Praca KIEROWNIK ZAK艁ADU GASTRONOMICZNEGO - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy KIEROWNIK ZAK艁ADU GASTRONOMICZNEGO, kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 6 ofert pracy KIEROWNIK ZAK艁ADU GASTRONOMICZNEGO.
Uprawnienia pedagogiczne do nauki zawodu dla pracownik贸w m艂odocianych, nadz贸r nad wykonywaniem zada艅 gospodarczych zak艂adu, organizacja pracy w zak艂adzie, kierowanie pracownikami, nadz贸r nad prawid艂owo艣ci膮 obs艂ugi konsument贸w, sporz膮dzanie jad艂ospis贸w, analiza norm zu偶ycia surowca, opracowywanie i sk艂adanie wniosk贸w, opinii, sprawozda艅 z dzia艂alno艣ci zak艂adu na potrzeby Sp贸艂dzielni. Praca na okres pr贸bny: okres pr贸bny 3 miesi膮ce. Godziny pracy: 9.00- 17.00
"Spo艂em" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w S艂upsku - 2021-04-22 - S艂upsk (pomorskie)
Nadz贸r nad wykonywaniem zada艅 gospodarczych zak艂adu, zabezpieczenie i zaopatrzenie zak艂adu w surowce, produkty, 艣rodki pomocnicze, organizowanie pracy podleg艂ych pracownik贸w, nadz贸r nad prawid艂ow膮 obs艂ug膮 konsument贸w, sporz膮dzanie jad艂ospis贸w, potrzebnych analiz, kierownik kieruje ca艂o艣ci膮 pracy zak艂adu i ponosi odpowiedzialno艣膰 za jego prawid艂owe funkcjonowanie. Okres pr贸bny 3 m-ce. Godz. pracy 8-18.
"Spo艂em" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w S艂upsku - 2019-09-20 - S艂upsk (pomorskie)
Nadz贸r nad wykonywaniem zada艅 gospodarczych zak艂adu, zabezpieczenie i zaopatrzenie zak艂adu w surowce, produkty, 艣rodki pomocnicze, organizowanie pracy podleg艂ych pracownik贸w, nadz贸r nad prawid艂ow膮 obs艂ug膮 konsument贸w, sporz膮dzanie jad艂ospis贸w, potrzebnych analiz, kierownik kieruje ca艂o艣ci膮 pracy zak艂adu i ponosi odpowiedzialno艣膰 za jego prawid艂owe funkcjonowanie. Okres pr贸bny 3 m-ce. Godz. pracy 8-18.
"Spo艂em" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w S艂upsku - 2019-09-20 - S艂upsk (pomorskie)
nadz贸r nad wykonywaniem zada艅 gospodarczych zak艂adu, zabezpieczenie i zaopatrzenie zak艂adu w surowce i produkty, organizowanie pracy podleg艂ych pracownik贸w, nadz贸r nad prawid艂ow膮 obs艂ug膮 konsument贸w, sporz膮dzanie jad艂ospis贸w, sporz膮dzanie potrzebnych analiz, kierownik kieruje ca艂o艣ci膮 pracy zak艂adu i ponosi odpowiedzialno艣膰 za jego prawid艂owe funkcjonowanie, okres pr贸bny 3 miesi膮ce; godziny pracy: 8.00- 18.00
"Spo艂em" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w S艂upsku - 2019-09-10 - S艂upsk (pomorskie)
Nadz贸r nad wykonywaniem zada艅 gospodarczych zak艂adu, zabezpieczenie i zaopatrzenie zak艂adu w surowce, produkty, 艣rodki pomocnicze, nadz贸r nad prawid艂owym przyj臋ciem towaru na zak艂ad, organizowanie pracy podleg艂ych pracownik贸w,nadz贸r na prawid艂ow膮 obs艂ug膮 konsument贸w, sporz膮dzanie jad艂ospis贸w,sporz膮dzanie potrzebnych analiz. Kierownik zak艂adu gastronomicznego kieruje ca艂o艣ci膮 pracy zak艂adu i ponosi odpowiedzialno艣膰 za jego prawid艂owe funkcjonowanie.Okres pr贸bny 3 m-ce. Godz. pracy 8-18.
"Spo艂em" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w S艂upsku - 2019-08-01 - S艂upsk (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesi膮ce; godziny pracy mi臋dzy 6.00- 16.00- do uzgodnienia
"Spo艂em" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w S艂upsku - 2018-03-27 - S艂upsk (pomorskie)