POMOC KUCHNI K/M Warszawa oferta pracy Warszawska Sp贸艂dzielnia Gastronomiczna Centrum
Stanowisko: POMOC KUCHNI K/M
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - zmywanie- prace porz膮dkowe w kuchni- przygotowywanie p贸艂produkt贸w
Data publikacji: 2020-01-13
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Warszawska Sp贸艂dzielnia Gastronomiczna Centrum
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Al.Ujazdowskie 6, 00-461 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- zmywanie- prace porz膮dkowe w kuchni- przygotowywanie p贸艂produkt贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
+ premie motywacyjne+ premie regulaminowe+ dodatki+ 艣wiadczenia okoliczno艣ciowe
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHNI K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 13.01.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Pomoc kuchenna (wymagany sta偶 - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne, co najmniej 1 rok do艣wiadczenia zawodowego. Obowi膮zki: - zmywanie- prace porz膮dkowe w kuchni- przygotowywanie p贸艂produkt贸w[Zg艂oszenia: rozdroze (at) wsgcentrum.nazwa.pl, telefonicznie: 605 310 383 lub osobi艣cie]
Nazwa pracodawcy: Warszawska Sp贸艂dzielnia Gastronomiczna Centrum
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Al.Ujazdowskie 6, 00-461 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po uzgodnieniu z pracodawc膮
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Adres strony pracodawcy: http://www.wsgcentrum.com.pl/
Ulica pracodawcy: Al.Ujazdowskie
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 14.01.2020
Oferta pracy wa偶na do: 13.02.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 14.01.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 13.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?299e4c840ba994a71be2d2154495b2f8
Podobne oferty pracy
ZA艁ADUNEK I WY艁ADUNEK DOSTAW, PRACA PRZY MASZYNACH PRZETW脫RSTWA PAPIERNICZEGO
ECO PROGRESS SP. Z O.O. - 2017-08-14 - Boguchwa艂a (podkarpackie)
mycie naczy艅, obieranie warzyw, sprzatanie kuchni oraz zaplecza, wykonywanie r贸偶nych prac z szybkim przechodzeniem z jednej czynno艣ci do innej.
kontakt przez PUP - 2019-10-17 - Wieprz (艣l膮skie)
Pomoc przy przygotowaniu posi艂k贸w - dania orientalne, obieranie warzyw oraz krojenie mi臋sa, utrzymanie czytso艣ci. Praca w godz.: 11-19. Przewidywany okres zatrudnienia: do 3 lat.
kontakt przez PUP - 2020-02-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w,-obr贸bka wst臋pna mi臋s, warzyw i owoc贸w
kontakt przez PUP - 2019-10-03 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
przygotowywanie da艅
Elektro-Dor Turystyka Sp.z o.o. Sp.K. - 2016-01-20 - Boles艂aw (ma艂opolskie)
Szykowanie posi艂k贸w, zmywanie, krojenie, obieranie warzyw, dbanie o czysto艣膰 kuchni.
Domy Seniora Nowicka, Ojster Sp贸艂ka Jawna - 2019-10-24 - W臋gielnia (wielkopolskie)
pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w w restauracji na terenie stacji benzynowej w Mi艂osnej
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-TRANSPORTOWE "TRANSMAS" sp. j. - 2017-04-28 - Mi艂osna (dolno艣l膮skie)
Dbanie o czystao艣膰 w pomieszczeniach kuchennych, racjonalne zu偶ycie produkt贸w do przygotowywania posi艂k贸w, dbanie o 艂ad i porz膮dek w kuchni i magazynach, obr贸bka wst臋pna i termiczna, przestrzeganie AACCP, porcjowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Puck (pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w, obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w oraz wszelkich surowc贸w do produkcji posi艂k贸w. Pomoc w bufecie, wydawanie posi艂贸w.
kontakt przez OHP - 2016-05-06 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc na kuchni, utrzymywanie porz膮dku
SH Operation Sp. z o.o. - 2019-04-08 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅 z karty dla go艣ci restauracji
kontakt przez PUP - 2018-09-18 - Rawicz (wielkopolskie)
pomoc kucharzowi w przygotowaniu potraw, obs艂uga sali konsumpcyjnej, utrzymanie czysto艣ci w kuchni i na sali
kontakt przez PUP - 2019-04-03 - Gubin (lubuskie)
Prace pomocnicze w kuchni, obieranie warzyw i owoc贸w, dbanie o porz膮dek stanowiska pracy. Oko艂o 160 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godzinach: 6:00-22:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: co najmniej rok.
