KUCHARZ (1/2 ETATU) Łańcut oferta pracy ŻŁOBEK MIEJSKI NR 1 W ŁAŃCUCIE
Stanowisko: KUCHARZ (1/2 ETATU)
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posilków dla dzieci w żlobku (1-3 lata)
Data publikacji: 2020-01-17
Lokalizacja: Łańcut (podkarpackie)
Pracodawca: ŻŁOBEK MIEJSKI NR 1 W ŁAŃCUCIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Henryka Sienkiewicza 5B, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posilków dla dzieci w żlobku (1-3 lata)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (1/2 ETATU)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łańcut
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łańcucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łańcut
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: staż pracy wymagany
Nazwa pracodawcy: ŻŁOBEK MIEJSKI NR 1 W ŁAŃCUCIE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Adres pracodawcy:
Henryka Sienkiewicza 5B, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: łańcucki
Gmina pracodawcy: Łańcut
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łańcut
Ulica pracodawcy: Henryka Sienkiewicza
Numer budynku pracodawcy: 5B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.01.2020
Oferta pracy ważna do: 17.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 17.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 17.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d5bc213502518c188cececd49651719f
Podobne oferty pracy
wybór naczyń, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, racjonalne zarządzanie składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP, rozdzielanie i nadzór nad przygotowaniem dań
Dom Architekta SARP Aneta Marciniak, Restauracja "KWADRANS" - 2019-03-05 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
oferta stażu skierowana do osób bezrobotnych w wieku 30 lat i powyżej: przygotowywanie posiłków i ich planowanie
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Otwock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu.
Ewa Poznańska-Frasik "Zajazd Turystyczny" Stara Gawęda - 2019-03-14 - Czechówka (małopolskie)
sporządzanie posiłków dla ok. 50 osób
Dom Wczasowy "Victoria", Restauracja "Victoria" Ewa Zamiara - 2016-03-30 - Krynica Morska (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS
Dom Pomocy Społecznej - 2018-04-04 - Radzymin (mazowieckie)
prace w zakladzie garmażeryjnym
Zakład Produkcyjny HERMAN Ewelina Gotowicka - 2017-08-25 - Szepietowo (podlaskie)
Organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie posiłków oraz przyjmowanie produktów. Nadzór nad utrzymaniem w czystości drobnego sprzętu i urządzeń w kuchni. Dbanie o stan odzieży ochronnej. Utrzymanie w należytym porządku i czystości swojego stanowiska pracy w trakcie i po zakończeniu powierzonych zadań i czynności. Praca w systemie jednozmianowym w godzinach 12.00-22.00 (40 godzin tygodniowo), praca również w dni wolne wg. grafiku. Umowa o pracę na okres próbny, następnie na czas niekreślony. Pracodawca zapewnia szkolenie.
Aneta Tyczka Pizzeria "CALYPSO" - 2019-05-16 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
przygotowywanie i sprzedaż ciepłych dań
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Opieka nad podopiecznymi firmy.
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Biesowo (warmińsko-mazurskie)
KucharzOferta stażu - przeznaczona dla osób bezrobotnych do 30 roku życia - zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Nakle nad Notecią.
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
przyjmowanie wydawanie towarów
ZAKŁAD PRODUKCYJNO - HANDLOWY "GRAFIT" Emilia Szczepara - 2018-03-13 - Olkusz (małopolskie)
- PRZYGOTOWYWANIE SAŁATEK- GOTOWANIE ZUP- SMAŻENIE MIĘSA
kontakt przez PUP - 2019-06-27 - Skierniewice (łódzkie)
Zgodny, praca na ul. Wybickiego 43, Grudziądz
PRO-MOT SP. Z O.O. - 2017-06-22 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie potraw rodem z Jemenu, łączenie przypraw arabskich. Praca na dwie zmiany w godz. 10-18, 18-2.
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Kucharz - pomoc kuchenna
Firma Handlowo Usługowa - Pokoje Gościnne Marek Popłonyk - 2016-05-23 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, POMOC SZEFOWI KUCHNI
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
KucharzPraca od 10.00-23.00Jeden dzień pracujący, jeden dzień wolny
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2019-04-12 - Mielec (podkarpackie)
-
Otmęt-Zbyt Sp.z o.o - 2018-03-29 - Otmęt (opolskie)
Przygotowywanie potraw oraz serwowanie (pizza, sałatki, dania obiadowe).
MULTIPROFF Filip Downarowicz - 2016-09-29 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, obsługa gości przy barze i na sali
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Biała Podlaska (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE PODSTAWOWYCH POSIŁKÓW OBIADOWYCH, ŚNIADAŃ I PODWIECZORKÓW. UKŁADANIE MENU I LICZENIE KALORII. POBIERANIE SUROWCÓW I PÓŁPRODUKTÓW DO PRODUKCJI. DOKONYWANIE OCENY SUROWCÓW KULINARNYCH. POSŁUGIWANIE SIĘ NARZĘDZIAMI, MASZYNAMI, URZĄDZENIAMI PRZY PRZYGOTOWYWANIU POTRAW. WYMAGANE: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, GOTOWANIE, UKŁADANIE MENU, LICZENIE KALORII, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZNIE ZAWODOWE. KONTAKT TELEFONICZNY 91 482 16 21
Szkoła Podstawowa nr 20 - 2019-06-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standartami;
AFLOPA Nieruchomości Sp. z o.o. sp. komandytowa - 2017-09-21 - Pabianice (łódzkie)
przygotowanie posiłków kuchni polskiej
MENU-ET CATERING S.C - 2016-09-14 - Poznań (wielkopolskie)
- przygotowanie posiłków,- obieranie warzyw- gotowanie
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ PROWADZONY PRZEZ ZGR. SIÓSTR MIŁOSIERDZIA - 2019-10-10 - Ruda Śląska (śląskie)
Zgodny
Przedsibiorstwo Handlowo - Usługowe RESTAURANT & GRILL "GROTA" Krzysztof Szymański - 2016-06-27 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
- łączenie elementów metalowych mebli- prace przygotowawcze- kontrola elemntów po spawaniu
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Gilowice (śląskie)
dbanie o właścicwą organizację pracy, planowanie menu, przygotowywanie posiłków, sporządzanie i wydawanie posiłków oraz deserów
MISSTERIUM Maciej Jewuła - 2016-04-21 - Łęg Tarnowski (małopolskie)
- branża gastronomia- przygotowanie dań kuchni indyjskiej- praca stojąca- wysokie temperatury
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw, praca na dwie zmiany w godzinach 8.00-16.00 i 13.00-21.00
"AWO" S.C. ZOFIA OLEJNIK AGATA MIERKUŁOW - 2019-05-14 - Sosnowiec (śląskie)
Gotowanie posiłków dla gości (śniadania, obiady, kolacje) praca dwuzmianowa w godz, 6-20; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 6-22; wysokość wynagrodzenia brutto 3000zł/mies.
Ośrodek Wypoczynkowy Politechniki Wrocławskiej - 2016-06-20 - Ustka (pomorskie)