SZEF KUCHNI Tylicz oferta pracy Zbigniew Cieślik Biuro Turystyczne, Restauracja "POKUSA", Pokoje gościnne- stołówka
Stanowisko: SZEF KUCHNI
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Praca na samodzielnym stanowisku szefa/szefowej kuchni. Przyrządzanie potraw, wydawanie posiłków, układanie Menu, zarządzanie pozostałym personelem kuchennym. Dbanie o najwyższe standardy serwowania posiłków.Praca w godzinach 9-21.
Data publikacji: 2018-10-12
Lokalizacja: Tylicz (małopolskie)
Pracodawca: Zbigniew Cieślik Biuro Turystyczne, Restauracja "POKUSA", Pokoje gościnne- stołówka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Biskupa Tylickiego 5, 33-383 Tylicz, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca na samodzielnym stanowisku szefa/szefowej kuchni. Przyrządzanie potraw, wydawanie posiłków, układanie Menu, zarządzanie pozostałym personelem kuchennym. Dbanie o najwyższe standardy serwowania posiłków.Praca w godzinach 9-21.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: SZEF KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tylicz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.11.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Zbigniew Cieślik Biuro Turystyczne, Restauracja "POKUSA", Pokoje gościnne- stołówka
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Biskupa Tylickiego 5, 33-383 Tylicz, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowosądecki
Gmina pracodawcy: Krynica-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tylicz
Ulica pracodawcy: Biskupa Tylickiego
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil działalności pracodawcy: restauracja
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.10.2018
Oferta pracy ważna do: 31.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Spawanie konstrukcji wewnątrz i na zewnątrz budynków, wykonywanie bram i ogrodzeń.
Rawo Technik S.C A.Boroń,W.Pączka - 2017-08-10 - Wałbrzych (dolnośląskie)
wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Poznań (wielkopolskie)
Sporządzanie pism, czynności związane z wysyłką korespondencji, obsługa urządzeń biurowych. Porządkowanie dokumentacji do archiwum zakładowego. Przygotowanie ankiet.
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Włodawa (lubelskie)
Sprawowanie nadzoru na kucharzani przygotowywanie meniu
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2017-10-26 - Słubice (lubuskie)
Organizowanie i nadzoriowanie pracy podległego personelu kuchennego oraz prowadzenie instruktażu technologiczno-technicznego w zakresie produkcji kulinarnej przy żywieniu zbiorowym, planowanie produkcji i ustalanie asortymentu produkcji, sporządzanie zapotrzebowania na surowce do produkcji, przyjmowanie surowców i ich ocena , przeprowadzanie oceny jakości półproduktów i wyrobów gotowych, pobieranie próbek, planowanie jadłospisów i prawidłowe zestawianie potraw, nadzorowanie i udział w przebiegu procesów technologicznych zgodnie z normami, obowiązującymi recepturami i wymogami sanitarnymi w poszczególnych pomieszczeniach produkcyjnych, prowadzenie instruktażu w zakresie metod i technik sporzadzania wyrobów kulinarnych, wprowadzanie i sporzadzanie nowych potraw wg nowych( własnych) receptur i przepisów, nadzorowanie wydawanych potraw z kuchni, prowadzenie dokumentacji dotyczącej rozliczeń produkcji ( rozliczeń materiałowow- technologicznych), opracowywanie harmonogramów pracy dla personelu kuchni na poszczególnych stanowiskach, nadzorowanie i rozliczanie czasu pracy , ocenianie pracy podległego personelu, nadzorowanie przestrzegania przez podległy personel przepisów bhp i ppoż. oraz wymogów higieniczno- sanitarnych obowiązujacych w zakładach żwyienia zbiorowego
Fundacja "Środowisko Wybrzeża" - 2016-03-21 - Unieście (zachodniopomorskie)
obróbka mechaniczna elementów metalowych; doświadczenie
SKRAW-TECH S.C.A.JANIKOWSKI K.JANIKOWSKI ZAWADZKIE - 2017-08-02 - Zawadzkie (opolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
obsługa gości hotelowych
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Swolszewice Małe (łódzkie)
obsługa klienta, praca na kasie, wykładanie towaru, dbanie o czystość sklepu.
