KIEROWNIK GASTRONOMII Jastrzębia Góra oferta pracy DREJK KAŹMIERCZAK SP.J.
Stanowisko: KIEROWNIK GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: zarządzanie wszystkimi pracownikami działu gastronomiidbanie o miła atmosferę wewnątrz zespołu,sprawowanie kontroli nad pracą kadry pracowniczej, organizacja wszelkiego rodzaju imprez masowych na terenie: koncerty, imprezy plenerowe, imprezy masowe, bankiety i wiele innych, dbanie o rozwój firmy i jej renomę na rynku.
Data publikacji: 2016-09-15
Lokalizacja: Jastrzębia Góra (pomorskie)
Pracodawca: DREJK KAŹMIERCZAK SP.J.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:ROZEWSKA 40-42, 84-104 Jastrzębia Góra, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zarządzanie wszystkimi pracownikami działu gastronomiidbanie o miła atmosferę wewnątrz zespołu,sprawowanie kontroli nad pracą kadry pracowniczej, organizacja wszelkiego rodzaju imprez masowych na terenie: koncerty, imprezy plenerowe, imprezy masowe, bankiety i wiele innych, dbanie o rozwój firmy i jej renomę na rynku.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KIEROWNIK GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jastrzębia Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Władysławowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kierownicy w gastronomii
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: wyższe (w tym licencjat)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Znajomość języka angielskiego
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: prawo jazdy kat B
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Uprawnienie 1] : Znajomość hotelowych systemów operacyjnych[Umiejętność 1] : wysokiej kultury osobistej,Umiejętność kierowania pracą własną i zespołu, Innowacyjność, kreatywność i pomysłowość,
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 10
Nazwa pracodawcy: DREJK KAŹMIERCZAK SP.J.
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
Elizy Orzeszkowej 7, 84-100 Puck, powiat: pucki, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: pucki
Gmina pracodawcy: Puck
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Puck
Ulica pracodawcy: Elizy Orzeszkowej
Numer budynku pracodawcy: 7
Profil działalności pracodawcy: OŚRODEK WCZASOWY
Nazwisko osoby zgłaszającej: ALICJA KIERWIŃSKA
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kierownicy w gastronomii
Data dodania oferty pracy: 15.09.2016
Oferta pracy ważna do: 15.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 15.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
prowadzenie budów
IRMARK Sp. z o.o. - 2017-11-08 - Grabówiec (mazowieckie)
Pracew gospodarstwie rolnym przy uprawie roślin i hodowli zwierząt
Gospodarstwo Rolne Karol Leyk - 2017-03-20 - Szeszki (warmińsko-mazurskie)
Kierownik działu mięso wedliny - wymagania: minimium wykształcenie średnie oraz doświadczenie w branży mięsnej lub handlowej lub wykształcenie wyższe - dla osób z takim wykształcenia nie wymagane jest doświadczenie. Wskazana pasja kulinarna.
Agencja Handlowa "Rafa", Rafał Świerczek - 2016-05-05 - Nowy Sącz (małopolskie)
ZARZĄDZANIE PRACĄ EKIPY SPRZĄTAJĄCEJ, WSPÓŁPRACA Z BEZPOŚREDNIM PRZEŁOŻONYM,ROZDZIAŁ OBOWIĄZKÓW W ŚRÓD PODLEGŁEGO ZESPOŁU (TAKŻE W JĘZYKU UKRAIŃSKIM LUB ROSYJSKIM), PRZYGOTOWANIE I MODYFIKACJA GRAFIKÓW, PRZESTRZEGANIE ZASAD BHP.
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
zarządzanie - kierowanie grupą ludzi, prace związane z utrzymaniem ruchu, zarządzanie produkcją
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Sosnowiec (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
FILA Polska Fabryka Wodomierzy i Ciepłomierzy , Antoni Fila - 2015-11-30 - Sztum (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Warszawa (mazowieckie)
Koordynowanie pracy załogi
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Ząbki (mazowieckie)
Nadzór pracy kelnerów, kucharzy, kontrola jakości wydawanych produktów, realizacja standardów obsługi sieci restauracji, rozliczenia finansowe dzienne. Komunikacja z obcojęzycznymi klientami i pracownikami.
