Praca REFERENT STANOWISKA DS. OPRACOWANIA DECYZJI I KORESPONDENCJI - oferty pracy

W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy REFERENT STANOWISKA DS. OPRACOWANIA DECYZJI I KORESPONDENCJI, kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 1 ofert pracy REFERENT STANOWISKA DS. OPRACOWANIA DECYZJI I KORESPONDENCJI.

REFERENT STANOWISKA DS. OPRACOWANIA DECYZJI I KORESPONDENCJI - od 2聽400 PLN

Zapewnia opracowanie spraw emerytalno - rentowych z ubezpiecze艅 spo艂ecznych, kapita艂u pocz膮tkowego i innych 艣wiadcze艅, w tym zleconych Zak艂adowi do realizacji oraz korespondencji o tym:- opracowuje wdowom i wdowcom po inwalidach wojennych i osobach represjonowanych stosowane za艣wiadczenie- opracuje decyzje w zakresie ustalania prawa do 艣wiadcze艅 emerytalno-rentowych z ubezpiecze艅 spo臋艂cznych, kapita艂u pocz膮tkowego i innych 艣wiadcze艅, w tym zleconych Zak艂adowi do realizacji- opracowuje decyzje w zakresie ustalania prawa do dodatk贸w do 艣wiadcze艅 emerytalno-rentowych z ubezpiecze艅 spo艂ecznych i innych swiadcze艅, w tym zleconych Zak艂dowi do realizacji- opracowuje wnioski i zawiadomienia o realizcji decyzji o 艣wiadczeniu w drodze wyj膮tku przyznanego przez Prezesa Zak艂adu- opracowuje zawiadomienie o realizacji decyzji Prezesa Rady Ministr贸w- kompletuje wnioski o 艣wiadczenia emerytalne i rentowe podlegaj膮ce koordynacji na podstawie um贸w mi臋dzynarodowychPraca w godz. od 7:00 do 15:00Miejsce wykonywania pracy: Inspektorat ZUS w 艁odzi, ul. Lipiec Reymontowskich 11
ZAK艁AD UBEZPIECZE艃 SPO艁ECZNYCH II ODDZIA艁 W 艁ODZI - 2018-12-31 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)