Praca STA呕 - KUCHARZ - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy STA呕 - KUCHARZ, kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 27 ofert pracy STA呕 - KUCHARZ.
okre艣lony w programie sta偶u
kontakt przez PUP - 2021-03-08 - Kalisz (wielkopolskie)
- szkolenie BHP i ppo偶.- nauka przyj臋cia towaru zgodnie z HACCP,- nauka obr贸bki wst臋pnej warzyw i owoc贸w,- nauka obr贸bki wst臋pnej mi臋sa i ryb,- nauka obr贸bki termicznej warzyw i owoc贸w,- nauka obr贸bki termicznej mi臋sa i ryb,- nauka kalkulacji koszt贸w produkcji FOODCOST,- nauka sporz膮dzania jad艂ospisu dekadowego w 偶ywieniu zbiorowym,- nauka przygotowania potraw,-nauka wydawania potraw.
kontakt przez PUP - 2020-08-14 - Bytom Odrza艅ski (lubuskie)
- szkolenie BHP i ppo偶.- pomoc w przygotowywaniu zup- pomoc w przygotowywaniu da艅 m膮cznych- pomoc w przygotowywaniu sur贸wek i II da艅- samodzielne przygotowywanie sur贸wek- samodzielne przygotowywanie cz臋艣ci sk艂adowych obiadu
kontakt przez PUP - 2020-07-27 - Nowa S贸l (lubuskie)
pon. - pt. 7.30-15.30
kontakt przez PUP - 2019-08-26 - Opole (opolskie)
pon. - sob. 9-17 lub 13-21
kontakt przez PUP - 2019-08-08 - Zawada (opolskie)
pon. - pt. 10-18
kontakt przez PUP - 2019-06-11 - Opole (opolskie)
- szkolenie BHP i ppo偶.-organizacja Domu Pomocy Spo艂ecznej a w szczeg贸lno艣ci pionu 偶ywienia Domu: zapoznanie z funkcjonowaniem i topografi膮 Domu; zapoznanie z dokumentami reguluj膮cymi dzia艂alno艣膰 plac贸wki (Regulamin Organizacyjny Domu i instrukcje, procedury- podpisanie o艣wiadcze艅)- wdro偶enie umiej臋tno艣膰 pracy wg zasad dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej w ramach systemu HACCP: prawid艂owe wykonywanie powierzonych zada艅 zgodnie z zasadami Dobrej Praktyki Higienicznej i Dobrej Praktyki Produkcyjnej (HACCP); przygotowanie posi艂k贸w przy pomocy personelu kuchennego zgodnie z kalkulacj膮 偶ywieniow膮 przy u偶yciu artyku艂贸w spo偶ywczych od szefowej kuchni; dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w; porcjowanie, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w; pilnowanie, utrzymanie w czysto艣ci naczy艅 i urz膮dze艅; sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych w czysto艣ci; przestrzeganie zarz膮dze艅 wewn臋trznych oraz inspekcji sanitarnych; odpowiedzialno艣膰 za ryzyka ujawniane, przekazywanie informacji od kierownika; obowi膮zek zg艂aszania wniosk贸w i uwag w sprawie ryzyk, kt贸re dostrzega.
kontakt przez PUP - 2019-04-25 - Ko偶uch贸w (lubuskie)
pon. - pt. w godz. 7-15
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Opole (opolskie)
zapoznanie si臋 z recepturami posi艂k贸wzapoznanie si臋 z kart膮 menuodbi贸r przyj臋cie towarusprawdzanie termin贸w wa偶no艣cimycie warzyw, panierowanie mi臋s i rybsma偶enie, gotowanieobs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznychwydawanie gotowych da艅
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Chorz贸w (艣l膮skie)
wgt. programu
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Brzeg (opolskie)
pn-pt 14:00-22:00sob 14:00-22:00
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Opole (opolskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Namys艂贸w (opolskie)
uk艂adanie karty da艅obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczychprzygotowywanie da艅 wg receptur
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - Chorz贸w (艣l膮skie)
obr贸bka wst臋pna produkt贸w spo偶ywczychobs艂uga urz膮dze艅 kuchennychprzygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Chorz贸w (艣l膮skie)
pon- pt 12-20 sob -nd 12-20
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - D臋bska Ku藕nia (opolskie)
nauka obr贸bki jarzyn, nauka przygotowywania da艅 mi臋snych, deserw, pieczenia ciast
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Chorz贸w (艣l膮skie)
- szkolenie BHP i p.po偶-poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska-instrukta偶 stanowiskowy-zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku-nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci-ch艂odzenie, zamra偶anie pasteryzacja, suszenie-sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w-zabezpieczanie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem-obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja -zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji -utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego-obr贸bka surowc贸w-sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych -sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora -porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw-sporz膮dzanie napoj贸w zimnych i gor膮cych-udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w-wydawanie potraw i napoj贸w zimnych i gor膮cych
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Nowa S贸l (lubuskie)
- szkolenie BHP i p. po偶.- przygotowywanie wst臋pne produkt贸w- wykonywanie potraw- ekspozycja potraw do wydania
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Nowa S贸l (lubuskie)
gotowanie, w臋dzenie ryb, sma偶enie, obr贸bka owoc贸w morza, obs艂uga klienta, wykonywanie innych polece艅 zwi膮zanych z dzia艂alno艣ci膮 firmy
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Chorz贸w (艣l膮skie)
zgodnie z programem stazu
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Kalisz (wielkopolskie)
pon- nd 6-14 lub 14-22
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Opole (opolskie)
pon- pt 8-16
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Opole (opolskie)
Sta偶 od pon. do pt. w godz. 7-15
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Opole (opolskie)
pon- pt 7-15
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Opole (opolskie)
Sta偶 od pon. do pt. w godz. 7-15
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Opole (opolskie)
Przyrz膮dzanie potraw oraz dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy po jej zako艅czeniu. Praca w Bistro "Do Syta" w CH AGORA w Bytomiu.
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Bytom (艣l膮skie)
- zamawianie towaru;- ustalanie menu;- wdra偶anie nowych receptur;- przygotowanie posi艂k贸w;- zarz膮dzanie zespo艂em.
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Katowice (艣l膮skie)