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Łódź (łódzkie)
Zarządzanie procesem produkcyjnym, ustalanie harmonogramów oraz kontrola terminowości wykonywania działań, organizacja pracy zespołu produkcyjnego, współpraca z pozostałymi działami firmy, przestrzeganie wymogów bezpieczeństwa, przygotowywanie raportów.
NEELAM'S INTERNATIONAL SP. Z O. O. - 2015-12-04 - Rzgów (łódzkie)
wg programu stażu. Staż z Funduszu Pracy
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Łask (łódzkie)
układanie kostki brukowej
PRO BRUK Łukasz Jakubowski - 2018-03-13 - Golina (wielkopolskie)
zapewnienie funkcjonowania marketu, delegowanie pracy podległemu personelowi, aktywna praca na sali sprzedaży,prawidłowa obsługa klienta zgodnie z zasadami firmy
DINO POLSKA S.A. - 2016-04-25 - Pszczyna (śląskie)
Nadzór nad procesem sprzedaży. Zarządzanie pracownikami.
Gminna Spółdzielnia "Samopomoc Chłopska" w Miedznie - 2018-03-01 - Miedzna (mazowieckie)
Osoba do przyuczenia do zawodu mechanik samochodowy. Mile widziane wykształcenie kierunkowe lub pokrewne, albo zamiłowanie do mechaniki, pracodawca zapewnia przyuczenie i ewentualne kursy.
SAAB-RUMIA Zbigniew Boćkowski - 2016-08-09 - Rumia (pomorskie)
Kierowanie zespołem pracowników,prowadzenie rozliczeń kasy, zamawianie towaru. Praca na 2 zmiany - Sklep Lewiatan w Świniarsku. Praca w godz. 6-22
PHU "Andr-Pol-Import Export" Andrzej Skoczeń - 2017-10-04 - Świniarsko (małopolskie)
zarządzanie grupą dpradców, sprzedaż produktów
PROFI CREDIT Polska S.A. - 2015-11-27 - Pabianice (łódzkie)
przeprowadzanie kontroli warunków pracy oraz przestrzegania przepisów i zasad bezpieczeństwa i higieny pracy w jednostce wojskowej, ze szczególnym uwzględnieniem stanowisk służbowych (pracy),naktórych służą (są zatrudnione) kobiety w ciąy lub karmiące dziecko piersią, niepełnosprawni i pracujący w nocy; sporządzanie okresowych analiz stanu bezpieczeństwa i higieny pracy w komórkach organizacyjnych i pododdziałach zawierających propozycje przedsięwzięć technicznych i organizacyjnych mających na celu zapobieganie zagrożeniom ycia i zdrowia ołnierzy i pracowników wojska oraz poprawę warunków służby i pracy; udział w opracowywaniu planów modernizacji pomieszczeń i stanowisk pracy oraz przedstawianie propozycji dotyczących uwzględnienia w tych planach rozwiązań techniczno-organizacyjnych zapewniających poprawę stanu bezpieczeństwa i higieny pracy; udział w ocenie założeń i dokumentacji dotyczących modernizacji jednostki wojskowej albo jej części, a także nowych inwestycji, oraz zgłaszanie wniosków dotyczących uwzględnienia wymagań bezpieczeństwa i higieny pracy w tych założeniach i dokumentacji; udział w przekazywaniu do użytkowania nowo budowanych lub przebudowywanych obiektów budowlanych albo ich części, w których przewiduje się pomieszczenia pracy oraz urządzeń mających wpływ na warunki służby i pracy oraz bezpieczeństwo żołnierzy i pracowników; udział w opracowywaniu wewnętrznych zarządzeń, regulaminów i instrukcji ogólnych dotyczących bezpieczeństwa i higieny pracy oraz w ustalaniu zadań osób kierujących pracownikami w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy; opiniowanie szczegółowych instrukcji dotyczących bezpieczeństwa i higieny