SZEF KUCHNI Radków oferta pracy BIURO PODRÓZY "KON TIKI" ŁABAZ I GROCHANTZ SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: SZEF KUCHNI
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: •doświadczenie na stanowisku Szefa kuchni w żywieniu zbiorowym (szczególnie)dzieci i młodzieży•zamawianie towarów •układanie menu•Kontrolowanie jakości potraw•układanie grafiku pracy Kuchni•nadzór nad pracownikami
Data publikacji: 2019-03-28
Lokalizacja: Radków (dolnośląskie)
Pracodawca: BIURO PODRÓZY "KON TIKI" ŁABAZ I GROCHANTZ SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jagiellońska 33, 57-420 Radków, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
•doświadczenie na stanowisku Szefa kuchni w żywieniu zbiorowym (szczególnie)dzieci i młodzieży•zamawianie towarów •układanie menu•Kontrolowanie jakości potraw•układanie grafiku pracy Kuchni•nadzór nad pracownikami
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: SZEF KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Radków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Radków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Bezpieczeństwo żywności i żywienia
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: kucharz
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
BIURO PODRÓZY "KON TIKI" ŁABAZ I GROCHANTZ SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Wyspiańskiego 2J, 57-300 Kłodzko, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Kłodzko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kłodzko
Ulica pracodawcy: Wyspiańskiego
Numer budynku pracodawcy: 2J
Nazwisko osoby zgłaszającej: Zbigniew Łabaz
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: szef kuchni (kuchmistrz)
Data dodania oferty pracy: 28.03.2019
Oferta pracy ważna do: 19.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 28.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 28.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
załadunek złomu
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Tryńcza (podkarpackie)
prowadzenie dokumentacji nieruchomości, rozliczanie mediów, prowadzenie kartotek, nadzorowanie stanu nieruchomości, współpraca z najemcami, przygotowywanie planów budżetowych, sporządzanie umów
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Kłodzko (dolnośląskie)
Spawanie spoin w osłonie gazów CO2, przygotowanie spoin- oszlifowanie, czytanie rysunku technicznego.
MOSTOSTAL CHOJNICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-02-05 - Chojnice (pomorskie)
sprzedaż ryb
SKLEP RYBNY CELINA TESMER - 2017-09-06 - Lębork (pomorskie)
sortowanie odpadów pobudowlanych
Zygmunt Bielecki DE-LUX - 2018-02-13 - Baniocha (mazowieckie)
wszelkie prace związane z magazynowaniem części samochodowych. Zlecenie wykonywane od poniedziałku do piątku w godzinach 5-18.
PRIME MARCIN WAŁDOCH - 2018-07-25 - Kokoszkowy (pomorskie)
Przygotowywanie umów i dokumentacji dla pracowników,Samodzielne prowadzenie procesów rekrutacyjnych,Prowadzenie procesu zatrudniania pracowników,
HUMAN SERVICES - 2017-12-14 - Lubin (dolnośląskie)
obsługa klienta w pizzeri , godziny pracy 11.00-22.00, dwa dni praca, dwa dni wolne; I umowa zlecenie na 3 miesiące, kolejna to umowa o pracę;
TERESA SIELECKA PARADOX RESTAURACJA & PIZZERIA - 2017-03-28 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Pobieranie materiału biologicznego do badań, rejestracja pacjentów, wykonywanie analiz, drukowanie i wydawanie wyników.
Zachodnie Centrum Medyczne - 2017-04-20 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Planowanie jadłospisów, sporządzanie zapotrzebowania na surowce do produkcji, pobieranie próbek, opracowanie harmonogramów pracy dla personelu kuchni.
INTERIMPEX Marek Pączkowski - 2017-04-07 - Okuninka (lubelskie)
prasowanie gotowych wyrobów w zakładzie szwalniczym
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Zamość (lubelskie)
Prace pomocnicze przy produkcji cukierków: zawijanie, odważanie, pakowanie w kartony itp.
kontakt przez OHP - 2017-07-27 - Lublin (lubelskie)
Min. 3 lata doświadczenie przy hodowli zwierząt uterkowych. Czynności pomocnicze przy hodowli zwierzat futerkowych (norek).Biegła znajomość j. ukraińskiego
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Stromiec (mazowieckie)
Tworzenie menu, nadzorowanie pracy kuchni, delegowanie zadań pracownikom podległym, wprowadzanie nowych receptur, kontrola jakości produktów i surowców, reprezentowanie firmy na targach gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2019-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
naprawy maszyn i urządzeń budowlanych, przygotowanie urządzeń i maszyn do wynajmupraca na umowę na czas określony, praca jednozmianowa w godzinach 8:00-16:00oferta dostępna w sali F
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Byków (dolnośląskie)
Przewóz materiałów budowlanych powiat kępiński i ościenne, zabezpieczenie towaru przed uszkodzeniem w czasie przewozu. Mile widziane doświadczenie zawodowe.Wymagany kurs na przewóz rzeczy.
