Praca STARSZY KUCHARZ - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy STARSZY KUCHARZ, kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 24 ofert pracy STARSZY KUCHARZ.
Kierowanie prac膮 pomocy kuchennych, odpowiadanie bezpo艣rednio za jako艣膰 i gramatur臋 posi艂k贸w, codzienne sprawdzanie ilo艣ci wydawanych posi艂k贸w, codzienne pobieranie pr贸bek posi艂k贸w, kt贸re s膮 zabezpieczane na 48 godzin w ch艂odziarce, odpowiedzialno艣膰 za czysto艣膰 i porz膮dek w kuchni, jadalni i przygotowalni do wst臋pnej produkcji. Uczestniczenie w uk艂adaniu cotygodniowego jad艂ospisu, uczestniczenie przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w. Codzienne komisyjne pobieranie towaru z magazynu 偶ywno艣ci. Zwracanie uwagi na przestrzeganie przepis贸w bhp i prawid艂owej obs艂ugi urz膮dze艅 i maszyn. 艢cis艂a wsp贸艂praca z intendentem, wykonywanie innych zada艅 zleconych przez Dyrektora. W czasie wolnym od zaj臋膰 szkolnych mo偶e by膰 zatrudniony do innych prac w szkole, Godziny pracy 6:30-14:30
Szko艂a Podstawowa nr 18 im. Or艂a Bia艂ego w Olsztynie - 2020-12-02 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Kontrolowanie potraw przed ich wydaniem, w艂a艣ciwe gospodarowanie produktami spo偶ywczymi, pilnowanie termin贸w 艣wie偶o艣ci u偶ywanych potraw.
HORECA HOTELE POLSKIE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-08-14 - Nysa (opolskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami, przygotowywanie propozycji nowych receptur produkt贸w kulinarnych, organizowanie pracy personelu kuchni
PRZEDSI臉BIORSTWO PKS GRYFICE SP. Z O.O. - 2020-07-20 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami, przygotowywanie propozycji nowych receptur produkt贸w kulinarnych, organizowanie pracy personelu kuchni
PRZEDSI臉BIORSTWO PKS GRYFICE SP. Z O.O. - 2020-06-23 - Gryfice (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w z uwzgl臋dnieniem: kaloryczno艣ci posi艂k贸. estetyki podania, walor贸w smakowych,- terminowe wydawanie przygotowywanych posi艂kow z ustalonymi godzinami wydawania, wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z systemem HACCP,- kierowanie prac膮 kuchni, wsp贸艂praca z intendentem,- przestrzeganie zasad BHP i wumog贸 sanitarnych- praca w godzinach: 6.30-14.30
Przedszkole Nr 2 S艁ONECZNA GROMADA - 2020-03-04 - 艢rem (wielkopolskie)
Produkcja da艅 i przetwor贸w, odpowiedzialno艣膰 materialna m.in. za powierzony towar, kierowanie zespo艂em ludzi i ustalanie ich grafik贸w. Praca w Szczyrku od poniedzia艂ku do niedzieli (godziny wg grafik贸w), umowa na okres do 3 lat.
GOSPODA "BAJKA" PUB GADU, GADU TOMASZ MUSIALIK - 2020-02-13 - Szczyrk (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw z zakresu da艅 kuchni wietnamskiej, nadzorowanie pracy m艂odszych kucharzy, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2019-09-26 - Zabrze (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw z zakresu da艅 kuchni wietnamskiej, nadzorowanie pracy m艂odszych kucharzy, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2019-09-26 - Zabrze (艣l膮skie)
Szef kuchni - osoba kt贸ra organizuje i nadzoruje prac臋 podleg艂ego mu personelu. Do g艂贸wnych obowi膮zk贸w szefa kuchni nale偶y: organizowanie stanowisk pracy zgodnie z zasadami bhp, przeciwpo偶arowymi, ochrony 艣rodowiska oraz system贸w zapewnienia jako艣ci zdrowotnej 偶ywno艣ci, planowanie i organizowanie pracy podleg艂ym pracownikom kuchni, sk艂adanie i magazynowanie surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz gotowych potraw, sporz膮dzanie szerokiego asortymentu potraw i napoj贸w z r贸偶nych grup surowc贸w, opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych, zarz膮dzanie zespo艂em podleg艂ych pracownik贸w kuchni wsp贸艂praca szefa kuchni z intendentem, dostawcami, kierownictwem i dyrekcj膮 szko艂y oraz instytucjami nadzoru i kontroli, ocenianie jako艣ci i ilo艣ci surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw, kontrolowanie podleg艂ego personelu kuchni, kontrolowanie przestrzeganie zasad i procedur zapewniaj膮cych w艂a艣ciw膮 jako艣膰 偶ywno艣ci.