pracy na poszczególnych stanowiskach pracy; udział w ustalaniu okoliczności i przyczyn wypadków związanych ze służbą wojskową i przy pracy orazw opracowywaniuwnioskówwynikających z badania przyczyn i okoliczności tych wypadków oraz zachorowań na choroby zawodowe, a także kontrola realizacji tych wniosków; prowadzenie rejestrów, kompletowanie i przechowywanie dokumentów dotyczących wypadków związanych ze słubą wojskową i przy pracy, stwierdzonych chorób zawodowych i podejrzeń o takie choroby, a take przechowywanie wyników badań i pomiarów czynników szkodliwych dla zdrowia w środowisku pracy; udział w dokonywaniu oceny ryzyka zawodowego, które wiąże się z pełnioną w jednostce wojskowej służbą (wykonywaną pracą); doradztwo w zakresie organizacji i metod pracy na stanowiskach służby i pracy, na których występują czynniki niebezpieczne, szkodliwe dla zdrowia lub warunki uciąliwe, oraz doboru najwłaściwszych środków ochrony zbiorowej i indywidualnej; planowanie i realizacja szkoleń w dziedzinie bezpieczeństwa i higieny pracy z żołnierzami i pracownikami RON jednostki wojskowej a take planowanie udziału Dowódcy batalionu w szkoleniu okresowym w dziedzinie bezpieczeństwa i higieny pracy; współdziałanie z lekarzem sprawującym opiekę zdrowotną nad pracownikami w szczególności przy organizowaniu okresowych badań lekarskich; współpraca z laboratoriami upoważnionymi, zgodnie z odrębnymi przepisami, do dokonywania badańpomiarówczynnikówszkodliwychdlazdrowia lub warunków uciążliwych, występujących w środowisku pracy, w zakresie organizowania tych badańpomiaróworazsposobówochronyżołnierzy i pracowników wojska przed tymi czynnikami lub warunkami; współdziałanie ze społecznym inspektorem pracy przy: podejmowaniu przez nie działań mających na celu przestrzeganie przepisów oraz zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, w trybie i w zakresie ustalonym w odrębnych przepisach; podejmowanych przez Dowódcę batalionu przedsięwzięciach mających na celu poprawę warunków służby i pracy; sporządzanie rocznych sprawozdań ze stanu bezpieczeństwa i higieny pracy za jednostkę wojskową. doradztwo w zakresie organizacji i metod pracy na stanowiskach służby i pracy, na których występują czynniki niebezpieczne, szkodliwe dla zdrowia lub warunki uciążliwe, oraz doboru najwłaściwszych środków ochrony zbiorowej i indywidualnej; kierowanie pracownikami zatrudnionymi w sekcji bezpieczeństwa i higieny pracy
1 PODLASKA BRYGADA OBRONY TERYTORIALNEJ W BIAŁYMSTOKU - 2017-12-15 - Białystok (podlaskie)
Obsługa klienta, gospodarka magazynowa, fakturowanie, raporty finansowe, obs€ga kasy fiskalnej
CAMARA JESUS MANUEL CAMARA PEREZ - 2016-07-26 - Sieradz (łódzkie)
1) Prowadzenie sekretariatu:- Obsługa korespondencji przychodzącej do firmy i wychodzącej,- Segregowanie i przekazywanie korespondencji do adresatów na terenie firmy,- Obsługa firmowej poczty elektronicznej,- Redagowanie pism,- Drukowanie, kopiowanie, faksowanie i kompletowanie dokumentów.2) Reprezentowanie firmy:- Przyjmowanie interesantów (z zewnątrz i z wewnątrz firmy),- Odbieranie telefonów, przyjmowanie i łączenie rozmów,- Organizacja zebrań, konferencji oraz spotkań służbowych przełożonych,- Prowadzenie terminarza spotkań.
