KIEROWNIK ZAKŁADU GASTRONOMICZNEGO Słupsk oferta pracy "Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Słupsku
Stanowisko: KIEROWNIK ZAKŁADU GASTRONOMICZNEGO
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Nadzór nad wykonywaniem zadań gospodarczych zakładu, zabezpieczenie i zaopatrzenie zakładu w surowce, produkty, środki pomocnicze, organizowanie pracy podległych pracowników, nadzór nad prawidłową obsługą konsumentów, sporządzanie jadłospisów, potrzebnych analiz, kierownik kieruje całością pracy zakładu i ponosi odpowiedzialność za jego prawidłowe funkcjonowanie. Okres próbny 3 m-ce. Godz. pracy 8-18.
Data publikacji: 2019-09-20
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: "Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Słupsku
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Starzyńskiego 6-7, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Nadzór nad wykonywaniem zadań gospodarczych zakładu, zabezpieczenie i zaopatrzenie zakładu w surowce, produkty, środki pomocnicze, organizowanie pracy podległych pracowników, nadzór nad prawidłową obsługą konsumentów, sporządzanie jadłospisów, potrzebnych analiz, kierownik kieruje całością pracy zakładu i ponosi odpowiedzialność za jego prawidłowe funkcjonowanie. Okres próbny 3 m-ce. Godz. pracy 8-18.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KIEROWNIK ZAKŁADU GASTRONOMICZNEGO
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kierownik lokalu gastronomicznego
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
kurs pedagogiczny w zakresie prowadzenia przygotowania zawodowego w zakładach rzemieślniczych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: kasa fiskalna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: zarządzanie zasobami ludzkimi
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: współpraca w zespole
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: [Umiejętność 1] : doświadczenie w gastronomii
Nazwa pracodawcy:
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Słupsku
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Starzyńskiego 6-7, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Ulica pracodawcy: Starzyńskiego
Numer budynku pracodawcy: 6-7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kierownik lokalu gastronomicznego
Data dodania oferty pracy: 20.09.2019
Oferta pracy ważna do: 19.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 20.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 20.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?13fa86ffbc9fdfc872d77ee4336f4ea2
Podobne oferty pracy
zapewnienie dlaszego doskonalenia przez IG standardów funkcjonalności i komfortu obsługi i satysfakcji klienta dostarczanych na rzecz klientow firmy, zarządzanie międzyfunkcyjnym zespołem projektantów i jego rozbudowa,występowanie jako mentor,kierowanie zespołami projektowymi poprzez zróżnicowane i właściwe działania projektowe,opracowywanie strategii projektowej,projektowanie interfejsów użytkownika aplikacji, projektowanie ikon i innych graficznych elementów i narzedzi komputerowych(Adobe Photoshop,Adobe, przygotowanie koncepcji kreatywnych dla aplikacji, analizowanie i weryfikacja jakościowa badań użytkownika,
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Kraków (małopolskie)
Zarządzanie wszystkimi procesami produkcyjnymi i sprawowanie kontroli nad jakością składanych podzespołów, zarządzanie personelem technicznym, kontakt z głównym klientem, sprawozdania do centrali w Korei
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Mysłowice (śląskie)
utrzymywanie w porządku terenów zielonych: koszenie trawy, grabienie liści, odśnieżane, opróżnianie koszy
GEGENBAUER POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-08 - Modlnica (małopolskie)
zarządzanie ludzmi na zmaianie, kontrola procesów produkcji, kontrola jakości produktów, raportowanie
Dominowood Spółka z o.o. - 2016-12-20 - Czarna Białostocka (podlaskie)
zarządzanie salonem RTV, AGD, IT/MM
zarządzanie zespołem pracowników
realizacje planów sprzedażowych
utrzymanie wysokiego standardu obsługi klienta
motywowanie i ocena pracowników
organizacja i planowanie czasu pracy podległego zespołu
coaching pracowników
Media Expert - 2016-06-24 - Zawadzkie (opolskie)
