KUCHARZ - 348 Świdnica oferta pracy N&W INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ - 348
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków, praca według standardów FIFO i naszych receptur
Data publikacji: 2021-05-07
Lokalizacja: Świdnica (dolnośląskie)
Pracodawca: N&W INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 23, 58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie posiłków, praca według standardów FIFO i naszych receptur
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|3
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
praca w godzinach od 10.00 do 18.00, od 14.00 do 22.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - 348
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świdnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdnicki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0219
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świdnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.05.2021
Data zakończenia pracy: 07.08.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie na podobnym stanowisku minimum pół roku
Wymagania odnośnie stażu pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6
Nazwa pracodawcy:
N&W INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
danePracodawcy_nip: 8971847571
danePracodawcy_regon: 36859486200000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Adres pracodawcy:
ŚW. MIKOŁAJA 12, 50-125 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: osobiście: Rynek 23, Godziny : 12.00 - 17.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
danePracodawcy_kodPowiatu: 0264
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0986283
Ulica pracodawcy: ŚW. MIKOŁAJA
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 07.05.2021
Oferta pracy ważna do: 07.06.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 07.05.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 07.05.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?03748b5d2a8c5257e83ebe7bb19a5c01
Podobne oferty pracy
Doświadczenie i wiedza na temat gotowania, umiejętność pracy samodzielnej jak i w zespole, punktualność, uczciwość, pracowitość. Sprawowanie nadzoru nad całością produkcji kulinarnej na swojej zmianie. Osobisty nadzór nad szczególnie ważnymi pracami i potrawami. Sprawowanie nadzoru nad właściwym użytkowaniem sprzętu i maszyn oraz czuwanie nad systematyczną kontrolą i ich konserwacją. Dbałość o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków.
Sanatorium Uzdrowiskowe Chemik Sp. z o.o. - 2019-03-01 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Produkcja potraw gastronomicznych.Dbanie o asortyment.Właściwe przechowywanie produktów.
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Wojciechów (lubelskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie potraw wg.karty menu; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, do przyuczenia; Oferta pracy przeznaczona jest dla osób zarejestrowanych w PUP, w wieku do 30 roku życia, posiadających II profil pomocy oraz spełniających wymagania pracodawcy. Zainteresowane osoby mogą zgłaszać się do doradcy klienta po skierowanie na rozmowę z pracodawcą.
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Woźniki (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej, praca w godzinach 10-22 w systemie 2 dni pracy na 2 dni wolnego. wynagrodzenie podstawowe + premia
CZARDA-GRILL RENATA GABRYŚ - 2016-12-15 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
praca w kuchni
BRAND-MARK Marek Pisarski - 2016-10-19 - Rakowice Wielkie (dolnośląskie)
OBSLUGA KLIENTÓW,SPRZEDAŻ TOWARÓW, EKSPOZYCJA TOWARÓW, UTRZYMYWANIE W CZYSTOŚCI TOWARÓW,KASOWANIE ZAPŁATY ZA SPRZEDANE TOWARY,PRZYJMOWANIE DOSTAW
PRZEDSIĘBIORSTWO OBROTU PRODUKTAMI NAFTOWYMI "ROPOL" J. I G. GĄSKA SP.JAWNA - 2016-02-24 - Mikołów (śląskie)
Dowóz towarów do warsztatów samochodowych
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie pizzy
Monika Jaskowska - 2018-01-09 - Poznań (wielkopolskie)
wg zawodu
GOREM Maciej Jusiel - 2020-02-06 - Brody (lubuskie)
1.Przygotowywanie posiłków pod względem smakowym i estetycznym przy najwyższej dbałości o względy bezpieczeństwa.2.Znajomość procesów technologicznych związanych z przygotowaniem potraw.3.Wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującym jadłospisem.4.Właściwe przechowywanie artykułów żywnościowych.5.Znajomość i przestrzeganie przepisów BHP.6.Utrzymanie na wysokim poziomie sanitarnym pomieszczeń kuchennych oraz pomieszczeń przynależnych do kuchni i ciągów technologii żywienia.7.Dbanie o racjonalne zużycie produktów spożywczych.8.Przestrzeganie procedur ilościowych, jakościowych i sanitarnych w trakcie obróbki wstępnej surowców i produktów żywnościowych.9.Wykonywanie dodatkowych czynności poleconych przez kierownika wynikających z organizacji pracy placówki.Praca na jedną zmianę w godzinach od 7:00 do 15:00.I umowa na okres próbny 3 miesiące.