Firma "KUMA" Magda & Magda sp.j. - 2018-08-21 - Olszowa (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-13 - Warszawa (mazowieckie)
Zapewnienie najwyższego poziomu jakości potraw w restauracji hotelu oraz usług bankietowychOrganizacja pracy działu kuchni, w tym zarządzanie, szkolenie i motywowanie pracowników działuPrzygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami hoteluOpracowywanie receptur dań oraz sporządzanie ich kalkulacji cenowejKontrola produktywności działu kuchni, stanów magazynowych (w tym przeprowadzanie inwentaryzacji), racjonalne gospodarowanie towarem oraz nadzór nad gospodarką materiałowąOdpowiedzialność za food cost restauracjiZarządzanie kontraktami z dostawcami, koordynacja procesu zamówień i dostaw towarówWynagrodzenie ustalane podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Praca w Godz. 6-14, 14-22.
Tourtrend Sp. z o.o. - Dolina Charlotty - 2016-03-17 - Strzelinko (pomorskie)
gotowanie i wydawanie posiłków kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Rzeszów (podkarpackie)
Skladanie desek, szparowanie desek, cięcie desek.
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Zalesie (podkarpackie)
Zapoznanie z regulaminami i zasadami funkcjonowania jednostki.Poznanie statutu jednostki oraz zakresu prowadzonej działalności.Zapoznanie z grupą dzieci.Wspieranie nauczyciela w organizacji procesu dydaktycznego oraz pomoc w przygotowaniu materiałów edukacyjnych.Pomoc dzieciom w wykonywaniu czynności samobsługowych.Opieka świetlicowa na dziećmi.Nauka obsługi podstawowych urządzeń : komputer, kserokopiarki, skanera i tablicy interaktywnej.
kontakt przez PUP - 2019-01-09 - Jakubice (łódzkie)
Produkcja części na maszynach CNC, kontrola wymiarów.
Ryszard Stangricki CRYSTAN - 2017-10-13 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Kierowanie działem i pozyskiwanie nowych klientów w zakresie usług graficznych - marka ADINO
Asten Group Sp. z o.o. - 2019-01-11 - Częstochowa (śląskie)
Zgodnie z stanowiskiem; jedna zmiana; praca od zaraz; kontakt z pracodawca telefoniczny 7-16.
PPHU Zakład Krawiecki " KASTYL" Rafał Kawałko - 2015-12-02 - Siemianice (pomorskie)
- Dbanie o ekspozycję towarów,- Obsługa klienta, - Wsparcie oraz nawiązywanie pozytywnej relacji z klientami,- Dbanie o porządek na sali sprzedaży.Praca od 6:15 do 14:15 oraz od 14:15 do 22:15Miejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Tomaszowska 178 A.
DINO POLSKA SA - 2018-11-13 - Łódź (łódzkie)
opracowywani menu śniadaniowego oraz restauracji, nadzór nad przygotowywaniem potraw, kontrolowanie zamówień, rekrutacja personelu, weryfikacja stanu zapasów i sporządzanie miesięcznych inwentaryzacji, dbałość o porządek w kuchni.
Hotel Szlak Bursztynowy - 2017-09-21 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
Przygotowanie stanowisk pracy, obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców, urtrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza - czyszczenie sprzętu kuchennego - zmywanie naczyń, doraźna pomoc kucharzom. Praca na 2 zmiany: 7-19, 19-7.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Łaszków (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków (m.in. kuchnia ukraińska), zarządzanie kuchnią
Zielony Dworek Irena Rys - 2016-06-10 - Kiszewko (wielkopolskie)
Zgodny ze stanowiskiem
"SABRINA KEBAB" NAIM KARMOUS - 2018-10-29 - Milicz (dolnośląskie)
Wystawianie rachunków za zakupione towary, dbanie o jakość obsługi klienta, informowanie klientów o stosowanych promocjach
kontakt przez PUP - 2019-01-17 - Dęblin (lubelskie)