Praca TECHNOLOG ŻYWIENIA - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl możesz zapoznać się ze wszystkimi ofertami pracy TECHNOLOG ŻYWIENIA, które są dostępne w naszym serwisie internetowych. Możesz przeglądać 26 ofert pracy TECHNOLOG ŻYWIENIA.
planowanie żywienia
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp.z o.o. - 2021-06-14 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
planowanie żywienia w formie jadłospisów, planowanie zakupu żywności na dany rok zaopatrzeniowy, realizacja planów umów na zakup żywności
17 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2020-08-14 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Planowanie żywienia w hotelu, rozliczanie,nadzór nad pracą zatrudnionych pracowników
Forum - Inwest Sp z o.o ZDW Międzyzdroje - 2019-10-30 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Planowanie żywienia dla młodzieży, planowanie żywienia dla pozostałych konsumentów, planowanie produkcji dla cukierni, planowanie produkcji na przyjęcia okolicznościowe, prowadzenie rejestru zamówień, rozliczanie kart kalkulacyjnych.
Centrum Kształcenia Praktycznego - 2019-07-30 - Siedlce (mazowieckie)
organizacja pracy i produkcji kuchni oraz prowadzenie gospodarki magazynowej części gastronomicznej
kontakt przez PUP - 2019-07-04 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
Technolog żywienia
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy - 2019-01-10 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Zapewnienie prawidłowej i rzetelnej kalkulacji żywienia, planowanie wielkości produkcji, odpowiedzilność za zamawianie towarów, przygotowywanie dokumentacji do przetargówna artykuły spożywcze, prowadzenie analizy kosztów działalności gastronomicznej, prowadzenie rozliczeń wewnętrznych żywienia.
Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie OPO w Zakopanem - 2018-12-20 - Zakopane (małopolskie)
WG STANOWISKA
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2018-10-16 - Rząska (małopolskie)
Układanie menu, diet, opracowywanie receptur, zamawanie towaru
Bleak Sp. z o.o. Spółka z. oo Darłowo , ul. Józefa Muchy 2 - 2018-08-31 - Darłowo (zachodniopomorskie)
UKŁADANIE JADŁOSPISÓW, OPRACOWYWANIE NOWYCH RECEPTUR, WPROWADZANIE RECEPTUR DAŃ DO SYSTEMU GASTRONOMICZNEGO, KALKULACJA KOSZTÓW POTRAW, ROZLICZANIE ZUŻYCIA SUROWCÓW(SYSTEM DZIENNY), PROWADZENIE SYSTEMU GASTRO SZEFWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE WYŻSZE KIERUNKOWE (TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI), ZNAJOMOŚĆ ZAGADNIEŃ HACCP, ZNAJOMOŚĆ SYSTEMU GASTRO SZEFPRACA W MIĘDZYGMINNYM ZAKŁADZIE AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ W DOBREJ SZCZECIŃSKIEJ, UL. SPEŁNIONYCH MARZEŃ 3KONTAKT DO PRACODAWCY : KATARZYNA ZAWADZKA TEL. 91 3879033GODZINY PRACY OD 7-15WYNAGRODZENIE 3900,00 ZŁ BRUTTO
POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ INTELEKTUALNĄ KOŁO W SZCZECINIE - 2018-08-24 - Dobra (zachodniopomorskie)
Opracowywanie oraz uaktualnianie receptur (przepisów kulinarnych) Przygotowywanie i zatwierdzanie nowych innowacyjnych receptur Opracowanie wartości odżywczych dla nowych receptur Opracowywanie książek kucharskich Nadzór nad przeprowadzaniem prób nowych receptur Nadzór i kontrola nad wprowadzaniem modyfikacji technologicznych w urządzeniu kuchennym Speedcook Utrzymywanie kontaktów z państwowymi instytucjami kontrolnymi Współpraca z działem zakupów Pomoc przy zakupie materiałów dopuszczonych do kontaktu z żywnością Monitorowanie aktualnych norm i rozporządzeń dotyczących tworzyw sztucznych przeznaczonych do kontaktu z żywnością Współpraca z działem sprzedaży i marketingu
Zakład "RPOL" Polit Roman - 2018-04-25 - Mielec (podkarpackie)
Opracowywanie nowych przepisów, receptur, nadzór produkcji i wytwarzania dań. Dobieranie i zamawianie odpowiednich surowców. Technologia dań.
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Nieporęt (mazowieckie)
produkcja pasz, sporządzanie dokumentacji do celów firmy
Kłos - Pasz Bożena Jóźwiak - 2018-02-28 - Wyszków (mazowieckie)
UKŁADANIE JADŁOSPISU, OPRACOWYWANIE NOWYCH PROCEDUR, KALKULACJA KOSZTÓW POTRAW, ROZLICZNAIE ZUŻYCIA SUROWCÓW, PROWADZNEI GOSPODARKI MAGAZYNOWEJ, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE PREFEROWANE WYŻSZE, ZNAJOMOŚĆ ZAGADNIEŃ HACCP,
POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ INTELEKTUALNĄ KOŁO W SZCZECINIE - 2017-12-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
.
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy - 2017-11-28 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
organizaowanie logistyki surowcowej;
Piekarnia Mistrza Jana Jan Nowak - 2017-11-10 - Biedaszki Małe (warmińsko-mazurskie)
Współpraca z kuchnią w zakresie tworzenia receptur i planowania posiłków. Obsługa programu rozliczającego w gastronomi.
PAN Dom Zjazdów i Konferencji w Jabłonnie - 2017-09-15 - Jabłonna (mazowieckie)
technolog zywienia
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy - 2017-06-02 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Planowanie, nadzorowanie i stosowanie zasad żywienia w celu prawidłowego i racjonalne odżywiania gości.
Nadwiślańska Agencja Turystyczna sp. z o.o. - 2017-05-08 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
zamawianie asortymentu spożywczego zgodne z przetargiem, prowadzenie HACCAP, rozliczanie magazynu pz, rw dziennego przyjęcia, wydania , układanie jadłospisów, kontrola jakości. możliwa umowa zlecenie praca w godzinach: 7.00 - 15.00
Centrum Usług Logistycznych - 2017-04-25 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
znajomość procesów żywieniowych, umiejętność sporządzania posiłków, przygotowanie menu, obliczanie kosztów posiłków
Apiherba dr Edward Kałużny - 2017-02-15 - Witosław (wielkopolskie)
Praca w zawodzie
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Rząska (małopolskie)
znajomość procesów żywieniowych, umiejętność sporządzania posiłków, przygotowanie menu, obliczanie kosztów posiłków
Apiherba dr Edward Kałużny - 2016-12-01 - Witosław (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, praca sezonowa w godz. 6-14; wynagrodzenie 1850 zł brutto do uzgodnienia; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 7-19
POMORZE Andrzej Bukato - 2016-06-24 - Ustka (pomorskie)
Technolog żywienia
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Opracowywanie menu, diet, kontakt z gośćmi. Praca na umowę zlecenie w godz. 7-15, 13-21 w Dźwirzynie.
"BABEX-2 TOUR Mieczysław Skonieczny Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe - 2016-03-14 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)