TECHNOLOG ŻYWNOŚCI Wojciechowo oferta pracy SANTIA Elżbieta Świdurska-Zagórska
Stanowisko: TECHNOLOG ŻYWNOŚCI
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Kontrola jakości, koordynacja produkcji, prowadzenie dokumentacji HACCP
Data publikacji: 2016-07-12
Lokalizacja: Wojciechowo (wielkopolskie)
Pracodawca: SANTIA Elżbieta Świdurska-Zagórska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:63-233 Wojciechowo 10, powiat: jarociński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Kontrola jakości, koordynacja produkcji, prowadzenie dokumentacji HACCP
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Nazwa stanowiska: TECHNOLOG ŻYWNOŚCI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wojciechowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jarociński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jaraczewo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: technik technologii żywności*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.07.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: wyższe (w tym licencjat)
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - bardzo dobry, w piśmie - bardzo dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kreatywność,dyspozycyjność
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: SANTIA Elżbieta Świdurska-Zagórska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jarocinie
Adres pracodawcy:
63-233 Wojciechowo 10, powiat: jarociński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, świadectwo ukończenia szkoły
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: jarociński
Gmina pracodawcy: Jaraczewo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wojciechowo
Numer budynku pracodawcy: 10
Profil działalności pracodawcy:
sprzedaż hurtowa niewyspecjalizowanej żywności i napojaów
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jarocinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: technik technologii żywności*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.07.2016
Data dodania oferty pracy: 12.07.2016
Oferta pracy ważna do: 12.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 12.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 12.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Dbanie o dobre wyeksponowanie towaru, doradca klientom, przygotowuje stoisko do otwarcia i zamknięcia, dba o porządek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Sopot (pomorskie)
Kontrola procesu technologicznego produkcji wafli
As-Babuni sp. z o.o. - 2017-09-29 - Niemce (lubelskie)
- Organizacja i doskonalenie procesów sprzedaży w firmie. Zawiązywanie i podtrzymywanie kontaktów z klientami. Analiza danych marketingowych firmy.język kazachski wymagany ze względu na liczne delegacje i kontakty z klientami z kazachstanu.- Miejsce wykonywania pracy: siedziba firmy oraz delegacje poza terytorium polski (Kazachstan).- Wynagrodzenie: 4000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas okreslony 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00, 15:00-23:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie wyższe (kierunek marketing i zarządzanie). Min. 2,5 roku udokumentowanego doświadczenia na w.w. stanowisku. Wymagane doświadczenie w zakresie sprzedaży i marketingu, znajomość rynku kazachskiego. Wymagana zaawansowana znajomość języka Kazachskiego w mowie i piśmie.
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Katowice (śląskie)
zgodnie z zawodem
FABRYKA KLIMATU MARIUSZ SZERSZEŃ - 2016-05-20 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Kosztorysant budowlany
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Kościan (wielkopolskie)
Przygotowywanie ofert dla klientów, zamawianie materiałów. Nadzór nad zleceniami. Projektowanie w AutoCad. Pozyskiwanie nowych klientów. Pierwsza umowa o pracę na okres próbny 3 m-ce.Stawka godzinowa 23 zł brutto + 10% premii.
JAKUB UTECHT ZAPROMET - 2017-11-23 - Piła (wielkopolskie)
Zapewnienie prawidłowego funkcjonowania systemów jakości, nadzzór nad dokumentacją systemową, opracowywanie specyfikacji wyrobu gotowego, udział w audytach oraz reprezentowanie firmy przed organami kontroli, prowadzenie szkoleń pracowników.
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Stare Kobiałki (lubelskie)
technolog - pisanie programów na maszyny CNC. Wymagane wykształcenie wyższe techniczne kierunek mechaniczny.Mile widziane doświadczenie zawodowe.
FAMUR S.A. Systemy Ścianowe NOWOMAG Oddział w Nowym Sączu - 2017-01-30 - Nowy Sącz (małopolskie)
Flizowanie, malowanie, szpachlowanie, montaż płyt GK
Firma Handlowo Usługowa Remonty i Wykończenia - 2017-05-15 - Bochnia (małopolskie)
kierowanie ciągnikiem siodłowym z naczepą "wywrot"
FABRYKA CERAMIKI BUDOWLANEJ "RONENBERGER" LTD - TOMASZ RONCZOSZEK - 2017-04-19 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Koordynowanie pracy podległych pracowników. Kontrola jakości i wydajności pracy podległych pracowników. Kontrola jakości towaru.
