POMOC KUCHENNA(NR 4400) Bydgoszcz oferta pracy " VITAS " FIRMA PRODUKCYJNO-US艁UGOWO-HANDLOWA-PO艢REDNICTWO MARIUSZ NOWOWIEJSKI
Stanowisko: POMOC KUCHENNA(NR 4400)
Wynagrodzenie: od 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: praca w punkcie gastronomicznym
Data publikacji: 2019-08-07
Lokalizacja: Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: " VITAS " FIRMA PRODUKCYJNO-US艁UGOWO-HANDLOWA-PO艢REDNICTWO MARIUSZ NOWOWIEJSKI
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 46a, 85-825 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: praca w punkcie gastronomicznym
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽300 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA(NR 4400)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bydgoszcz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Bydgoszcz
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Bydgoszcz
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka zdrowia dla cel贸w sanitarno - epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy:
" VITAS " FIRMA PRODUKCYJNO-US艁UGOWO-HANDLOWA-PO艢REDNICTWO MARIUSZ NOWOWIEJSKI
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
Be艂zy 52 lok. 59, 85-856 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt osobisty:" VITAS " FIRMA PRODUKCYJNO-US艁UGOWO-HANDLOWA-PO艢REDNICTWO MARIUSZ NOWOWIEJSKIul. Wosjka Polskiego 46a85-825 Bydgoszczlubkontakt tel. 881-961-118 - p. Mariusz Nowowiejski w godz. 8:00-16:00
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Godziny : 8:00-16:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Bydgoszcz
Gmina pracodawcy: Bydgoszcz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Bydgoszcz
Ulica pracodawcy: Be艂zy
Numer budynku pracodawcy: 52 lok. 59
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 08.08.2019
Oferta pracy wa偶na do: 06.09.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.08.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e62df5a59213d4cdbd1d046d4760b14f
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem; wst臋pnie kontakt telefoniczny z pracodawc膮 po godz. 10.00
Zak艂ad Produkcyjno-Us艂ugowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluk膮" Anna, Mariusz i Pawe艂 Stachyra - 2017-04-13 - S艂upsk (pomorskie)
-
IMPEL CATERING Sp z o.o - 2020-01-14 - Ko艂o (wielkopolskie)
-przygotowywanie posi艂k贸w dla wychowank贸w (艣nidania, obiady, kolacje) i komercji
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Ole艣nica (dolno艣l膮skie)
praca na zmywaku, utrzymanie czysto艣ci na terenie kuchni hotelowej
"HOTEL CITY" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-02-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw (kuchnia turecka)
Saif Ullah LAZAT Restaurant and Kebab - 2016-10-03 - W臋gr贸w (mazowieckie)
Pomoc w przygotowaniu posi艂k贸w, prace porz膮dkowe na kuchni. Praca w o艣rodku wypoczynkowym w godzinach 7:00-19:00.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "Espone" s.c. Elwira Herchel, Beata Janicka - 2018-03-22 - Muszyna (ma艂opolskie)
1. PRODUKCJA FARSZY:- przygotowywanie farszy do produkcji pierog贸w: mi臋snego, ruskiego, serowego, kapu艣cianego itd., wg wytycznych firmy.- p艂ukanie, wyciskanie kapusty kiszonej;- mycie szatkowanie pieczarki surowej;- szatkowanie i sma偶enie cebuli;2. PRODUKCJA SUR脫WEK I SA艁ATEK - przygotowywanie sur贸wek i sa艂atek wg wytycznych zak艂adu: szatkowanie /maszyna/, + r臋czne krojenie w przypadku kilku sa艂atek, - mieszanie, doprawianie wg specyfikacji i przepis贸w, - pakowanie do opakowa艅 1 kg 3. ZMYWAK + PRACE PORZ膭DKOWE - zmywak - mycie garnk贸w / w tym te偶 du偶ych 50l/, skrzynek, drobnych sprz臋t贸w gastronomicznych;- dbanie o porz膮dek w zak艂adzie:
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Pomoc przy produkcji wyrobie ciasta do pizzy, sporz膮dzanie sur贸wek, sprz膮tanie, zmywanie.
