PRACOWNIK RESTAURACJI Gliwice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: PRACOWNIK RESTAURACJI
Wynagrodzenie: od 2聽800 do 2聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie kanapek, sa艂atek, napoj贸w, sprzeda偶 tych produkt贸w, drobne prace porz膮dkowe.
Data publikacji: 2021-03-24
Lokalizacja: Gliwice (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie kanapek, sa艂atek, napoj贸w, sprzeda偶 tych produkt贸w, drobne prace porz膮dkowe.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽800 do 2聽800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: z艂 brutto
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: PRACOWNIK RESTAURACJI
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gliwice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Gliwice
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2466
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pracownik przygotowuj膮cy posi艂ki typu fast food
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽800 do 2聽800 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 22.05.2021
Data zako艅czenia pracy: 21.05.2024
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: praca w godz. 7.00 do 24.00, dyspozycyjno艣膰
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7691568467
danePracodawcy_regon: 590551770
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gliwicach
Adres pracodawcy:
Pl. Inwalid贸w Wojennych 12, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Osobiste zg艂oszenie w CAZ
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: m. Gliwice
danePracodawcy_kodPowiatu: 2466
Gmina pracodawcy: Gliwice
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gliwice
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0940000
Ulica pracodawcy: Pl. Inwalid贸w Wojennych
Numer budynku pracodawcy: 12
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gliwicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941101
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pracownik przygotowuj膮cy posi艂ki typu fast food
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 24.03.2021
Oferta pracy wa偶na do: 31.03.2021
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.03.2021
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.03.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3be25c0fd9df38ddea67fa94974a228d
Podobne oferty pracy
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()
##zakres##
##pracodawca## - ##data## - ##miejscowosc## ()