Rybhand Sp. z o.o. Sp. K. - 2015-11-30 - Jarocin (wielkopolskie)
Prace związane z wykańczaniem budynków.
P.P.U.H. "REMONTPIEC" Rzeszów - 2017-03-16 - Rzeszów (podkarpackie)
opieka nad grupą dzieci 3-5 letnich
SZKOŁA PODSTAWOWA W CZARNOWICACH - 2018-07-27 - Czarnowice (lubuskie)
- nadzór nad poprawnością produkcji odzieży,- wdrażanie nowych produktów,- modelowanie procesów produkcyjnych,- tworzenie dokumentacji technologicznej i technicznej wyrobów.
"Mikrotech" S.A. - 2016-09-19 - Krosno (podkarpackie)
•OBSŁUGIWANIE MASZYN SZWALNICZYCH•WYKONYWANIE PROSTYCH OPERACJI TECHNOLOGICZNYCH NA MASZYNACH SZWALNICZYCH•ŁĄCZENIE ELEMENTÓW MONTAŻOWYCH W GOTOWY WYRÓB SZWALNICZY
REH4MAT SŁAWOMIR WROŃSKI - 2016-09-08 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
Obsługa klienta, sprzedaż, przyjmowanie dostaw, wykładanie towaru.
WRONA F.H.U. Andrzej Wrona DELIKATESY - 2017-06-22 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Handlowiec
F.H.U. GREGPOL Grzegorz Gawle - 2017-05-24 - Tarnów (małopolskie)
programowanie wypalarki plazmowej CNC, nadzorowanie produkcji
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Osie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2016-01-20 - Michałowice (małopolskie)
roboty dociepleniowe
PPUB "BUDOKAR" - 2016-07-19 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
zgodny ze stanowiskiem
ATC sp.zoo - 2016-09-12 - Jaroszowiec (małopolskie)
sprzedaż wyrobów piekarniczych i cukierniczych, wypiek pieczywa, obsługa kasy fisklanej, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Sulęcin (lubuskie)
monitorowanie procesu produkcji (żywność mrożona)
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo- Gastronomiczne "Swiss Pol" Dariusz Wylub - 2016-12-30 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
Technolog robót wykończeniowych
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
strzyżenie damskie, męskie, modelowanie, trwała ondulacja, fryzury okolicznościowe, koloryzacja, zabiegi i kuracje z wykorzystaniem sauny fryzjerskiej i SPA do włosów, komputerowe dobieranie fryzur
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Radostowice (śląskie)
projektowanie konstrukcji meblowych
kontakt przez PUP - 2018-07-05 - Warka (mazowieckie)
KONTROLA PROCESU PRODUKCJI, WYKONYWANIE PRÓB TECHNOLOGICZNYCH, WERYFIKACJA PROCESÓW PRODUKCYJNYCH, TWORZENIE ZESTAWIEN, RAPORTÓW, WYSYŁKA PRÓB TECHNOLOGICZNYCH
Animex Foods Sp. z o.o. sp. k Morliny oddział Iława - 2017-12-11 - Morliny (warmińsko-mazurskie)
Opieka nad podopiecznymi firmy Gegenstrem Masuren Dietmar Bottcher głównie osoby z Niemiec.
Gegenstrom Masuren Dietmar Bottcher - 2017-02-21 - Zerbuń (warmińsko-mazurskie)
znajomość procesów żywieniowych, umiejętność sporządzania posiłków, przygotowanie menu, obliczanie kosztów posiłków
Apiherba dr Edward Kałużny - 2016-12-01 - Witosław (wielkopolskie)
- aktualizowanie dokumentacji, w tym tworzenie instrukcji montażowych- przygotowywanie i wprowadzanie technologii - wdrożenia zmian konstrukcyjnych w aktualnie produkowanych łodziach- koordynowanie i usprawnianie procesów związanych z produkcją łodzi- współpracę z partnerami zagranicznymi zajmującymi się produkcją łodzi.
MPPB J.W. Ślepsk - 2019-01-14 - Augustów (podlaskie)