Praca STARSZY INTENDENT - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy STARSZY INTENDENT, kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 7 ofert pracy STARSZY INTENDENT.
zakup towar贸w zgodnie z umowami podpisanymi z kontrahentami, prowadzenie magazynu i dokumentacji magazynowej, zbieranie odp艂atno艣ci od rodzic贸w, prowadzenie dokumentacji zwi膮zanej z odp艂atno艣ci膮, miesi臋czne rozliczania z prowadzonej gospodarki 偶ywieniowej,planowanie i organizacja zakup贸w, wydawanie do kuchni artyku艂贸w spo偶ywczych, bie偶膮ce prowadzenie raport贸w 偶ywieniowych wraz z prawid艂owym ich rozliczaniem, sporz膮dzanie miesi臋cznych rozlicze艅 z zu偶ytych artyku艂贸w 偶ywno艣ciowych i gospodarczych, nadzorowanie nad prawid艂owym funkcjonowaniem kuchni (przygotowanie i porcjowanie posi艂k贸w zgodnie z normami, oszcz臋dnym gospodarowaniem produktami spo偶ywczymi, przestrzeganiem czysto艣ci, wykorzystaniem produkt贸w do przygotowywania posi艂k贸w zgodnie z przeznaczeniem), post臋powanie zgodnie z procedurami HCCP obowi膮zuj膮cymi na stanowisku pracy, odprowadzanie wp艂at do banku
Przedszkole Publiczne nr 20 - 2018-03-16 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
zaopatrzenie sto艂贸wki szkolnej, magazynowanie towaru; terminowe i ekonomiczne zaopatrywanie magazynu 偶ywno艣ciowego w artyku艂y spo偶ywcze z zachowaniem obowi膮zuj膮cych przepis贸w HACCP; nadz贸r nad prawid艂owym funkcjonowaniem kuchni w przygotowywaniu, porcjowaniu posi艂k贸w zgodnie z HACCP; celowe i ekonomiczne wykorzystywanie finans贸w przeznaczonych na zakup artyku艂贸w 偶ywno艣ciowych; realizacja zakup贸w do sto艂贸wki szkolnej zgodnie z przetargiem(w tym planowanie zakup贸w do przetargu); sk艂adanie Dyrektorowi szko艂y raport贸w dziennych z danymi zawieraj膮cymi ilo艣膰 wydanych obiad贸w i 艣redni膮 cen膮 jednego obiadu; zabezpieczenie artyku艂贸w 偶ywno艣ciowych przed zniszczeniem, zepsuciem, kradzie偶膮, zalaniem, itp. ; utrzymywanie higieny w pomieszczeniach magazynowych; przygotowanie magazyn贸w do inw
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Planowanie i organizowanie zaopatrzenia kuchni, opracowywanie jad艂ospisu, prowadzenie magazynu 偶ywienia, kierowanie prac膮 kuchni, zapewnienie niezb臋dnych standard贸w sanitarnych oraz prowadzenie dokumentacji 偶ywienia,Prowadzenie magazynu przemys艂owego - zakup 艣rodk贸w czysto艣ci i sprz臋tu kuchennego, wydawanie i prowadzenie ewidencji artyku艂贸w przemys艂owych,Pobieranie i rozliczanie zaliczek, naliczanie op艂at za 偶ywienie, zabezpieczanie 艣rodk贸w pieni臋偶nych zgodnie z procedurami, rozliczanie faktur, monitorowanie bud偶etu plac贸wki, wykonuje inne prace zlecone przez prze艂o偶onegoGodzina zako艅czenia pracy: 15:30Praca na okres pr贸bny : 0d 1.01.2018r. do 31.03.2018r.Miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. R贸偶yckiegosala G
Przedszkole nr 47 " Le艣ny Ludek" - 2017-12-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
- zaopartrywanie sto艂贸wki szkolnej w potrzebne artyku艂y 偶ywieniowe z zachowaniem prawa o zam贸wieniach publicznych, - sprawdzanie zgodno艣ci zamowie艅 z fakturami, prowadzenie magazynu 偶ywieniowego, - w艂a艣ciwe pzrzechowywanie produkt贸w i zabezpieczenie ich przed zniszczeniem, - uzgadnianie sald magazynu z g艂贸wnym ksi臋gowym,- planowanie jad艂ospisu zgodnie z obowi膮zuj膮cymi norami i kaloryczno艣ci, - kalkulowanie dzinnej stawki 偶ywieniowej, - przestrzeganie termin贸w pzrydatono艣ci do spo偶ycia artyku艂贸w znajduj膮cych si臋 w magazyniem racjonalne gospodarowanie produktami 偶ywno艣ciowymi oraz 艣rodkami pieni臋znymi, - wydawanie do kuchni artyku艂贸w 偶ywieniowych na podstawie dziennego raportu 偶ywieniowego za potwierdzeniem kucharza, - kontrolowanie prawid艂owo艣ci przygotowywania i wydawania posi艂k贸w oraz wla艣ciwej gramatury i kaloryczno艣ci potraw, - pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w i ich wydawaniu w razie potrzeb, - codzienne prowadzenie dokumentacji zwi膮zanej z zapotrzebowaniem i 偶ywieniem tj, kartotek magazynowych, raport贸w 偶ywieniowych ora ewidencji op艂at i odpis贸w,- prowadzenie kasy, pobieranie i wp艂acanie pieni臋dzy do banku, nale偶yte zabezpieczenie got贸wki przed kradzie偶膮, zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami. Praca w godzinach prannych: 7-11 (do uzgodnienia). Kontakt z pracodawc膮: 71 798 67 19 w 111.
