Praca TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI - KIEROWNIK PLACÓWKI ŻYWIENIA ZBIOROWEGO - oferty pracy

W serwisie internetowym wypr.pl możesz zapoznać się ze wszystkimi ofertami pracy TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI - KIEROWNIK PLACÓWKI ŻYWIENIA ZBIOROWEGO, które są dostępne w naszym serwisie internetowych. Możesz przeglądać 1 ofert pracy TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI - KIEROWNIK PLACÓWKI ŻYWIENIA ZBIOROWEGO.

TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI - KIEROWNIK PLACÓWKI ŻYWIENIA ZBIOROWEGO - od 14,7 PLN

-produkuje wyroby spożywcze z wykorzystaniem maszyn i urządzeń przemysłowych;-organizuje i nadzoruje produkcję itp;-organizuje i nadzoruje przebieg procesów technologicznych w zakładach;-kontroluje pracę maszyn i urządzeń;-opracowywanie nowych receptur i produktów żywnościowych oraz instrukcji technologicznych i norm zakładowych dla wyrobu produktów żywnościowych;-organizowanie i kierowanie pracą małych zespołów pracowniczych,-nadzorowanie przebiegu produkcji wyrobów żywnościowych i utrzymania rezimu technologicznego artykułów spozywczych na każdym etapie produkcji, począwszy od przyjęcia surowców do zakładu i ich odpowiedniego składowania, przez obróbkę wstępną; wytworzenie półproduktów, ich dalsze przetwarzanie i uzyskanie gotowych wyrobów oraz pakowanie i przekazanie do magazynu-nadzorowanie przyjmowania dostaw surowców, dodatków do żywności i materiałów pomocniczych do produkcji wyrobów spożywczych-przeprowadzanie obróbki wstępnej surowców, w tym; rozpakowywanie, sortowanie,mycie,obieranie,rozbieranie,rozdrabianie itp.-posługiwanie się aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w przetwórstwie spożywczym-przeprowadzanie kontroli jakości surowców, półproduktów i produktów na każdym etapie procesu technologicznego-prowadzenie dokumentacji rozliczeniowej produkcji-stosowanie przepisów prawa dotyczących produkcji wyrobów spożywczych-podejmowanie działań korygujących zgodnie z zasadami Dobrej Praktyki Higienicznej GHP (ang. Good Hygiene Practice), zasadami Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP (ang. Good Manufacturing Practice) i System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli HACCP (ang. Hazard Analysis and Critical Control Point);-stosowanie programów komputerowych wspomagających wykonywanie zadań-przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy oraz stosowanie przepisów prawa dotyczące ochrony przeciwpożarowej i ochrony środowiska
Caritas Diecezji Łomżyńskiej - 2019-08-13 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)