Schronisko dla Bezdomnych Caritas Diecezji Sosnowieckiej - 2020-11-09 - Będzin (śląskie)
Odlewanie uszek - zalewanie form gipsową masą lejną, rozbieranie form, wyjmowanie uszek z form, układanie wyjętych uszek w pudełkach z tworzywa sztucznego lub na płytkach gipsowych, czyszczenie i składanie form
kontakt przez PUP - 2021-05-28 - Łubiana (pomorskie)
Przygotowywanie potraw i dań dla gości hotelu. Praca samodzielna.
KRZYSZTOF KASPRZYK - 2019-10-16 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
wg stanowiska
Józef Kurek "KARPOL" Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe - 2018-09-13 - Zamieście (małopolskie)
Brak danych
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWE "MARVES" POLSKO-AMERYKAŃSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-10 - Czarna Woda (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków od surowca do gotowego produktu.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Radoszyce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw.
Feniks Duet Sp.z o.o. - 2019-04-10 - Krosno (podkarpackie)
przygotowywanie i ekspedycja posiłków, deserów. Dbanie o miejsce pracy, stosowanie przepisów BHP i HAACAP
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Gniezno (wielkopolskie)
Sprządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Kolonia Poczesna (śląskie)
pracownik administracyjno-biurowy
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej; układanie menu, organizacja pracy zespołu ludzi, szybkie tempo pracy.Praca w godz. 6-23 (pon.-niedz.)
kontakt przez PUP - 2020-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków dla dzieci imłodzieży
Stowarzysz. Troski o Dzieci i Młodzież "Oratorium Twój Dom" - 2016-01-08 - Krosno (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Żywiec (śląskie)
praca wg. programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Lubaczów (podkarpackie)
Obróbka wstępna produktów, przygotowywanie, serwowanie potraw, praca 7 dni w tygodniu w godzinach 9-22
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Janki (mazowieckie)
Masz jak w banku:-bieżącą, bezpośrednią obsługę klienta zgodną z obowiązującymi standardami Banku;-aktywną sprzedaż produktów Banku skierowanych do klientów indywidualnych; -wykonywanie operacji gotówkowych i bezgotówkowych oraz realizację dyspozycji składanych przez klientów;-realizację indywidualnych planów sprzedaży.
BANK BGŻ BNP PARIBAS SPÓŁKA AKCYJNA - 2020-05-27 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw obiadowych,dbanie o czystośc pomieszczenia kuchennegopomiar temperatur
Swojski Gościniec Anna Lipińska - 2016-04-18 - Prażmowo (warmińsko-mazurskie)
Na wskazanym stanowisku odpowiadać będziesz za:•przygotowywanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami (receptury, estetyka, smak) Czego oczekujemy:•wykształcenie minimum zawodowe•znajomość branży gastronomicznejMile widziane:•doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku•bardzo dobra organizacja pracy, •dyspozycyjność Oferujemy:•Pakiet zdrowotny, ubezpieczenie grupowe•Możliwość rozwoju zawodowego•Uczestnictwo w szkoleniach•Dodatkowe świadczenia socjalne w ramach ZFŚS•Karta MultiSport•Ciekawą pracę o dużym stopniu samodzielności•Korzystne warunki zatrudnienia w pełnym wymiarze godzin (Umowa o pracę)•Pracowniczy Program Emerytalny
PHU LUBINPEX SP Z O.O. - 2019-04-02 - Polkowice (dolnośląskie)
produkcja dań gotowych mięsnych, rybnych, wegetariańskich, gotowanie zup, produkcja ciast, sporządzanie przekąsek zimnych, dekorowanie pólmiskow, sporzadzanie pielemieni, wydawanie i porcjowanie dań do bufetu i konsumentów cateringu
Galeria Smaków - Piotr Sulima - 2017-01-27 - Białystok (podlaskie)
serwowanie dań klientom na sali,przygotowanie potraw w kuchni, przygotowanie zapotrzebowania (zakupów) na potrawy
kontakt przez PUP - 2021-06-04 - Poniatowa (lubelskie)