Szko艂a Podstawowa nr 14 - 2017-09-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
- zaopartrywanie sto艂贸wki szkolnej w potrzebne artyku艂y 偶ywieniowe z zachowaniem prawa o zam贸wieniach publicznych, - sprawdzanie zgodno艣ci zamowie艅 z fakturami, prowadzenie magazynu 偶ywieniowego, - w艂a艣ciwe pzrzechowywanie produkt贸w i zabezpieczenie ich przed zniszczeniem, - uzgadnianie sald magazynu z g艂贸wnym ksi臋gowym,- planowanie jad艂ospisu zgodnie z obowi膮zuj膮cymi norami i kaloryczno艣ci, - kalkulowanie dzinnej stawki 偶ywieniowej, - przestrzeganie termin贸w pzrydatono艣ci do spo偶ycia artyku艂贸w znajduj膮cych si臋 w magazyniem racjonalne gospodarowanie produktami 偶ywno艣ciowymi oraz 艣rodkami pieni臋znymi, - wydawanie do kuchni artyku艂贸w 偶ywieniowych na podstawie dziennego raportu 偶ywieniowego za potwierdzeniem kucharza, - kontrolowanie prawid艂owo艣ci przygotowywania i wydawania posi艂k贸w oraz wla艣ciwej gramatury i kaloryczno艣ci potraw, - pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w i ich wydawaniu w razie potrzeb, - codzienne prowadzenie dokumentacji zwi膮zanej z zapotrzebowaniem i 偶ywieniem tj, kartotek magazynowych, raport贸w 偶ywieniowych ora ewidencji op艂at i odpis贸w,- prowadzenie kasy, pobieranie i wp艂acanie pieni臋dzy do banku, nale偶yte zabezpieczenie got贸wki przed kradzie偶膮, zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami. Praca w godzinach prannych: 7-11 (do uzgodnienia). Oferta dostepna w sali G. Kontakt z pracodawc膮: 71 798 67 19 w 111.
Gimnazjum nr 28 im. Kawaler贸w Orderu Or艂a Bia艂ego - 2017-08-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Zaopartrywanie sto艂贸wki szkolnej w potrzebne artyku艂y 偶ywieniowe z zachowaniem prawa o zam贸wieniach publicznych, sprawdzanie zgodno艣ci zamowie艅 z fakturami, prowadzenie magazynu 偶ywieniowego, w艂a艣ciwe pzrzechowywanie produkt贸w i zabezpieczenie ich przed zniszczeniem, uzgadnianie sald magazynu z g艂贸wnym ksi臋gowym, planowanie jad艂ospisu zgodnie z obowi膮zuj膮cymi norami i kaloryczno艣ci, kalkulowanie dzinnej stawki 偶ywieniowej, przestrzeganie termin贸w pzrydatono艣ci do spo偶ycia artyku艂贸w znajduj膮cych si臋 w magazyniem racjonalne gospodarowanie produktami 偶ywno艣ciowymi oraz 艣rodkami pieni臋znymi, wydawanie do kuchni artyku艂贸w 偶ywieniowych na podstawie dziennego raportu 偶ywieniowego za potwierdzeniem kucharza, kontrolowanie prawid艂owo艣ci przygotowywania i wydawania posi艂k贸w oraz wla艣ciwej gramatury i kaloryczno艣ci potraw, pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w i ich wydawaniu w razie potrzeb, codzienne prowadzenie dokumentacji zwi膮zanej z zapotrzebowaniem i 偶ywieniem tj, kartotek magazynowych, raport贸w 偶ywieniowych ora ewidencji op艂at i odpis贸w, prowadzenie kasy, pobieranie i wp艂acanie pieni臋dzy do banku, nale偶yte zabezpieczenie got贸wki przed kradzie偶膮, zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami.mijece pracy: Wroc艂aw, ul. Zachodniakontakt kandydat贸w z pracodawc膮: 71 798 67 19 w 110sala G
Gimnazjum nr 28 im. Kawaler贸w Orderu Or艂a Bia艂ego - 2017-08-03 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
1.Planowanie i dokonywanie systematycznego zaopatrzenia plac贸wki w potrzebne artyku艂y 偶ywieniowe, 艣rodki czysto艣ci, artyku艂y szkolne i inne, zgodnie z ustaw膮 Prawo Zam贸wie艅 Publicznych.2.Przyjmowanie i wydawanie towar贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi dokumentami.3.Sporz膮dzanie i rozliczanie dziennych raport贸w 偶ywieniowych.4.Opracowywanie jad艂ospis贸w dekadowych z uwzgl臋dnieniem norm 偶ywieniowych.5.Wyliczanie norm ilo艣ciowych i wagowych produkt贸w.6.Bie偶膮ce prowadzenie magazyn贸w (spo偶ywczego, gospodarczego, papierniczego) i dokumentacji magazynowej za pomoc膮 programu Sto艂贸wka + Magazyn.7.Sporz膮dzanie miesi臋cznych zestawie艅 przychod贸w i rozchod贸w z magazynu spo偶ywczego, z pozosta艂ych kwartalnie.8.Nadz贸r pracy kucharek.9.Przestrzeganie zasad i prowadzenie dokumentacji GHP/GMP.10.Prawid艂owe przechowywanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych, zapobieganie ich zniszczeniu i zepsuciu.11.Ponoszenie odpowiedzialno艣ci materialnej za powierzone mienie plac贸wki.12.Prowadzenie w zast臋pstwie operacji kasowych.
CENTRUM EKONOMICZNO-ADMINISTRACYJNE DOM脫W DLA DZIECI W PASYMIU - 2017-02-16 - Pasym (warmi艅sko-mazurskie)