Szko艂a Podstawowa Nr 34 im. Gen. J贸zefa Zachariasza Bema w Bia艂ymstoku - 2019-07-08 - Bia艂ystok (podlaskie)
Nadzorowanie pracy kuchni szkolnej. Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami HACAP.
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 6-18 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Ko艂obrzegu.
Centrum Rehabilitacji Rolnik贸w KRUS "NIWA" w Ko艂obrzegu - 2018-10-03 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 6-18 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Ko艂obrzegu.
Centrum Rehabilitacji Rolnik贸w KRUS "NIWA" w Ko艂obrzegu - 2018-04-05 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi;obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t;wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅;wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych;sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet;przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe;utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy;przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego;stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Rac艂awice (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw i deser贸w- kuchnia bengalska, szkolenie kucharzy
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Pu艂tusk (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej - kontakt z klientem. Nadz贸r nad kucharzami.
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Pu艂tusk (mazowieckie)
Przygotowywanie jad艂ospis贸w oraz posi艂k贸w
I Liceum Og贸lnokszta艂c膮ce im. C.K. Norwida w Wyszkowie - 2017-08-08 - Wyszk贸w (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla wychowank贸w
CENTRUM OPIEKI NAD DZIECKIEM "D膭BR脫WKA" - 2017-05-19 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
1. samodzielne wykonywanie posi艂k贸w, 2.kierowanie/nadz贸r nad prac膮 kucharzy, 3. umiej臋tno艣膰 obliczania gramatury posi艂k贸w, system i rozk艂ad czasu pracy: ruch ci膮g艂y lub zmianowo艣膰 - dok艂adne godziny pracy do uzgodnienia z pracodawc膮 4.koordynowanie pracy personelu pomocniczego, 5. przestrzeganie zasad HACAP, 6. ekonomiczne wykorzystanie towaru, 7. dba艂o艣膰 o higien臋 os贸b, 8. umiej臋tno艣膰 wsp贸艂pracy z pozosta艂ym personelem.
O艣rodek Wypoczynkowy GRODNO II - 2017-05-05 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca w godz. 7-19 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy na umow臋 o prac臋 w D藕wirzynie.Praca do 15.10.2017
PHU WSP OPOLE Sp. z o. o. - 2017-03-09 - D藕wirzyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca w godz. 7-19 w r贸wnowaznym systemie czasu pracy na umow臋 o prac臋 w okresie od 01.05.2016-30.09.2016.
PHU WSP OPOLE Sp. z o. o. - 2016-04-19 - D藕wirzyno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie , podawanie potraw, napoj贸w i deser贸w z zakresu kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca w godz. 7-19 w r贸wnowaznym systemie czasu pracy na umow臋 o prac臋 w okresie od 01.04.2016-30.09.2016.
PHU WSP OPOLE Sp. z o. o. - 2016-03-10 - D藕wirzyno (zachodniopomorskie)
praca w restauracji, przygotowywanie cateringu
CATERING ARTS EWELINA CZAJKA - 2016-02-08 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
"Przedsi臋biorstwo Transportowo-Budowlane" Sp. z o.o. - 2015-11-30 - Krotoszyce (dolno艣l膮skie)