PROWADZENIE SPRAW BIUROWYCH, KORESPONDENCJI W J. UKRAIŃSKIM I ROSYJSKIM,
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Białobrzegi (mazowieckie)
STANOWISKO: Z-CA KIEROWNIKA RESTAURACJI - II ASYSTENT, ZASTĘPOWANIE KIEROWNIKA RESTAURACJI PODCZAS JEGO NIEOBECNOŚCI LUB ODDELEGOWANIA, REKRUTACJA PRACOWNIKÓW, TWORZENIE I REALIZACJA PROGRAMÓW MOTYWACYJNYCH WSPIERAJĄCYCH DZIAŁALNOŚĆ RESTAURACJI, NADZÓR NAD PROCEDURAMI Z ZAKRESU OCHRONY ŚRODOWISKA, ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA REALIZACJĘ PROCEDUR BEZPIECZEŃSTWA, KONTROLA KOSZTÓW, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ORAZ KONTROLA ŁAŃCUCHA ZAMÓWIEŃ, WSPIERANIE PROCESÓW ZWIĘKSZAJĄCYCH SPRZEDAŻ, PRZYGOTOWYWANIE, ORGANIZACJA I KONTROLA AKCJI MARKETINGOWYCH I PROMOCYJNYCH, NADZÓR I REALIZACJA PROCESÓW ZWIĄZANYCH Z BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI, SPORZĄDZANIE RAPORTÓW I ANALIZ DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNEJ RESTAURACJI, ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PRACY PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI PROCEDURAMI OPERACYJNYMI, PERSONALNYMI, SZKOLENIOWYMI I OCHRONY ŚRODOWISKA, PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI, WYKONYWANIE I NADZOROWANIE CZYNNOŚCI ZWIĄZANYCH Z OBROTEM GOTÓWKĄ ZGODNIE Z ZASADAMI BEZPIECZEŃSTWA RESTAURACJI I OBOWIĄZUJĄCYMI PROCEDURAMI,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, MILE WIDZIANE WYŻSZE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE I KIEROWANIA ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI KASY FISKALNEJ I OBSŁUGI PAKIETU MICROSOFT OFFICE, KREATYWNOŚĆ, ŁATWOŚĆ I SZYBKOŚĆ PODEJMOWANIA DECYZJI, KOMUNIKATYWNOŚĆ, UMIEJĘTNOŚĆ DZIAŁANIA POD PRESJĄ CZASU, POSIADANIE KSIĄŻECZKI DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO NA PODOBNYM STANOWISKU W RESTAURACJI TYPU FAST FOOD, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO LUB ROSYJSKIEGO, PRACA 24H CZAS RÓWNOWAŻNY, RÓWNIEŻ W WOLNE DNI
SDH SYLWIA DIAKÓW-HRYCYK - 2019-04-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zarządzanie zespołem ludzi. Opracowywanie harmonogramu pracy podległych pracowników. Nadzór i koordynacja zaopatrzenia w hotelu.
Agencja Rozwoju i Promocji ZAMEK Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-08-12 - Gostynin (mazowieckie)
Wykonywanie elementów z mosiądzu, brązu, udział przy projektowaniu i produkcji matryc, lini i stanowisk na zamówienie.
ATMAT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-09 - Kraków (małopolskie)
Planowanie strategiczne w zakresie produkcji. Nadzorowanie i zarządzenie podległym zespołem. Terminowa realizacja planu produkcyjnego oraz nadzorowanie prawidłowego przebiegu procesu produkcji poprzez sprawdzanie jakości produkowanych komponentów. Analiza osiąganych wyników w celu podnoszenia efektywności procesu produkcyjnego, podejmowanie działań optymalizacyjnych. Doskonalenie i wdrażanie nowych rozwiązań. Zapewnienie i kontrola bezpieczeństwa pracy. Prowadzenie analiz wewnętrznych i zewnętrznych reklamacji i współtworzenie planów naprawczych. Opracowywanie wydziałowych planów produkcji w porozumieniu z przedstawicielami innych działów. Odpowiadanie za prawidłową realizację budżetu a także za optymalizację kosztów produkcji.
PRODEKO-EŁK Spółka z o. o. - 2019-10-11 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
- Nadzorowanie pracy podległych pracowników. Nadzorowanie prac konstrukcyjno - budowlanych. Praca na terenie woj. śląskiego oraz na terenie całego kraju w delegacjach.- Wynagrodzenie: 4000 zł/brutto + premia motywacyjna. Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:00-18:00 + soboty + ewentualne nadgodziny. Wymagane wykształcenie wyższe budowlane. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku, ale niekoniecznie -> mogą być absolwenci bez doświadczenia zaraz po studiach. Wymagane uprawnienia do samodzielnego funkcjonowania w kierowaniu specjalności konstrukcyjno - budowlanej bez ograniczeń. Mile widziane Prawo jazdy kat. B. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 533-301-492) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Miedziana 15 m. pok. 14, 40-321 Katowice) lub e-mail: biuro (at) polinvestgroup.pl
POL INVEST GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-24 - Katowice (śląskie)
Pomocnik palacz c.o.
