KUCHARZ ( 341 OP) J贸zef贸w oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ ( 341 OP)
Wynagrodzenie: od 2聽400 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 kuchni po艂udniowo-wschodniej Azji wed艂ug receptur w j臋zyku angielskim , dbanie o czysto艣膰 w lokalu
Data publikacji: 2019-08-20
Lokalizacja: J贸zef贸w (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: J贸zef贸w, powiat: otwocki, woj: mazowieckieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie da艅 kuchni po艂udniowo-wschodniej Azji wed艂ug receptur w j臋zyku angielskim , dbanie o czysto艣膰 w lokalu
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽400 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ( 341 OP)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: J贸zef贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: otwocki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽400 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 30.09.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
[Umiej臋tno艣膰 2] : znajomo艣膰 kuchni azjatyckiej, indonezyjskiej, dim-sum[Umiej臋tno艣膰 1] : umiej臋tno艣膰 obs艂ugi klienta
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Otwocku
Adres pracodawcy:
G贸rna 11, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: otwocki
Gmina pracodawcy: Otwock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Otwock
Ulica pracodawcy: G贸rna
Numer budynku pracodawcy: 11
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Gastronomia - Restauracja
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Otwocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.08.2019
Oferta pracy wa偶na do: 02.09.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.08.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3e0d34a857fd9369bc82970bcc50beeb
Podobne oferty pracy
- Montowanie ocieple艅 budynk贸w. Termomodernizacja 艣cian zewn臋trznych. Praca na terenie 艣l膮ska i ma艂opolski.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto/miesi臋cznie. Praca na umow臋 zlecenie na 3 lata.- Wymagane wykszta艂cenie min. podstawowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 3 miesi膮ce. Wymagane umiej臋tno艣ci zwi膮zane z docieplaniem budynk贸w.
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Katowice (艣l膮skie)
Prace typowe dla kucharza
Wilmersdorfer Hof - 2016-11-03 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej,obs艂uga klienta/turysty niemieckiego.
ADANA Anna Fursewicz - 2019-09-20 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie r贸偶nych potraw wg receptur z zastosowaniem maszyn i urz膮dze艅, obr贸bka wst臋pna mi臋sa. Praca jednozmianowa w godzinach 12:00-20:00
kontakt przez PUP - 2019-05-21 - Ruda (wielkopolskie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w, mycie i mielenie filet贸w rybnych, przygotowywanie kotlet贸w rybnych, pierog贸w oraz krokiet贸w, pakowanie i etykietowanie przygotowanych wyrob贸w, gotowanie, sma偶enie potraw rybnych
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Bielawa (dolno艣l膮skie)
praca w pizzerii
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Che艂msko 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
RESTAURACJA VEGA SP. Z O.O. - 2016-03-14 - D艂uga Wie艣 (wielkopolskie)
- Uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w.- Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i zachowaniem obowi膮zuj膮cych norm.- Pobieranie z magazynu produkt贸w 偶ywno艣ciowych w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮 i odpowiednie ich zabezpieczenie przed u偶yciem.- Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w oraz terminowo艣膰 ich wydania .- Obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w oraz innych produkt贸w do produkcji posi艂k贸w z uwzgl臋dnieniem zasad HACCP, wymog贸w technologii i instrukcji obs艂ugi urz膮dze艅 gastronomicznych.- W艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w i wydawanie ich wg obowi膮zuj膮cych norm.- W艂a艣ciwe i oszcz臋dne gospodarowanie pobranymi produktami przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w.- Pobieranie i zabezpieczanie pr贸bek pokarmowych posi艂k贸w na potrzeby kontroli SANEPID-u- Prawid艂owe post臋powanie z resztkami pokonsumpcyjnymi .- Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posi艂k贸w.
Bursa Szkolna nr 5 - 2018-12-04 - Lublin (lubelskie)
gotowanie i wydawanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej i regionalno kresowej
kontakt przez PUP - 2019-03-14 - Rzesz贸w (podkarpackie)
produkcja potraw ustalonych jad艂ospisem, porcjowanie i przygotowywanie da艅 do wydania, utrzymanie w艂a艣ciwego stanu sanitarnego w kuchni i pomieszczeniach.
kontakt przez OHP - 2019-06-05 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
gotowanie, dekorowanie i wydawanie potraw,
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Krak贸w (ma艂opolskie)
prace zwi膮zane z przygotowaniem potraw, da艅 na zam贸wienie, pomoc szefowi kuchni
kontakt przez PUP - 2020-04-17 - Ustro艅 (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug karty menu
MILA TOMASZ LUDERA - 2016-03-25 - Pu艂awy (lubelskie)
pielegnacja ro艣lin, pielenie, sianie trawy, zak艂adanie nawadniania, uk艂adanie obrze偶y, itp.
