Praca PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - oferty pracy

W serwisie internetowym wypr.pl możesz zapoznać się ze wszystkimi ofertami pracy PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ, które są dostępne w naszym serwisie internetowych. Możesz przeglądać 628 ofert pracy PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ.

następna strona
PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 17 PLN

praca na wszystkich stanowiskach na obszarze produkcji (kuchnia), na obszarze sprzedaży (obsługa gości), na salirestauracyjnej, na zapleczu i na terenie zewnętrznym (prace porządkowe i utrzymywanie czystości); czyszczenie i konserwacja sprzętu
kontakt przez PUP - 2021-06-08 - Kraków (małopolskie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 2 800 PLN

według załącznika2 m-ce doświadczenia lub 5 m-cy na stanowisku pracownik restauracji w gastronomii ; Umiej. Obsługi kasy fiskalnej., umiej. sporzadzania zamówień;wymagana dyspozycyjnośc uwzględniając specyfike restauracji gdzie ruch kumuluje sie w godzinach popludniowych oraz w weekendy.obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej;prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 2 800 PLN

według załącznika2 m-ce doświadczenia lub 5 m-cy na stanowisku pracownik restauracji w gastronomii ; Umiej. Obsługi kasy fiskalnej., umiej. sporzadzania zamówień;wymagana dyspozycyjnośc uwzględniając specyfike restauracji gdzie ruch kumuluje sie w godzinach popludniowych oraz w weekendy.obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej;prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 2 800 PLN

według załącznika2 m-ce doświadczenia lub 5 m-cy na stanowisku pracownik restauracji w gastronomii ; Umiej. Obsługi kasy fiskalnej., umiej. sporzadzania zamówień;wymagana dyspozycyjnośc uwzględniając specyfike restauracji gdzie ruch kumuluje sie w godzinach popludniowych oraz w weekendy.obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej;prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 2 800 PLN

według załącznika2 m-ce doświadczenia lub 5 m-cy na stanowisku pracownik restauracji w gastronomii ; Umiej. Obsługi kasy fiskalnej., umiej. sporzadzania zamówień;wymagana dyspozycyjnośc uwzględniając specyfike restauracji gdzie ruch kumuluje sie w godzinach popludniowych oraz w weekendy.obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej;prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 2 800 PLN

według załącznika2 m-ce doświadczenia lub 5 m-cy na stanowisku pracownik restauracji w gastronomii ; Umiej. Obsługi kasy fiskalnej., umiej. sporzadzania zamówień;wymagana dyspozycyjnośc uwzględniając specyfike restauracji gdzie ruch kumuluje sie w godzinach popludniowych oraz w weekendy.obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej;prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 2 800 PLN

według załącznika2 m-ce doświadczenia lub 5 m-cy na stanowisku pracownik restauracji w gastronomii ; Umiej. Obsługi kasy fiskalnej., umiej. sporzadzania zamówień;wymagana dyspozycyjnośc uwzględniając specyfike restauracji gdzie ruch kumuluje sie w godzinach popludniowych oraz w weekendy.obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej;prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 2 800 PLN

według załącznika2 m-ce doświadczenia lub 5 m-cy na stanowisku pracownik restauracji w gastronomii ; Umiej. Obsługi kasy fiskalnej., umiej. sporzadzania zamówień;wymagana dyspozycyjnośc uwzględniając specyfike restauracji gdzie ruch kumuluje sie w godzinach popludniowych oraz w weekendy.obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej;prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 18,5 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.). wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 18,5 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.). wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 18,5 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.). wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 18,5 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.). wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 18,5 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.). wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 18,5 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.). wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 18,5 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.). wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 18,5 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.). wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 18,5 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.). wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 18,5 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.). wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 18,5 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.). wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 18,5 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.). wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 18,5 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.). wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 18,5 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.). wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 18,5 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.). wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 18,5 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.). wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 18,5 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.). wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 18,5 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.). wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 18,5 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.). wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 18,5 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.). wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 18,5 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.). wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 18,5 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.). wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Warszawa (mazowieckie)

PRACOWNIK RESTAURACJI OPŁACANY STAWKĄ GODZINOWĄ - od 18,5 PLN

obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń; prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu; sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej; prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; sprzątanie i przygotowanie do użytkowania wszystkich pomieszczeń w restauracji oraz terenu zewnętrznego wokół restauracji; czyszczenie i konserwacja urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń znajdujących się w restauracji i na terenie zewnętrznym restauracji zgodnie z procedurami obowiązującymi w McDonald`s, w tym filtracja i wymiana frytury; segregacja i składowanie odpadów zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami ochrony środowiska; mycie okien i elewacji zewnętrznej; pranie fartuchów, szmatek i mopów; uzupełnianie środków czystości (mydło, papier toaletowy itp.). wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Warszawa (mazowieckie)

następna strona