POMOC KUCHNI K/M Warszawa oferta pracy Warszawska Sp贸艂dzielnia Gastronomiczna Centrum
Stanowisko: POMOC KUCHNI K/M
Wynagrodzenie: od 3聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - zmywanie- prace porz膮dkowe w kuchni- przygotowywanie p贸艂produkt贸w
Data publikacji: 2020-02-13
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Warszawska Sp贸艂dzielnia Gastronomiczna Centrum
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Abrahama 18, 03-982 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- zmywanie- prace porz膮dkowe w kuchni- przygotowywanie p贸艂produkt贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
+ premie motywacyjne+ premie regulaminowe+ dodatki+ 艣wiadczenia okoliczno艣ciowe
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHNI K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 13.02.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Pomoc kuchenna (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia polska
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne, co najmniej 1 rok do艣wiadczenia zawodowego, znajomo艣膰 kuchni polskiej.Obowi膮zki: - zmywanie- prace porz膮dkowe w kuchni- przygotowywanie p贸艂produkt贸w[Zg艂oszenia: bistro (at) bistrogoclaw.pl, telefonicznie: 785 026 200 lub osobi艣cie]
Nazwa pracodawcy: Warszawska Sp贸艂dzielnia Gastronomiczna Centrum
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Abrahama 18, 03-982 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po uzgodnieniu z pracodawc膮
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Adres strony pracodawcy: http://www.wsgcentrum.com.pl/
Ulica pracodawcy: Abrahama
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 13.02.2020
Oferta pracy wa偶na do: 13.03.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.02.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 13.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?12017b3499234431724a91b3251c5f0e
Podobne oferty pracy
sprzeda偶 artyku艂贸w alkoholowych
Piotr Borecki FHU - 2018-04-19 - Strzegom (dolno艣l膮skie)
pomoc w zakresie przygotowywania posi艂k贸w zgodnie z procedurami obowi膮zuj膮cymi w jednosce
kontakt przez PUP - 2019-02-28 - Podobowice (kujawsko-pomorskie)
-
HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SP脫艁KA JAWNA - 2016-01-08 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w cateringu dietetycznego, prace pomocnicze zwi膮zane z obr贸bk膮 surowc贸w, zmywanie, sprz膮tanie.
kontakt przez PUP - 2018-05-16 - J贸zefos艂aw (mazowieckie)
Dbanie o porz膮dek na stanowiskach pracy, przygotowywanie produkt贸w do posi艂k贸w.
1. REMCO REMIGIUSZ GALA - 2020-01-31 - Sopot (pomorskie)
- Zmywanie naczy艅 po posi艂kach, przygotowywanie do obr贸bki wst臋pnej p贸艂produkt贸w i produkt贸w 偶ywno艣ciowych, porcjowanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych, wydawanie posi艂k贸w s艂uchaczom oraz osobom uprawnionym do 偶ywienia, wykonywanie czynno艣ci kelnerskich;wykonywanie czynno艣ci porz膮dkowych na terenie sto艂贸wki.- Rozpocz臋cie pracy w godzinach: 5:30-10:00 na I zmian臋 lub 10:00-13:00 na II zmian臋 od poniedzia艂ku do niedzieli 8 h, 5 dni w tygodniu - ruchomy czas pracy, zgodnie z harmonogramem.
SZKO艁A POLICJI W KATOWICACH - 2020-02-04 - Katowice (艣l膮skie)
Pomoc w kuchni, obieranie warzyw , owoc贸w, wst臋pne przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-04-05 - Krak贸w (ma艂opolskie)
obr贸bka surowca do produkcji
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Kwidzyn (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w w restauracji hotelowej
MARKET ABC SP脫艁KA JAWNA BO呕ENA PIEKARZ, W艁ADYS艁AW PIEKARZ - 2017-08-17 - Lubin (dolno艣l膮skie)
obieranie warzyw, mycie naczy艅, uk艂adanie produkt贸w, sprz膮tanie.
kontakt przez PUP - 2019-08-12 - Legnica (dolno艣l膮skie)
wed艂ug wniosku
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
Prace kuchenne
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Jan贸wek (mazowieckie)
wykonywanie prac porz膮dkowych zleconych przez kierownika lokalu
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, praca na kuchni
Janusz Andrzej Kaliniak Dom Handlowy-Hotel-Restauracja Janusz - 2017-02-22 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowanie potraw, mycie, dbanie o czysto艣膰, obs艂uga klienta, obs艂uga komputerawymagania: wymagania: wykszta艂cenie podstawowe, mile widziane zawodowe, 艣rednie, aktualna ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, brak przeciwwskaza艅 zdrowotnychgodz. zako艅czenia pracy 20:00
Antares Krzysztof Karpi艅ski - 2018-06-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Pomoc w firmowej sto艂贸wce w zakresie przygotowywania posi艂k贸w dla pracownik贸w
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Podole (mazowieckie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Jaworzno (艣l膮skie)
obs艂uga w贸zka wid艂owego (jezdniowego)
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Ole艣nica (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Warszawa (mazowieckie)
Telefoniczna sprzeda偶 art. firmy (papierowych, spo偶ywczych, chemi i bhp), praca w ramach umowy, obs艂uga urz膮dze艅 biurowych.
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Sk艂adanie da艅, ob艂uga klienta, wymiar czasu pracu 160h/m-c, praca na dwie zmiany, r贸wnie偶 w 艣wi臋ta i weekendy.
kontakt przez PUP - 2020-01-23 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. Pomoc w przygotowaniiu potraw.
kontakt przez PUP - 2018-10-11 - Nowy Targ (ma艂opolskie)
pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w zgodnie z wytycznymi,dbanie o czysto艣膰,proste prace w kuchni
kontakt przez PUP - 2019-03-11 - Sosnowiec (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Mariola 呕y艂a - 2017-11-06 - 呕ory (艣l膮skie)
Przygotowanie i dostarczenie (wydawanie posi艂k贸w w klienta) posi艂k贸w do odbiorcy.
kontakt przez PUP - 2018-11-16 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
Przygotowanie warzyw i owoc贸w (krojenie, obieranie), zmywanie naczy艅, czyszczenie sprz臋t贸w kuchennych, wykonywanie prostych potraw, prace zwi膮zane z utrzymaniem czysto艣ci.Praca od poniedzia艂ku do pi膮tku, spotradycznie praca w weekendy z zachowaniem 5 dniowego tygodnia (40godz.)
kontakt przez PUP - 2020-09-22 - Kosz臋cin (艣l膮skie)
obr贸bka warzyw, owoc贸w oraz wszelkich surowc贸w do produkcji posi艂k贸w mycie warzyw, owoc贸w i innych surowc贸w, mycie naczy艅 (wyparzanie) sprz臋tu kuchennego, sprz膮tanie kuchni obieralni i innych pomieszcze艅 kuchennych, pranie fartuch贸w i 艣cierek
PHU Jan Wengrzyn - 2017-06-14 - Jadwisin (dolno艣l膮skie)
dbanie o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchni - prace porz膮dkowe, pomoc w przygotowywaniu da艅 dla klienta, obr贸bka wst臋pna mi臋sa i warzyw, przygotowywanie sos贸w, ciasta i sur贸wek
kontakt przez PUP - 2020-09-17 - Bytom (艣l膮skie)