KIEROWNIK DZIAŁU ZAPLECZA KUCHNI Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KIEROWNIK DZIAŁU ZAPLECZA KUCHNI
Wynagrodzenie: od 6 500 PLN
Zakres obowiązków: jw
Data publikacji: 2018-11-26
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 6 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Kierownik działu zaplecza kuchni; czas określony: 15.12.2018-14.08.2021; dwie zmiany/ godz. pracy: 7-19; 19-7; cały etat/ wynagrodzenie: 6500 zł/mc; praca pon-niedzila;
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KIEROWNIK DZIAŁU ZAPLECZA KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kierownik działu w hotelu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 6 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.12.2018
Data zakończenia pracy: 14.08.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
średnie ogólnokształcące, kierunek: technologia żywnści/ bezpieczeństwo żywności
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - C1 - zaawansowany
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0:
wyższe (w tym licencjat), kierunek: technologia Zywności/ bezpieczeństwo żywności
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
oczekiwania: wykształcenie średnie / wyższe; kierunek: technologia żywności/ bezpieczeństwo żywności; umiejętność zarządzania pracownikami; min. 2 lata doświadczenia na stanowisku; b. dobra znajomość j. angielskiego w mowie i piśmie;zakres obowiązków: przygotowywanie oraz wdrażanie procedur dotyczących zasad przechowywania żywnośći; HAACP oraz warunków higieniczno-sanitarnych w hotelu, - kierowanie zespołem podległych pracowników; uczestniczenie w procesie naboru; motywowanie i rozliczanie pracowników działu; szkolenie i nadzorowanie rozwoju podległych pracowników działu - opracowywanie grafików pracy zespołu działu z uwzględnieniem przepisów o czasie pracy; zapewnienie podległemu zespołowi bezpiecznego środowiska pracy; dbanie o przestrzeganie przepisów bhp, ochrony ppoż. i przepisów ochrony środowiska; prowadzenie szkoleń z zakresu materiałoznawstwa, środków chemicznych, obsługi maszyn, urządzeń i narzędzi do sprzątania oraz stosowania środków czystości; opracowywanie protokołów i raportów dotyczących: zużycia środków higieny, przepracowanego czasu pracy, kontroli finansowej działalności obiektów; planowanych zadań itp. - kontrolowanie warunków produkcji, transportu, przechowywania i sprzedaży żywności, warunków żywienia zbiorowego;
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kierownik działu w hotelu
Data dodania oferty pracy: 26.11.2018
Oferta pracy ważna do: 10.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 26.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 26.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zarządzanie sklepem w branży spożywczej, zatrudnienie oraz zarządzanie personelem, rozliczanie finansowe wyników operacyjnych
RANDSTAD POLSKA SP. Z O.O. - 2017-10-10 - Zielona Góra (lubuskie)
-obsługa klienta -zamawianie oraz przyjmowanie towaru-układanie lady mięsnej -dbanie o czystość stoiska oraz zachowanie standardów firmy -organizacja pracy podległych pracowników
"Sklepy Plusik" D.J. Mirek sp. jawna - 2017-02-07 - Oświęcim (małopolskie)
Lekkie prace wokół domu. pielęgnowanie ogrodu. Prace porządkowe.
Krzempek Karol KARO - 2017-04-27 - Czyżowice (śląskie)
Zamawianie i sprzedawanie artykułów przemysłowych.
AGROMAT JANÓWKA E. KOZŁOWSKI, W. KOZŁOWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2018-08-27 - Raczki (podlaskie)
Nadzorowanie i koordynowanie prac związanych z budową. (Praca na terenie woj. wielkopolskiego i lubuskiego)
Zakład Instalacyjno-Budowlany Mateusz Maćkowiak - 2015-12-01 - Lwówek (wielkopolskie)
zarządzanie całościowym procesem produkcji , planowanie i organizowanie produkcji , nadzór nad realizacją planów produkcji stanem zaopatrzenia w surowce i ilością zamówień
TARSMAK GONDEK I WSPÓLNICY SPÓŁKA JAWNA - 2016-04-28 - Radgoszcz (małopolskie)
Wymagania pracodawcy: technik rehabilitacji/fizjoterapii lub mgr fizjoterapii
Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy w Krzanowicach - 2018-09-06 - Krzanowice (śląskie)
Przygotowywanie dokumentacji, archiwizowanie dokumentów, sporządzanie zapotrzebowania, wprowadzanie danych do systemu. Mobilny kierownik: koordynacja pracowników liniowych
kontakt przez OHP - 2017-07-11 - Kraków (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE MASZYN DO PRACY I DBAŁOŚĆ O JEJ POPRAWNE FUNKCJONOWANIE,WYKONYWANIE DETALI ZGODNYCH Z OTRZYMANĄ SPECYFIKACJĄ TECHNICZNĄ,KONTROLĘ JAKOŚCI ORAZ POPRAWNOŚCI WYKONANYCH ELEMENTÓW.
