SZEF KUCHNI Ostrzyce oferta pracy ŻABI DWÓR BERNARD NIEDZIÓŁKA
Stanowisko: SZEF KUCHNI
Wynagrodzenie: 2 000 - 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Organizacja i nadzór pracy podległego personelu. Planowanie produkcji i ustalanie asortymentu, sporządzanie zapotrzebowania.
Data publikacji: 2016-11-03
Lokalizacja: Ostrzyce (pomorskie)
Pracodawca: ŻABI DWÓR BERNARD NIEDZIÓŁKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:JAŁOWCOWA 3, 83-311 Ostrzyce, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Organizacja i nadzór pracy podległego personelu. Planowanie produkcji i ustalanie asortymentu, sporządzanie zapotrzebowania.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 4 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: SZEF KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostrzyce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kartuski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Somonino
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.11.2016
Data zakończenia pracy: 02.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka do celów sanit. epidem.
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
wymagane doświadczenie zawodowe (wymagany staż - lata: 2)
Nazwa pracodawcy: ŻABI DWÓR BERNARD NIEDZIÓŁKA
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Adres pracodawcy:
Mściwoja II 4, 83-300 Kartuzy, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: kartuski
Gmina pracodawcy: Kartuzy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kartuzy
Ulica pracodawcy: Mściwoja II
Numer budynku pracodawcy: 4
Nazwisko osoby zgłaszającej: Bernard Niedziółka
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: szef kuchni (kuchmistrz)
Data dodania oferty pracy: 04.11.2016
Oferta pracy ważna do: 02.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wykształcenie mile widziane w zawodzie, doświadczenie min. kilkuletnie
OŚRODEK GASTRONOMICZNO-REKREACYJNY LEŚNICZÓWKA KRZYSZTOF SZKUDŁAPSKI - 2017-03-22 - Krotoszyn (wielkopolskie)
wg stanowiska
GOSPODARSTWO ROLNE RYSZARD SUCHORZEWSKI - 2016-06-10 - Smarchowice Śląskie (opolskie)
wymiana ogumienia w samochodach, naprawa ogumienia w kołach, dbanie o porządek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Chorzów (śląskie)
Digitalizacja dokumentów, obsługa mail room, obsługa workflow, indeksacja. Wymagania: wykształcenie pomaturalne/policealne, umiejętność pracy w skupieniu, dokładność, samodzielność, dbanie o szczegóły, znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym, mile widziany status studenta.
SCAN CENTRE - 2016-12-09 - Wejherowo (pomorskie)
Brak danych
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe DREW-TOM Tomasz Jaśtak - 2017-10-09 - Lubiewo (kujawsko-pomorskie)
WYRABIANIE ZAPRAW, DONOSZENIE ZAPRAW ORAZ INNYCH MATERIAŁÓW BUDOWLANYCH, PILNOWANIE PORZĄDKU NA PLACU BUDOWY
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Ewcin (łódzkie)
Praca w kuchni, samodzielne przygotowywanie posiłków, kontakt z dostawcami i składanie zamówień.
Finance & Property Management - 2016-06-14 - Skorochów (opolskie)
samodzielne prowadzenie kuchni, sporządzanie posiłków wg receptur tureckich i arabskich. Kontakt z dostawcami z obszaru Turcji, Arabii i Niemiec w celu pozyskania przypraw oraz asortymentu do w/w potraw.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Głogów (dolnośląskie)
układani kostki brukowej
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Prostki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków w przedszkolu, gotowanie, wydawanie posiłków, współpraca z intendentem.
Przedszkole Gminne Kraina Marzeń w Jerzmanowej - 2016-06-06 - Jerzmanowa (dolnośląskie)
Praca dydaktyczno-wychowawcza z dziećmi.
Szkoła Podstawowa w Kuleszach - 2017-08-18 - Kulesze (podlaskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Warszawa (mazowieckie)
Utrzymywanie porządku w pomieszczeniach hotelowych.
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Nieporęt (mazowieckie)
Praca na produkcji w branży samochodowej.
Trenkwalder Patron Sp. z o.o. Agencja Pracy Tymczasowej - 2016-03-16 - Bolesławiec (dolnośląskie)
praca przy budowie dróg
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Utrzymanie w ruchu linii sortowniczej odpadów oraz obiektu sortowni pod kątem elektrycznym, elektronicznym, mechanicznym i hydrauliki siłowej, nadzór nad prawidłową pracą układów zasilania, automatyki i sterowania pracą linii sortowniczej oraz obiektu sortowni, przeglądy, konserwacja i naprawy pod kątem elektromechanicznym i elektronicznym urządzeń i maszyn linii sortowniczej i obsługujących linię, wykonywanie prac modernizacyjnych istniejących instalacji. Wymagania: wykształcenie średnie techniczne - elektrotechnika, automatyka, min. 3 lata doświadczenia w zawodzie, uprawnienia elektryczne SEP "E" do 1 kV, znajomość budowy i działania podstawowych urządzeń elektrotechnicznych i instalacji elektrycznych, umiejętności w zakresie diagnostyki, naprawy sprzętu elektrotechnicznego, znajomość budowy, funkcjonowania i obsługi napędów elektrycznych oraz układów automatyki i sterowania z wykorzystaniem sterowników PLC, umiejętność czytania i analizowania schematów elektrycznych, umiejętność projektowania i budowania instalacji elektrycznych i układów automatyki, rysowania schematów, znajomość zagadnień z zakresu mechaniki maszyn, hydrauliki siłowej, pneumatyki.
