KUCHARZ (151OP) Sobienie-Jeziory oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (151OP)
Wynagrodzenie: od 5聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Sporz膮dzanie potraw typu kebab z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 dost臋pnych w lokalu, porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czonej pracy, przyjmowanie zam贸wie艅, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy i wygl膮d potraw.
Data publikacji: 2019-04-10
Lokalizacja: Sobienie-Jeziory (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Sobienie-Jeziory, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Sporz膮dzanie potraw typu kebab z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 dost臋pnych w lokalu, porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czonej pracy, przyjmowanie zam贸wie艅, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy i wygl膮d potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 5聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (151OP)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sobienie-Jeziory
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: otwocki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 5聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 11.04.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: A/B) dobra organizacja pracy
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
G/H) Ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Punktualno艣膰, uprzejmo艣膰.Mile widziana doswiadczenie na podobnym stanowisku pracy -6 miesi臋cy.Aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidmiologicznych lub "do wyrobienia"
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Otwocku
Adres pracodawcy:
G贸rna 11, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: otwocki
Gmina pracodawcy: Otwock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Otwock
Ulica pracodawcy: G贸rna
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Otwocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.04.2019
Oferta pracy wa偶na do: 19.04.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 10.04.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 10.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw i ciast algierskich. Umowa o prac膮 na czas nieokre艣lony, poprzedziona umowa na czas okre艣lony. Praca na dwie zmiany: 8:00-16:00; 16:00-22:00. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w i obs艂uga wydarze艅 w Centrum Konferencyjnym Fundacji Eurohelp, ewentualnie przygotowywanie cateringu zewn臋trznego w centrum konferencyjnym.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Obr贸bka surowc贸w, przygotowanie i wytwarzanie gotowych posi艂k贸w, obs艂uga cateringu, obs艂uga klienta, utrzymanie czysto艣ci. Wykszta艂cenie min. zas. zawodowe, mile widziane do艣wiadczenie.
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowanie potraw kuchni tureckiej, zamawianie towaru u dostawc贸w tureckich
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅 od podstaw do gotowego wyrobu
PPHU "BRD" Damrath Romana - 2017-05-04 - W膮sosz (kujawsko-pomorskie)
-wykonywanie podstawowych czynno艣ci w zakresie przygotowywania potraw-obs艂uga kasy fiskalnej i programu komputerowego Pizzeri- nauka przygotowywania posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
Wg. harmonogramuRPO
kontakt przez PUP - 2019-02-22 - Drezdenko (lubuskie)
samodzielne stanowisko kucharza
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Lipk贸w (mazowieckie)
Kucharz/ kuchnia Polska
HOTEL CRISTAL PARK SP脫艁KA Z O.O. - 2018-09-13 - D膮browa Tarnowska (ma艂opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie, sprzatanie pomieszcze艅
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Przasnysz (mazowieckie)
jw
Dedek - Hotele i Restauracje Sp. z o. o. - 2016-09-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Firma "RAF-PAF-KAR" us艂ugi budowlane i transportowe Robert Bochenek - 2016-10-19 - Zakrz贸w (ma艂opolskie)
pobieranie surowc贸w do produkcji, zabezpieczenie przed zespuciem i prawid艂owe ich przechowywanie; obr贸bka wst臋pna surowc贸w; wykonywanie r贸znych potraw (zgodnie z harmonogramem sta偶u); sta偶 od pon.-pt. 7-15 lub 10-18 (zatrudnienie po sta偶u pon-sb-14 lub 10-18 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy wg potrzeb zak艂adu pracy)
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Samodzielna praca w kuchni
TOWARZYSTWO BRATNIEJ POMOCY - 2019-01-09 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w:艣niadania, obiady dla grupwymagane do艣wiadczenie zawodowe
P.P.U.H. "ALFAS" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-03-08 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
-
"OKR膭GLAK" s.c. Joanna i Maciej Dani艂owicz - 2016-02-12 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z receptur膮zamawianie surowc贸w i racjonalne gospodarowanie surowcami i p贸艂produktami, wykorzystanie surowc贸w zgodnie z ich przeznaczeniempromowanie oferowanych us艂ug w trakcie trwania imprez (life cooking)prowadzenie dokumentacji HACCP przygotowywanych potraw
kontakt przez PUP - 2019-01-09 - Cieszyn (艣l膮skie)
PRACA NA LINIACH WN (MONTA呕 FUNDAMENT脫W, MONTA呕 I STAWIANIE S艁UP脫W, MONTA呕 PRZEWOD脫W)
MP-ENERGETYKA SP. Z O.O. - 2017-02-02 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie potraw wed艂ug kartu menu
Firma Handlowa Kolorada s.c. Marek Pilewicz, Barbara Pilewicz - 2017-03-08 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci indywidualnych oraz zorganizowanych grup. Praca od poniedzia艂ku do niedzieli w OSW "GRONIE" w Szczyrku (grafik do ustalenia).