WEISER HOTEL Sp. z o.o., Sp. k. - 2019-10-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Obr贸bka warzyw i owoc贸w, dbanie o porz膮dek w kuchni, zaopatrzenie w 艣rodki czysto艣ci, pomoc w pracy kucharzy i szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przeprowadzanie analiz chemicznych i oceny sensorycznej produkt贸w, nadz贸r nad aparatur膮 kontrolno-pomiarow膮, nadz贸r, inicjowanie i przeprowadzanie bada艅, pr贸b test贸w z surowcami i produktami, prowadzenie zapis贸w dotycz膮cych w/w kontroli.Produkcja - wody, soki, napoje.
WOSANA S.A. - 2017-02-24 - Andrych贸w (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-06 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w kuchni
P.H.U. CRISTAL DOMINIKA BOGDANOWICZ-SUDO艁 - 2018-09-24 - Malbork (pomorskie)
Pakowanie ciastek i przygotowywanie ich do wysy艂ki
kontakt przez OHP - 2019-04-11 - Lublin (lubelskie)
Prace pomocnicze w kuchni przy przygotowywaniu posi艂k贸w dla Go艣ci o艣rodka wypoczynkowego.
STANPOL EWA STANISZEWSKA - 2019-01-31 - Dziwn贸w (zachodniopomorskie)
pomoc przy przyrz膮dzaniu posi艂k贸w
Firma Handlowa MIRO Miros艂aw Bem - 2019-04-24 - 艁eba (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - Olkusz (ma艂opolskie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2019-05-29 - Humniska (podkarpackie)
bie偶膮ca obs艂uga klienta, realizacja zam贸wie艅, kontakt telefoniczny z klientem indywidualnym, promowanie i sprzeda偶 produkt贸w, dbanie o relacj臋 z klientami, obs艂uga bazy danych, administracja i praca z wewn臋trznym systemem.
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2017-11-08 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc podczas przygotowania posi艂k贸w dla go艣ci restauracji oraz go艣ci podczas imprez okoliczno艣ciowych.
ZIO艁OPEX SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-03-14 - Opat贸wek (wielkopolskie)
przygotowanie farszu do pierog贸w i innych da艅 garma偶eryjnych, lepienie pierog贸w, przygotowanie garma偶erki
EXPAND Sp.z o.o. - 2017-08-31 - Zielona G贸ra (lubuskie)
PAKOWACZ R臉CZNY
"ADECCO POLAND" SP.ZOO - 2016-10-21 - Mielec (podkarpackie)
Wymagania: wykszta艂cenie podstawowe/zawodowe; mile widziana znajomo艣膰 kuchni azjatyckiej; mile widziane do艣wiadczenie na kuchni; komunikatywna zanjomo艣c j. angielskiego. Obowi膮zki: przygotowywanie p贸艂produkt贸w do produkcji da艅 ciep艂ych i zimnych kuchni azjatyckiej, zgodnie z opracowanymi recepturami w tym obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w, mi臋s i inyych surowc贸w do produkcji da艅 (mycie, obieranie, czyszczenie, rozdrabnianie), przygotowywanie farsz贸w, sos贸w; utrzymywanie porz膮dku w magazynach spo偶ywczych, ch艂odni i warzywniaku i dbanie o rotacje towar贸w; zarz膮dzanie gospodark膮 magazynow膮; przyjmowanie i kontrola dostaw celem zapewnienia zgodno艣ci jako艣ciowej i ilo艣ciowej ze specyfikacj膮 w zam贸wieniu; utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy, czysto艣膰 w kuchni i pomieszczeniach przyleg艂ych, sprz臋t贸w i naczy艅 oraz odzie偶y ochronnej; zapewnienie ci膮gle wysokich standard贸w higieny i bezpiecze艅stwa we wszystkich obszarach funkcjonowania kuchni jak r贸wnie偶 zapewnienie 偶e wszystkie wymagania bezpiecze艅stwa i higieny pracy pozostaj膮 spe艂nione.
kontakt przez PUP - 2019-05-28 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu p贸艂produkt贸w do obr贸bki cieplnej
PHU " AHA " - 2018-08-22 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Obr贸bka warzyw , wykonywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-09-05 - Szczucin (ma艂opolskie)