"EKO DOLINA" sp.z.o.o - 2017-02-06 - Łężyce (pomorskie)
jw.
ZAKŁAD MIĘSNY "PODLASIE" S.C. KRZYSZTOF CIMASZEWSKI, KRZYSZTOF HANUSIAK - 2016-10-27 - Warszawa (mazowieckie)
aktywne pozyskiwanie klientów biznesowych, odpowiedzialność za realizowanie budżetu sprzedaży, przygotowanie kalkulacji, opracowywanie ofert, prowadzenie negocjacji handlowych, budowanie pozytywnej relacji z potencjalnymi i obecnymi klientami
ATC S.C. - 2016-02-03 - Poznań (wielkopolskie)
wykonywanie tynków maszynowych,wykształcenie bez znaczenia,doświadczenie w zawodzie,prawo jazdy kat. B - mile widziane
KEWAŁS - BUD Sławomir Tomczak - 2016-08-09 - Wtórek (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o jakość wydawanych potraw. Wymagania pracodawcy:- wykształcenie w zawodzie kucharza,- wymagane min. 4-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku szefa kuchni w restauracjach a la carte,- komunikatywna znajomość języka angielskiego,- poszukiwany jest utalentowany, pełen pasji i doświadczenia szef kuchni a la carte,- odpowiedzialność za jakość wszystkich wydawanych posiłków,- pozytywne nastawienie,- umiejętność pracy z zespołem,- zdolność do szybkiej, niezależnej i systematycznej pracy, również pod presją czasu,- wiedza z zakresu gospodarowania towarami.Restauracja posiada na stałe 3 kucharzy a la carte oraz 2-3 w sezonie letnim. Pracodawca oferuje przyjemne środowisko pracy, dobre wynagrodzenie oraz możliwości dalszej współpracy.
Sjöloftet Varn ANS - 2016-05-25 - Norwegia (Norwegia)
Obowiązki związane z wykonywanym zawodem.
ZAKŁAD PRODUKCYJNO - USŁUGOWO - HANDLOWY "MONTER" WITOLD ĆWIEK - 2017-11-14 - Rybno (warmińsko-mazurskie)
w/g potrzeb
PPHU Paweł Maciejec - 2017-08-21 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla 200 dzieci. Śniadania obiady, podwieczorki. Zgodnie z normami żywieniowymi. Uczestniczenie w planowaniu jadłospisu, realizacji zakupów. Pobieranie produktów z magazynu, prowadzenie magazynku podręcznego. Przestrzeganie prawidłowego podziału pracy w kuchni i nadzór nad jej wykonaniem. Dbanie o czystość i zachowanie zasad bezpieczeństwa w tym przepisów BHPKONTAKT OSOBISTY. Dokumenty (list motywacyjny + cv + podanie o przyjęcie) należy składać w sekretariacie szkoły w zamkniętej kopercie z dopiskiem Nabór na stanowisko szefa kuchni w terminie do 29.07.2016 dokumenty muszą być opatrzone klauzula zgody na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997r o ochronie danych osobowych.
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY NR 13 - 2016-06-07 - Wrocław (dolnośląskie)
sprzedaż towarów odbiorcom wietnamskim, kontakt z dostawcami zagranicznymi, promocja firmy, wykonywanie zleceń przełożonego
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków i receptur, w tym tradycyjnych dań ukraińskich, dbałość o czystość kuchni i zaplecza, sporządzanie zamówień towarów, przyjmowanie i kontrola zgodnie z zapotrzebowaniem, dbanie o wysoką jakość dań i potraw.
"GAMA" ZAKŁAD HANDLOWY Michał Pinis Bielsko-Biała - 2016-01-25 - Bielsko-Biała (śląskie)
obsługa sekretariatu, składanie dokumentów
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Świdnik (małopolskie)
odbiór blach z produkcji, załadunek blach na wagony oraz załadunek samochodowy, prace remontowe.
"GI GROUP" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-21 - Częstochowa (śląskie)
Zapewnienie najwyższego poziomu jakości potraw w restauracji hotelu oraz usług bankietowychOrganizacja pracy działu kuchni, w tym zarządzanie, szkolenie i motywowanie pracowników działuPrzygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami hoteluOpracowywanie receptur dań oraz sporządzanie ich kalkulacji cenowejKontrola produktywności działu kuchni, stanów magazynowych (w tym przeprowadzanie inwentaryzacji), racjonalne gospodarowanie towarem oraz nadzór nad gospodarką materiałowąOdpowiedzialność za food cost restauracjiZarządzanie kontraktami z dostawcami, koordynacja procesu zamówień i dostaw towarówWynagrodzenie ustalane podczas rozmowy kwalifikacyjnej, uzależnione od posiadanych umiejętności; praca w godz. 6-14, 14-22; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-16
Tourtrend Sp. z o.o. - Dolina Charlotty - 2016-05-11 - Strzelinko (pomorskie)
Zapewnianie wysokiego poziomu obsługi klientów poprzez miłą i profesjonalną obsługę•Przygotowywanie produktów KFC zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich jak najwyższa jakośćDbanie o pozytywny wizerunek restauracji KFC,Wykonywanie bieżących zadań w restauracji, m.in. dbanie o sprzęty, utrzymywanie porządku na stanowisku pracyWspółpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji
kontakt przez OHP - 2016-02-04 - Libertów (małopolskie)
zapewnienie mieszkańcom DPS usług w zakresie zaspokojenia potrzeb socjalno-bytowych
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W LISÓWKACH - 2018-03-28 - Lisówki (wielkopolskie)