Praca ROZBIÓR, WYKRAWANIE, SORTOWANIE MIĘSA WOŁOWEGO I WIEPRZOWEGO - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl możesz zapoznać się ze wszystkimi ofertami pracy ROZBIÓR, WYKRAWANIE, SORTOWANIE MIĘSA WOŁOWEGO I WIEPRZOWEGO, które są dostępne w naszym serwisie internetowych. Możesz przeglądać 2 ofert pracy ROZBIÓR, WYKRAWANIE, SORTOWANIE MIĘSA WOŁOWEGO I WIEPRZOWEGO.
- Rozbieranie na części zasadnicze półtusz wieprzowych, ćwierćtusz wołowych, tusz cielęcych i baranich ręcznie oraz na taśmie rozbiorowej za pomocą pił; wykrawanie, za pomocą różnych rodzajów noży, półtusz wieprzowych, ćwierćtusz wołowych, tusz cielęcych i baranich oraz elementów zasadniczych z przeznaczeniem na mięsa drobne oraz do produkcji wędlin, konserw; przeprowadzanie dodatkowej obróbki w celu uzyskania elementu handlowego; sortowanie mięsa i tłuszczów pochodzących z obróbki elementów na wędzonki lub elementów handlowych na klasy w zależności od barwy mięsa, ścięgnistości, zawartości tkanki tłuszczowej, przekrwień itp.; klasyfikowanie otrzymanych w wyniku wykrawania tłuszczy, kości, żył na poszczególne klasy; rozbieranie ośrodków wszystkich rodzajów zwierząt rzeźnych; skórowanie ręczne i mechaniczne; ostrzenie i konserwowanie narzędzi stosowanych przy rozbiorze i wykrawaniu (piły, noże, musaty).- Wynagrodzenie: 16 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 3 lata. Zlecenie wykonywane 160 godzin miesięcznie.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 6:00-14:00.
kontakt przez PUP - 2019-09-04 - Katowice (śląskie)
- Rozbieranie na części zasadnicze półtusz wieprzowych, ćwierćtusz wołowych, tusz cielęcych i baranich ręcznie oraz na taśmie rozbiorowej za pomocą pił; wykrawanie, za pomocą różnych rodzajów noży, półtusz wieprzowych, ćwierćtusz wołowych, tusz cielęcych i baranich oraz elementów zasadniczych z przeznaczeniem na mięsa drobne oraz do produkcji wędlin, konserw; przeprowadzanie dodatkowej obróbki w celu uzyskania elementu handlowego; sortowanie mięsa i tłuszczów pochodzących z obróbki elementów na wędzonki lub elementów handlowych na klasy w zależności od barwy mięsa, ścięgnistości, zawartości tkanki tłuszczowej, przekrwień itp.; klasyfikowanie otrzymanych w wyniku wykrawania tłuszczy, kości, żył na poszczególne klasy; rozbieranie ośrodków wszystkich rodzajów zwierząt rzeźnych; skórowanie ręczne i mechaniczne; ostrzenie i konserwowanie narzędzi stosowanych przy rozbiorze i wykrawaniu (piły, noże, musaty).- Wynagrodzenie: 14,70 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 3 lata. Zlecenie wykonywane 160 godzin w miesiącu.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 6:00-14:00. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 miesiąc jako rozbieracz-wykrawacz lub operator urządzeń do przetwórstwa mięsa.
kontakt przez PUP - 2019-03-14 - Katowice (śląskie)