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE ADAMEX KP SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-02-22 - Szczyrk (艣l膮skie)
MARYNOWANIE, PANIEROWANIE, SMA呕ENIE, UTRZYMANIE DOST臉PNO艢CI PRODUKTU, UTRZYMANIE CZYSTO艢CI STANOWISKA, PRZYJMOWANIE DOSTAW;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE MIN.ZAWODOWE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DYSPOZYCYJNO艢膯, KOMUNIAKTYWNO艢膯, PODZIELNO艢膯 UWAGI, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE;CZAS PRACY R脫WNOWA呕NY W GODZINACH 08.00-24.00;NA SPOTKANIA Z PRACODAWC膭 UMAWIA膯 SI臉 TEL 604527496
AMREST SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-10-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg. stanowiskaDo艣wiadczenie zawodowe mile widziane.Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
Salon Fryzjersko - Kosmetyczny Karczmarczyk Ma艂gorzata - 2016-07-14 - Weso艂a (mazowieckie)
wg stanowiska
HOTEL LIDIA sp. z o.o. sp. k. - 2016-07-05 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
hostessa - organizacja zabaw dzieci; konserwator - sta艂y nadz贸r nad stanem zabawki
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Osin贸w Dolny (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w - 艣niadania, obiady, przetwory mleczne. Udzia艂 w uk艂adaniu jad艂ospis贸w i przygotowywanie wg nich posi艂k贸w. Pobieranie z magazynu produkt贸w 偶ywno艣ciowych w ilo艣ciach przewidzianych procedur膮. Utrzymanie porz膮dku i czysto艣ci w kuchni i pomieszczeniach przyleg艂ych. Dbanie o powierzone sprz臋ty.Praca na czas okre艣lony : 1 roksala G
Przedszkole nr 94 - 2018-05-10 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, prace na stanowisku kucharz
FRESCO Pawe艂 Szwedek - 2017-06-29 - Suwa艂ki (podlaskie)
obs艂uga klienta sklepu wielobran偶owego
Markiewka Sabina Maria -Wynajem Kwater - Sklep Wielobran偶owy - 2019-04-01 - Krynica Morska (pomorskie)
Praca na stanowisku kucharz. Przygotowywanie posi艂k贸w. Wymagania: wykszta艂cenie podstawowe, specjalno艣膰 kucharz, samodzielna organizacja pracy, mile widziane osoby z orzeczeniem o niepe艂nosprawno艣ci.
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Wejherowo (pomorskie)
- Przej艣cie instrukta偶u szkoleniowego z zakresu BHP- Zapoznanie z regulaminem pracy, zasadami HACCPPrzechowywanie 偶ywno艣ci: - sprawdzanie termin贸w przydatno艣ci do spo偶ycia produkt贸w- u偶ytkowanie urz膮dze艅 do przechowywania Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i obr贸bka art. spo偶ywczych:- mycie, obieranie i rozdrabnianie art. spo偶ywczych- wykonywanie obr贸bki r臋cznej, mechanicznej i termicznej Sporz膮dzanie potraw i napoj贸w:- stosowanie receptur gastronomicznych- dobieranie surowc贸w do sporz膮dzania posi艂k贸w- przygotowywanie potraw z mi臋s, ryb, warzyw- panierowanie, obsma偶anie, gotowanie- przygotowywanie ciast i napoj贸w bezalkoholowychDekorowanie potraw- porcjowanie, estetyczne uk艂adanie i dekorowanie- wykorzystywanie r贸偶nych technik dekorowaniaObs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych- Zapoznanie si臋 ze sprz臋tem i urz膮dzeniami wykorzystywanymi w kuchni z zachowaniem zasad bezpiecznego ich u偶ytkowaniaUtrzymanie czysto艣ci naczy艅, narz臋dzi i sprz臋tu odpowiedniego do rodzaju czyszczonych powierzchni 艣rodkami myj膮cymi- sprz膮tanie i mycie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Zgorza艂e (pomorskie)