Praca POZOSTALI ROBOTNICY WYKONUJ膭CY PRACE PROSTE W PRZEMY艢LE/STANOWISKO: PRACOWNIK PRODUKCYJNO-MAGAZYNOWY - oferty pracy

W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy POZOSTALI ROBOTNICY WYKONUJ膭CY PRACE PROSTE W PRZEMY艢LE/STANOWISKO: PRACOWNIK PRODUKCYJNO-MAGAZYNOWY, kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 7 ofert pracy POZOSTALI ROBOTNICY WYKONUJ膭CY PRACE PROSTE W PRZEMY艢LE/STANOWISKO: PRACOWNIK PRODUKCYJNO-MAGAZYNOWY.

POZOSTALI ROBOTNICY WYKONUJ膭CY PRACE PROSTE W PRZEMY艢LE/ STANOWISKO: PRACOWNIK PRODUKCYJNO-MAGAZYNOWY - od 21,25 PLN

艁atwy monta偶 i obr贸bka ma艂ych element贸w metalowych;Sortowanie, znakowanie i metkowanie wytwarzanych produkt贸w i materia艂贸w eksploatacyjnych; Przyj臋cie i rozliczanie materia艂贸w eksploatacyjnych i surowc贸w;Konserwacja urz膮dze艅 i przyrz膮d贸w magazynowych ta produkcyjnych;Organizacja magazynowania surowc贸w, materia艂贸w eksploatacyjnych i wyrob贸w gotowych, planowanie wykorzystania powierzchni hali produkcyjno-magazynowej;Dbanie o utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy oraz na hali produkcyjnej ta magazynowej oraz terenie przyleg艂ym.
kontakt przez PUP - 2021-06-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)

POZOSTALI ROBOTNICY WYKONUJ膭CY PRACE PROSTE W PRZEMY艢LE/STANOWISKO: PRACOWNIK PRODUKCYJNO-MAGAZYNOWY - od 18,3 PLN

- 艂atwy monta偶 i obr贸bka ma艂ych element贸w metalowych,- sortowanie, znakowanie i metkowanie wytwarzanych produkt贸w i materia艂贸w eksploatacyjnych,- przyj臋cie i rozliczanie materia艂贸w eksploatacyjnych i surowc贸w,- konserwacja urz膮dze艅 i przyrz膮d贸w magazynowych ta produkcyjnych,- organizacja magazynowania surowc贸w, materia艂贸w eksploatacyjnych i wyrob贸w gotowych, planowanie wykorzystania powierzchni hali produkcyjno-magazynowej, - dbanie o utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy oraz na hali produkcyjnej ta magazynowej oraz terenie przyleg艂ym