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)
Organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z menu,przestrzeganie przepis贸w BHP, odpowiedzialno艣膰 zasmak restauracji (sk艂ad, wygl膮d serwowanych da艅)
CAPITAL SUN SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-05-11 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
prac w kuchni w restauracji -Hotel
P.U.H. "KARKONOSZE" KOWALCZYK ANDRZEJ - 2019-06-05 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)
Ewidencja przychodz膮cych i wychodz膮cych dokument贸w, stosowanie rzeczowego wykazu akt, sprawdzanie i kwalifikowanie dokument贸w uczni贸w, zapoznanie si臋 z zasadami rekrutacji uczni贸w do szko艂y, zapoznanie sie z dokumentacj膮 prowadzon膮 w szkole
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Wojnicz (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Rudy (lubelskie)
SPORZ膭DZANIE POSI艁K脫W KUCHNI SYRYJSKIEJ, OBR脫BKA PRODUKT脫W SPO呕YWCZYCH OWOC脫W I WARZYW ORAZ MI臉SA, RYB I OWOC脫W MORZA.WYMAGANE WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 SPORZ膭DZANIA DA艃 KUCHNI SYRYJSKIEJ, POSIADANIE KSI膭呕ECZKI ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DO艢WIADCZENIEUMOWA ZLECENIE, WYNAGRODZENIE 15,60 Z艁 BRUTTO NA GODZIN臉, 30 GODZIN W TYGODNIUPRACA W DNI WOLNEKONTAKT TELEFONICZNY 531 900 050 LUB 575 193 539
ARAMIA RESTAURACJA NADA AZZUZ - 2018-10-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca w pizzerii
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO - US艁UGOWE ZBIGNIEW ROKOJ呕O - 2016-02-23 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg. okre艣lonych receptur, dbanie o wizerunek restauracji, wydawanie da艅 wg. standard贸w firmy, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad Sanepid i BHP.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego, uczestniczenie w planowaniu menu oraz jad艂ospis贸w i przygotowywanie wed艂ug niego posi艂k贸w, sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia: porcjowanie, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak, estetyk臋 wydawania posi艂k贸w, dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮, dbanie o utrzymywanie porz膮dku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych, utrzymywanie w stanie u偶ywalno艣ci powierzony sprz臋t kuchenny, znajomo艣膰 i stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP, wykonywanie innych prac zleconych przez w艂a艣ciciela restauracji wp艂ywaj膮cych na podniesienie jako艣ci jego pracy
Sylwia Szczerska WIOSKA INDIA艃SKA GRALA - 2017-02-22 - Grala-D膮browizna (mazowieckie)
do uzgodnienia
BRODMIR S.C. - 2017-10-12 - Hermanowa (podkarpackie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i wyrob贸w kuchni gruzi艅skiej.
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Suwa艂ki (podlaskie)
Praca samodzielna, prowadzenie kuchni w restauracji, kuchnia polska.
FHU MAK Ma艂gorzata Kasperska-Babik - 2016-09-01 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami i standardami restauracji, sta艂a kontrola czysto艣ci sprz臋tu kuchennego jak i jego odpowiedniego przechowywania, zachowanie 艂adu, czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy. Wymagania: dok艂adno艣膰, odpowiedzialno艣膰, umiej臋tno艣膰 szybkiej i dobrej organizacji pracy, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, sumienno艣膰 i zaanga偶owanie, mile widziane do艣wiadczenie w pracy na podobnym stanowisku, aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska. Miejsce wykonywania pracy Jastrz臋bia G贸ra.
Firma "WITA" S.C. Ireneusz Cechosz, Agata Cechosz - 2017-09-18 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
przygotowywanie da艅 gor膮cych
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Por臋ba (艣l膮skie)
Gotowanie i przygotowanie potraw zgodnie z receptur膮 kuchni egipskiej. Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca na dwie zmiany: 8:00-16:00; 16:00-22:00. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni
Kayman s.r.o - 2019-02-13 - S艂owacja (S艂owacja)
sprzeda偶 ciast, obs艂uga klienta
P P H U Fija艂kowscy SC - 2019-02-12 - Mi臋dzy艣wie膰 (艣l膮skie)