"KOTAR SPÓŁKA JAWNA B.& S. JAWORSCY" - 2017-10-27 - Wołów (dolnośląskie)
1. Realizacja zadań dotyczących zaspokojenia zbiorowych potrzeb mieszkańców Gminy Ryczywół w zakresie kultury fizycznej, sportu i rekreacji, a w szczególności:- planowanie, koordynacja oraz organizacja zajęć sportowych, rekreacyjnych, imprez sportowo-rekreacyjnych na obiektach sportowych,- współdziałanie z instytucjami oraz placówkami oświatowymi i stowarzyszeniami,- organizowanie i świadczenie usług w zakresie udostępniania obiektów sportowych placówkom oświatowym, klientom indywidualnym i organizacjom pozarządowym oraz innym podmiotom.2. Zapewnienie prawidłowego funkcjonowania obiektów poprzez:- pełenienie funkcji administratora nieruchomości,- nadzorowanie pracy podległych pracowników,- dbanie o pełne wykorzystanie obiektu (podejmowanie działań marketingowych i organizacyjnych mających na celu komercyjne wykorzystanie obiektów),- utrzymywanie w sprawności urządzeń, sprzętu oraz innych środków trwałych,- stosowanie zasad oszczędnego gospodarowania energią elektryczną i cieplną, wodą oraz innymi materiałami eksploatacyjnymi,- bieżące zaopatrywanie w materiały, sprzęt i środki niezbędne do właściwej eksploatacji obiektów,- opracowanie regulaminu korzystania z obiektów i ich części oraz egzekwowania jego przestrzegania.1. Przygotowywanie planów, harmonogramu i sprawozdań dotyczących działalności obiektów sportowych.2. Wykonywanie zaleceń PIP, SANEPID, Straży Pożarnej, Policji odnośnie zapewnienia bezpieczeństwa i porządku.3. Opracowywanie kalendarza i realizacji imprez rekreacyjno-sportowych.4. Współpraca przy organizacji imprez kulturalnych.
Przedsiębiorstwo Komunalne w Ryczywole Sp.zo.o. - 2017-12-04 - Ryczywół (wielkopolskie)
Nadzór nad pracą serwisu, przydzielanie zleceń, kontakt z klientem, rozliczanie zleceń.
MOBIL CENTRUM Sp.zo.o. - 2016-01-18 - Milanówek (mazowieckie)
- monitorowanie występujących klęsk żywiołowych i prognozowanie rozwoju sytuacji, - realizowanie rozwoju sytuacji,- realizowanie procedur i programów reagowania w czasie stanu klęski żywiołowej,- współdziałanie z centrami zarządzania kryzysowego organów administracji publicznej,- nadzór nad systemem wykrywania i alarmowania oraz systemem wczesnego ostrzegania ludności,- dokumentowanie działań podejmowanych przez centrum zarządzania kryzysowego.
KUJAWSKO-POMORSKI URZĄD WOJEWÓDZKI W BYDGOSZCZY - 2016-02-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
trybowanie, klasyfikowanie mięsa, obróbka mięsa i wykrawanie elementów zasadniczych na linii produkcyjnej
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Wólka Włościańska (łódzkie)
układanie harmonogramu czasu pracy, sporządzanie zamówień publicznych, rozliczanie faktur przelewowycg, zakupy środków czystości i artykułów biurowych oraz odzieży i obuwia roboczego, prowadzenie rejestrów, prowadzenie przeglądów budowlanych, inwentarza szkoły, wynajem pomieszczeń, praca od poniedziałku do piątku w godz. 8-16
Zespół Szkół w Otrębusach - 2016-06-06 - Otrębusy (mazowieckie)
-
STAWBUD SŁAWOMIR STAWICKI - 2017-09-01 - Paprotno (zachodniopomorskie)
zarządzanie salonem RTV, AGD, IT/MM
zarządzanie zespołem pracowników
realizacja planów sprzedażowych
utrzymanie wysokiego standardu obsługi klienta
motywowanie i ocena pracowników
organizacja i planowanie czasu pracy podległego zespołu
coaching pracowników
Media Expert - 2017-03-15 - Bogatynia (dolnośląskie)
bezpośredni nadzór nad pracami , instruowanie podległych pracowników , wykonywanie domiarów i wyznaczeń, rozliczanie robót, bieżący kontakt ze zleceniodawcą , kierownictwem i kadrą inąynierską budowy
USŁUGI BUDOWLANE Bogusław Kwiatkowski - 2018-03-29 - Sulęcinek (wielkopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Warszawa (mazowieckie)
UTRZYMANIE CZYSTOŚCI NA TERENIE SKLEPU, W POMIESZCZENIACH BIUROWYCH, SOCJALNYCH, SANITARNYCH ORAZ NA TERENIE PARKINGU;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE;GODZINY PRACY: 06.00 - 14.00, 14.00 - 22.00, 22.00 - 06.00;MIEJSCE PRACY: SZCZECIN UL. POŁUDNIOWA;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: TEL 513187879 LUB C.V NA MAIL marcin (at) matmax.com.pl
MATMAX SYSTEMY SPRZĄTAJĄCE SP. Z O.O. SP. K. - 2015-12-03 - Szczecin (zachodniopomorskie)