POWER ENGINEERING S.A. - 2017-10-09 - Czerwonak (wielkopolskie)
produkcja wyrobów cukierniczych, pakowanie wyrobów
RESPEKT PERSONAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-06-28 - Bydgoszcz (pomorskie)
• Projektowanie, obliczanie, składanie i montaż systemów kontroli dostępu do pomieszczeń;• Instalacja złożonych systemów w obiektach klientów;• Doradztwo techniczne oraz zapewnienie kontrahentom kompleksowej obsługi serwisowej;• Prowadzenie magazynu elementów systemów centralnego otwierania wraz z dokumentacją (karty magazynowe itp.);• Dbanie o odpowiedni stan techniczny wyposażenia firmy (w tym samochodów służbowych) – „złota rączka”.Praca w godz. 8-16Oferujemy:Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę (firma działa od 30 lat);Pracę w miłym i zgranym zespole;Szkolenia MASTER KEY.Kontakt z pracodawcą: t.bihl (at) kopra.pl lub 71-333-87-90
Kopra sp. z o.o. - 2019-11-25 - Wrocław (dolnośląskie)
nadzór nad kierowcami, wydawanie i odbieranie towaru
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Kraków (małopolskie)
Realizacja strategii firmy oraz pozyskiwanie nowych klientów. Administracja biurem. Prowadzenie bieżącej dokumentacji. Przygotowywanie atrakcyjnych ofert turystycznych.
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2020-01-15 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Kierownik działu magazynowego
Józef Andrzej Remisiewicz - HANDEL ROLNO SPOŻYWCZY PRZEMYSŁOWY I BUDOWLANY "TRANS-ROL" - 2017-10-23 - Kruszewo-Wypychy (podlaskie)
zarządzanie warsztatem, nadzór nad pracą mechaników, zamawianie części, prowadzenie sklepu, naprawa samochodów
MAZITRANS Krzysztof Mazurek - 2016-04-20 - Karlino (zachodniopomorskie)
Montaż elementów, czynności naprawczo-konserwujące
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Maniowy (małopolskie)
nadzorowanie robót budowlanych drogowych, praca Lubin i okolice
FIRMA BUDOWLANA "FOBIS" SP. Z O.O. - 2020-01-23 - Lubin (dolnośląskie)
wszelkie informacje w Ogłoszeniu nr 4/2018 na stronie www.bip.mrocza.pl.
Urząd Miasta i Gminy Mrocza - 2018-08-07 - Mrocza (kujawsko-pomorskie)
Nadzór nad pracą podległego personelu. Nadzór nad elektywnym realizowaniem planów produkcyjnych. Zapewnienie bezawaryjnej realizacji procesu produkcyjnego. Sporządzanie raportów i analiz wydajności produkcji. Wdrażanie najnowszych rozwiązań technologicznych. Negocjacje z potencjalnymi partnerami biznesowymi. Pozyskiwanie nowych klientów.
Grodziska Spółdzielnia Malwa - 2016-11-23 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
transport międzynarodowy
PA-WEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-20 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
zarządzanie podległym personelem, przygotowanie sklepu do sprzedaży, zamawianie towaru, dbanie o atrakcyjną ekspozycje towaru, dbanie o dobry wizerunek firmy.
MAX&XAVIER SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY IRENEUSZ MŁYŃSKI - 2016-11-22 - Straszyn (pomorskie)
Praca na stanowisku kierownik zmiany, zarządzanie zespołem, wystawianie dokumentów. Praca trzyzmianowa wykonywana w godzinach 06.00 - 14.00, 14.00 - 22.00 i 22.00 - 06.00 (4 dni pracy, 1 dzień wolny). Pierwsza umowa na okres próbny, kolejna na czas określony, następnie na czas nieokreślony.
Młynpol A.Gołębiowski, R.Wołoszczak i wspólnicy Spółka jawna - 2019-09-20 - Osła (dolnośląskie)
kierowanie zespołem, zarzadzanie organizacją imprez i bankietów
BD F.H.U. Daniel Wiśniewski - 2016-10-19 - Sokołowice (małopolskie)
wymagane 10 lat doświadczenia w pracy na budowiewymagana umiejętność czytania dokumentacji technicznej, podstaw kosztorysowania i przygotowywania przedmiarów i obmiarów robót budowalnychKierowanie robotami budowlanymi.Nadzór nad pracownikami.1 zmianawynagrodzenie: 6000 zł bruttomiejsce pracy: Ostrów Wielkopolski i okolice
P.U.B. "CEBUD" CIESIELSKI S.C. L.CIESIELSKI,T.CIESIELSKI - 2019-07-22 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Kontakt z klientem, zarządzanie pracownikami, promocja produktów
kontakt przez PUP - 2015-08-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
kierowanie zespołem pracowników, prowadzenie robót izolacyjno-blacharskich na budowie IOS w Kwidzynie
TERMOKOR KAEFER Sp. z o.o. - 2017-04-10 - Rogowiec (łódzkie)
Sprzątanie pokoi hotelowych oraz innych części ogólnych budynku. Praca ok. 160 h/miesiąc
kontakt przez PUP - 2019-08-23 - Kraków (małopolskie)