MEBLE.PL - 2018-04-04 - Rzeszów (podkarpackie)
Kreowanie polityki handlowej wobec pozyskanych klientów sieciowych na rynku białoruskim oraz innych rynkach wschodnich (dawnych republik ZSRR), bieżące monitorowanie wyników sprzedaży na rynkach wschodnich, cykliczne kontraktowanie klientów korporacyjnych w bezpośrednich negocjacjach (także w języku rosyjskim i białoruskim), rozbudowa grona stałych klientów oraz utrzymywanie długofalowych relacji (także w języku rosyjskim i białoruskim), stała współpraca z innymi działami oraz kadrą zarządzającą (w tym z Prezesem Zarządu w języku białoruskim).
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Płock (mazowieckie)
Rozpoznaje, różnicuje i leczy choroby wewnętrzne wszystkimi dostępnymi metodami diagnostycznymi, ze szczególnym uwzględnieniem farmakoterapii i innych nieinwazyjnych metod leczniczych; prowadzi doradztwo diagnostyczne i terapeutyczne dla wszelkich innych specjalności medycznych oraz uczestniczy w działaniach na rzecz profilaktyki i promocji zdrowia.
"ZESPÓŁ OPIEKI ZDROWOTNEJ" W KŁODZKU - 2016-11-21 - Kłodzko (dolnośląskie)
według stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Kraków (małopolskie)
Kiereowanie zespołem ludzi, sprzedaż usług oraz samochodów.
P.H.U. "OPONEX" Agnieszka Czermak - 2018-07-04 - Malbork (pomorskie)
PLANOWANIE I ORGANIZACJAPRODUKCJI,KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW, OKRAEŚLENIE I ZAPEWNIENIE ZA, NADZÓR NAD DOKUMENTACJĄ WEWNĘTRZNĄ I PROCESEM PRODUKCYJNYM.WDRAŻANIE TECHNOLOGII NOWYCH PRODUKTÓW,DOPUSZCZANIE SERII PRODUKTÓW DO BADAŃ DKJ
BIOFAKTOR SP.Z O.O. - 2017-02-23 - Skierniewice (łódzkie)
Przygotowywanie materiału do druku i koordynacja zleceń.
Agencja Wydawniczo-Reklamowa "KORSO" Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością - 2016-09-27 - Mielec (podkarpackie)
wg załącznika
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Gać (kujawsko-pomorskie)
Zarządzanie procesem produkcji i załogą.
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "Pomkol" Sp. z o.o. - 2018-03-02 - Kolbudy (pomorskie)
Wykonywanie fundamentów pod montaż ogrodzeń
LIDER-BUD OGRODZENIA Robert Misztal - 2018-05-07 - Mielec (podkarpackie)
zamawianie towaru, sprzedaż art. mięsnych
Bartosz Kruk Delikatesy Centrum - 2018-11-27 - Bilcza (świętokrzyskie)
montaż instalacji elektrycznych
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Pólki (mazowieckie)
Administrowanie budynkiem i terenem szkoły, dokumentowanie zakupów zgodnie z P2P. Prowadzenie kadr i archiwum szkolnego. Nadzor nad pracownikami obsługi, wykonywanie sprawozdania GUS, UMŁ i zamówień publicznych
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 184 - 2017-11-22 - Łódź (łódzkie)
Transport towarów w transporcie międzynarodowym.
GLOB-TRANS Sp.z o.o. Andrzej Kręcisz - 2017-05-26 - Staszów (świętokrzyskie)
Kierowanie realizacji prac porządkowych na obiektach, prowadzenie nadzoru pracowników, organizacja prac doraźnych i sezonowych, przygotowanie zamówień na środki i sprzęt.
ABC-Service Sp. z o.o. - 2016-09-13 - Nysa (opolskie)
Planowanie, kierowanie i nadzór nad robotami budowlanymi przejęcie placu budowy, weryfikacja dokumentacji projektowej
kontakt przez OHP - 2018-02-21 - Lublin (lubelskie)
prace na terenie stanowiącym własność Gminy Miejskiej Głogów
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Głogów (dolnośląskie)
zarządzanie sprzedażą i organizacją pracy w podległych obszarach sklepu
pełnienie funkcji zastępcy kierownika podczas jego nieobecności
odpowiedzialność za realizacje planów sprzedażowych
szkolenie pracowników
odpowiedzialność za wysoki standard obsługi klienta
analizowanie danych
delegowanie i kontrola zadań
Media Expert - 2017-03-21 - Nysa (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-11-23 - Nielbark (warmińsko-mazurskie)
Zarządzanie instytucją o charakterze muzealno-kulturalnym, nadzór nad kadrą pracowniczą, organizacja i prowadzenie wydarzeń o charakterze kulturalno-edukacyjnym, kontakt ze strategicznymi partnerami ośrodka, obsługa ruchu turystycznego, sporządzanie i nadzór nad dokumentacją, kontakt z przełożonymi oraz wykonawcami, grafik obejmujący pracę w weekendy i niektóre święta.
Fundacja Ochrony Dziedzictwa Żydowskiego - 2016-01-26 - Zamość (lubelskie)
zarządzanie salonem RTV, AGD, IT/MM
zarządzanie zespołem pracowników
realizacje planów sprzedażowych
utrzymanie wysokiego standardu obsługi klienta
motywowanie i ocena pracowników
organizacja i planowanie czasu pracy podległego zespołu
coaching pracowników
Media Expert - 2016-05-13 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
planowanie imprez okolicznościowych , współpraca z pozostałymi pracownikami
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Nowa Sól (lubuskie)