karp - 2017-12-07 - Rogów-Wieś (łódzkie)
wypiekanie pizzy
PHU "L-S GASTRO" Robert Siankiewicz , Leszek Leśnik s.c. - 2016-02-24 - Słupca (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, praca w "Ostoja" Chobienice
ONIX Sp. z o.o. - 2016-08-24 - Chobienice (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie śniadań, wykonywanie prac pomocniczych w głównej kuchni.Proponowane wynagrodzenie 13 zł za godzinę pracy
EUROPA SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-09-13 - Lublin (lubelskie)
Wg stanowiska
Samorządowa Agencja Promocji i Kultury w Szczecinku - 2016-11-18 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "BARTEX" BARBARA OZDOWY - 2017-06-05 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Zamawianie surowców do produkcji, umiejętność gotowania, kierowania zespołem, podział obowiązków, nadzor nad utrzymywaniem czystość.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "ANDRZEJ" Andrzej Leszczyński - 2020-05-13 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej
Dawmax Oleg Rab - 2019-03-08 - Tłuszcz (mazowieckie)
kierowanie pojazdem powyżej 3,5 DMCzabezpieczanie przewożonych ładunków przy pomocy pasów mocujących i łańcuchów,codzienna obsługa pojazdu,dokonywanie odpraw celnych-na wskazanych urzędach, a także dokonywania wpisów w karnetach TIR
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Norwegia (Norwegia)
przyjmowanie i wydawanie towaru, obsługa klienta, dowóz towaru do klienta
Firma Handlowo-Usługowa "GOS" Sławomir Gorlo - 2018-07-19 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
pakowanie produktów i przygotowywanie do wysyłki, przyjmowanie dostaw ( rozładunek i lokowanie na magazynie, weryfikacja ilościowa) rozdzielanie komponentów do produkcji na linie wg. potrzeb, dbałość o FIFO, dbanie o porządek na terenie magazynu,odstawianie gotowych produktów do opakowań, przestrzeganie zasad BHP, dbałość o porządek i czystość na stanowisku pracy
SL Poland Sp z o.o. - 2017-02-27 - Żory (śląskie)
Smażenie burgerów na grillu, smażenie w głębokim oleju, przygotowywanie burgerów, bieżące utrzymywanie w czystości stanowiska pracy.
Baks Alina Borucka Restauracje McDonald's - 2019-03-13 - Lębork (pomorskie)