Jeronimo Martins Dystrybucja.A. - 2016-07-21 - Oława (dolnośląskie)
wykonywanie prac remontowych i wykończeniowych; miejsce wykonywania pracy Słupsk i okolice; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach (8-16).
Hubert Kowalewski "FLIZER" - 2016-04-08 - Ustka (pomorskie)
wg stanowiska
Piotr Orłanowski DNC P.H.U - 2016-05-16 - Namysłów (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Częstochowa (śląskie)
Dbanie o teren zewnętrzny (koszenie, grabienie liści, odśnieżanie)
Platforma Usług Jerzy Piechowiak - 2017-05-11 - Czosnów (mazowieckie)
Kierowca z prawem jazdy kat. B (do 3,5 tony) - pojazd bus-plandeka - trasy w zachodniej Europie. Wymagana komunikatywna znajomość języka angielskiego lub niemieckiego lub francuskiego, prawo jazdy kat. B, doświadczenie w prowadzeniu busów do 3,5 tony. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
STORCH SP. Z O.O. - 2016-12-16 - Rybnik (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem I zmiana 08.00 - 18.00 sob. 08.00 - 14.00 Wynagrodzenie do uzgodnienia - uzależnione od doświadczenia i umiejętności
Hurtownia Ogumienia i Akcesoriów Samochodowych "DANA" Danuta Wielgat - 2017-09-07 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Praca szefa kuchni - kuchnia włoska i polska.
Inna Bajka Radosław Hugeth - 2017-07-25 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Gotowanie i przygotowywanie dań ciepłych i zimnych.
Flair Hotel Adler Inh. - 2016-06-17 - Niemcy (Niemcy)
restauracja kuchni włoskiej, dodatkowo: produkcjia, garmażerka i obsługa imprez okolicznościowych
Daniel Larkowski - 2017-11-21 - Poznań (wielkopolskie)
kieorwca kontenerowca,za pracujące soboty oprzysługuje dzień wolny
SILVA Sp. z o.o. - 2018-02-16 - Mielec (podkarpackie)
Obsługa klienta, realizacja planów sprzedaży, wystawianie faktur.
FABERO Rafał Janczyk - 2016-07-25 - Kielce (świętokrzyskie)
praca w zespole baletowym, występy na scenie opery i wyjazdowe
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Bytom (śląskie)
Sprzątanie na terenie centrum handlowego, pasażu, pomieszczenia socjalne, toalety, teren zewnętrzny. Umowa na czas określony na 3 lata. Miejsce pracy: FERIO GAJ, Wrocław, ul. Świeradowska 51/57.
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Zarządzanie kuchnią w restauracji.
PPH A & W Kondraccy Agnieszka Kondracka Waldemar Kondracki s. j. - 2016-12-29 - Augustów (podlaskie)
Kurier świadczy usługi w zakresie doręczania i odbioru przesyłek w przydzielonym rejonie.Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Umiejętności i uprawnienia: PRAWO JAZDY KAT B DOŚWIADCZENIE W PROWADZENIU BUSÓWDodatkowe wymagania: ZAŚWIADCZENIE O NIEKARALNOŚCI
4 You - HUBERT WÓJCIKOWSKI - 2017-03-29 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "HANIA" - 2016-11-18 - Pleszew (wielkopolskie)
Efektywne zarzadzanie zespołem, zapewnienie ciągłości produkcji,dbanie o wysoką jakość produkcji, ład i porządek w obrebie produkcyjnym
VF-CONCEPT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-10 - Borownica (lubelskie)
prace na malowarce drogowej (w godzianch wieczornych i nocnych)
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Poznań (wielkopolskie)
zgodny z charakterystyką pracy
JACKLAND 2 BAŻANT ROBERT - 2016-06-02 - Kalisz (wielkopolskie)
nauczyciel technikipraca na 2/18 etatu
Zespół Szkolno-Przedszkolny - 2016-08-11 - Dąbrowica (podkarpackie)
Przyjmowanie i wydawanie towarów.
Przedsiębiorstwo Handlowe AGRO-TERS E.Solak & S.Solak Sp. Jawna - 2017-08-02 - Chełm (lubelskie)