KUCHARZ - 138 Świdnica oferta pracy VENDI SERVIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ - 138
Wynagrodzenie: od 2 350 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem szpitala. Praca Szpital Latawiec w Świdnicy.
Data publikacji: 2019-02-01
Lokalizacja: Świdnica (dolnośląskie)
Pracodawca: VENDI SERVIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Leśna 27-28, 58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem szpitala. Praca Szpital Latawiec w Świdnicy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 350 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
praca na 3 zmiany w godzinach: 6-14; 7-15; 8-16 w ruchu ciągłym.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - 138
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świdnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świdnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 350 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: dietetyka
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
**Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie gastronomiczne - min. zawodowe, książeczka sanepidu. Może być osoba z orzeczeniem o niepełnosprawności.
Nazwa pracodawcy:
VENDI SERVIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Adres pracodawcy:
TRAKTOROWA 126, 91-204 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: TRAKTOROWA
Numer budynku pracodawcy: 126
Profil działalności pracodawcy: przygotowanie i dostarczanie żwyności
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.02.2019
Data dodania oferty pracy: 01.02.2019
Oferta pracy ważna do: 01.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 01.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 01.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
DIETA W PUDEŁKU S.C. ŻANETA BRUŚ,MONIKA WRÓBEL - 2016-03-23 - Kalisz (wielkopolskie)
Oferta dla osób zarejestrowanych w tut. Urzędzie Pracy
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Krapkowice (opolskie)
przygotowanie i wydawanie potraw dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta w stołówce produkcyjnej
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2017-05-10 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Firma Piotr Borys MONOPOLIS - 2016-05-02 - Żywiec (śląskie)
j.w
Szpital Bielański im. ks.J.Popiełuszki SPZOZ - 2016-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni wietnamskiej. Ocena surowców, półproduktów, wyrobów gotowych oraz właściwe nimi gospodarowanie. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie, estetyczne przygotowanie, podawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Płock (mazowieckie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Wieliczka (małopolskie)
Wykonywanie prac wykończeiowych oraz ogólnobudowlanych, remont oraz modernizacja pomieszczeń w budynkach użyteczności publicznej.
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Warszawa (mazowieckie)
X
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Medynia Łańcucka (podkarpackie)
Przygotowywanie kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Zakopane (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
HS Szymon Falski - 2017-09-08 - Gdańsk (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Księżycowy Dworek Teresa Tyczyńska Bar Magnes - 2016-03-03 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Produkcja potraw zgodnie z planem i zamówieniem; sprawne kierowanie oraz stały nadzór nad zastępem służbowym; dbałość o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowanych i wydawanych posiłków; przestrzeganie zasad bhp; właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2018-12-21 - Olsztyn (śląskie)
Przygotowywanie dwudaniowych posiłków w stołówce szkolnej.
Szkoła Podstawowa nr 65 w Łodzi - 2017-06-07 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ.
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Uniejów (łódzkie)
sporządzanie grafikuorganizacja pracy w kuchnipodział obowiązków podczas zmianykontrola stanu towaru na magazynachrealizowanie zamówień, lista zakupówprzygotowanie dańorganizacja pracy kuchni, wydawki, bieżąca kontrola jakości usług
Catering-Express s.c. B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski - 2017-04-18 - Oświęcim (małopolskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-09-01 - Tuszyn (łódzkie)
smażenie ryb
SMAŻALNIA RYB "RACZEK" GRAŻYNA JANURA - 2017-06-19 - Karwieńskie Błoto Drugie (pomorskie)
gotowanie i wydawanie posiłków, obróbka wstępna produktów, mycie i wyparzanie naczyń obsługa pensjonariuszy
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Bielawa (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków; pakowanie;godziny pracy 6.00-14.00, 12.00-20.00
PPHU "KONKURENCJA" DARIUSZ LINIEWICZ - 2016-09-23 - Zgorzelec (dolnośląskie)
- sporządzanie potraw, obróbka wstepna ręczna i maszynowa produktów - przygotowywanie posiłków do wydawania - współpraca i zarządzanie personelem gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2019-09-30 - Jarosław (podkarpackie)
Nadzór i odbiory prac remonotowych realizowanych przez Wspólnoty mieszkaniowe, zapewnienie bezpieczeństwa przez odpowiednią obsługę techniczną. CV przesyłać na e-mail: zbigniew.barc (at) zzn.pl , tel. 605 652 682
ZESPÓŁ ZARZĄDCÓW NIERUCHOMOŚCI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-28 - Jarosław (podkarpackie)
wykonywanie pierogów i potraw regionalnych
CYGAN ANDRZEJ Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe - 2018-03-02 - Koziegłówki (śląskie)
przygotowanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Biały Dunajec (małopolskie)
Przygotowanie dań - produktów o najwyższej jakości i walorach smakowych celem pozyskania jak największej sprzedaży i stałych klientów. Udział w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez, dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków.Pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług, obsługa klienta zgodnie z wysokimi standardami, utrzymanie porządku w miejscu pracy i dbałość o powierzony sprzęt kuchenny,realizacja wszystkich wskaźników, procedur, rutyn, polityk, otrzymywanie pozytywnych wyników w zakresie audytów.
HOTELE DIAMENT S.A. - 2019-09-19 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
- zapoznanie się z programem stażu i jego obowiązkami i uprawnieniami- szkolenie podstawowe w bhp i ppoż- szkolenie z zakresu ochrony danych osobowych- wprowadzanie danych do aplikacji zgodnie z uprawnieniami- przygotowywanie korespondencji w dedykowanym programie; Generator Pism, Microsoft World- podział, pieczętowanie i rejestracja korespondencji przychodzącej i wychodzącej- prace pomocnicze w Sali Obsługi Klienta
kontakt przez PUP - 2019-08-23 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie potraw kuchni indyjskiej (sumusa-kuskus-kebab)kuchni tureckiej, zamawianie zakupów od osób, hurtowników anglo-języcznych.wymiar czasu pracy 1/2 etatu, umowa na czas określony min.3 lata.
"AMINITI KEBAB" Mahmoud El Gharib - 2017-09-27 - Słupsk (pomorskie)
-PRZYGOTOWYWANIE OBIADÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI,-PROWADZENIE PRODUKCJI,-DBANIE O JAKOŚĆ SERWOWANYCH POTRAW.
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-05-02 - Polkowice (dolnośląskie)
-
SHERLOCK HOLMES Ewa Sajewicz - 2018-05-16 - Białystok (podlaskie)