GRZEGORZ DRZEWUCKI MAXX PIZZA - 2018-03-29 - Gda艅sk (pomorskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Borkowo Ko艣cielne (mazowieckie)
przygotowywanie produkt贸w do produkcji, zmywanie naczy艅, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Ulh贸wek (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, praca na zmywaku
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
BIFORIA Jerzy Sa艂ata - 2016-07-13 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
pomoc kucharzowi / kucharce w przygotowywaniu posi艂k贸w
Glare Global Sourcing Faruque Sp贸艂ka Jawna - 2018-10-09 - Sosnowiec (艣l膮skie)
-
"VILLA HOFF" KARAPUDA & KARAPUDA Sp. J. - TRZ臉SACZ - 2019-03-25 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)
1. Dystrybuowanie posi艂k贸w.2. Wykonywanie czynno艣ci pomocniczych w kuchni.3. Wydawanie i sprzeda偶 posi艂k贸w w sto艂贸wce.4. Utrzymanie porz膮dku w pomieszczeniach kuchennych, na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - 艁臋czyca (艂贸dzkie)
wg stanowiska
VEGA Sp. z o.o. - 2017-04-21 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
sta偶 - przej艣cie instrukta偶u szkoleniowego z zakresu BHP i ppo偶, zapoznanie si臋 z regulaminem pracy, instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 z przepisami obowi膮zuj膮cymi u Organizatora sta偶u, zapoznanie si臋 z zasadami HACAP, przechowywanie 偶ywno艣ci: sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia produkt贸w, zabezpieczenie ich przed zepsuciem, rozpoznawanie zmian zachodz膮cych w przechowywaniej 偶ywno艣ci, u偶ytkowanie urz膮dze艅 do przechowywania 偶ywno艣ci. Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczych: mycie, obieranie, rozdrabnianie artyku艂贸w spo偶ywczych, wykonywanie obr贸bki r臋cznej, mechanicznej i termicznej surowc贸w. Sporz膮dzanie potraw i napoj贸w: stosowanie receptur gastronomcznych, dobieranie surowc贸w do sporz膮dzenia posi艂k贸w, przygotowywanie potraw z mi臋s, ryb, warzyw. panierowanie, obsma偶anie, gotowanie. Dekorowanie potraw: porcjowanie, estetyczne uk艂adanie i dekorowanie, wykorzystywanie r贸偶nych technik dekorowania, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych: zapoznanie ze sprz臋tem i urzadzeniami wykorzystywanymi w kuchni z zachowaniem zasad bezpiecze艅stwa ich u偶ywania, utrzymanie czysto艣ci naczy艅, narz臋dzi, sprz臋tu w kuchni i na swoim stanowisku, mycie i czyszczenie naczy艅, narz臋dzi, sprz臋tu odpowiednimi do rodzaju czyszczonych powierzchni 艣rodkami myj膮cymi. Sprz膮tanie i mycie stanowiska pracy. Na stanowisku wymagane badanie do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Lepienie pierog贸w
Ewa Nanke Sklep mi臋sno - w臋dliniarski "PIGI" - 2016-10-18 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Praca na kuchni oraz obs艂uga klienta w Barze Frykas. Praca 7 godzin dziennie i praca w sobot臋. Wynagrodzenie 2100,00 brutto + premia. Praca w godzinach 7-19. Godziny pracy do ustalenia.
Bogunia S艂awomir Firma Handlowa "TILIA 7", BAR FRYKAS - 2018-11-15 - Andrych贸w (ma艂opolskie)
obs艂uga maszyny zmywaj膮cej, praca na kuchni hotelowej
kontakt przez OHP - 2017-09-01 - Warszawa (mazowieckie)
1. Przygotowanie stanowiska pracy i sprz膮tanie po pracy - sprz膮tanie kuchni, obieralni i innych pomieszcze艅 kuchennych oraz pomieszcze艅 sanitarnych i szatni. 2. Obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w oraz wszelkich surowc贸w do produkcji posi艂k贸w (mycie, obieranie, czyszczenie). 3. Rozdrabnianie warzyw, owoc贸w i innych surowc贸w. 4. Obr贸bka termiczna 偶ywno艣ci - przygotowywanie potraw zgdnie z wytycznymi kucharki. 5. Przygotowywanie porcji 偶ywno艣ciowych - pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posi艂k贸w. 6. Asystowanie przy rozwo偶eniu gotowych obiad贸w do klient贸w. 7. Utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych, urz膮dze艅 kuchennych, mycie sprz臋tu kuchennego. 8. Wykonywanie innych polece艅 prze艂o偶onego. 9. Przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepis贸w higieniczno - sanitarnych. 10. Utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno - sanitarnych, BHP i ppo偶. oraz dyscypliny pracy, sprz膮tanie stanowiska pracy. 11. Uczestniczenie w zaj臋ciach rehabilitacyjnych nie mniej ni偶 60 minut dziennie.
Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Os贸b z Niepe艂nosprawno艣ci膮 Intelektualn膮 Ko艂o w Kamieniu Pomorskim - 2018-10-02 - Kamie艅 Pomorski (zachodniopomorskie)
pomoc przy przygotowaniu posi艂k贸w dla dzieci,dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek na stanowisku pracy,wsp贸艂praca z intendentem
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Zambr贸w (podlaskie)
Sporz膮dzanie potraw wed艂ug ustalonych norm i receptur.
LEGENDHOTELS POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-01-25 - Sopot (pomorskie)
1. obs艂uga kuracjuszy i go艣ci hotelowych, 2. utrzymanie w czysto艣ci stanowiska pracy, 3. mycie naczy艅 kuchennych i sto艂owych, 4. sprz膮tanie sali jadalnej i pomieszcze艅 przyleg艂ych, 5. obr贸bka wst臋pna warzyw i innych surowc贸w, 6. sprz膮tanie kuchni i pomieszcze艅 przyleg艂ych, 7. przestrzeganie przepis贸w sanitarno-epidemiologicznych,
Samodzielny Publiczny Zak艂ad Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe "Bristol" MSWiA - 2019-10-24 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Wykszta艂cenie min. zawodowe; do艣wiadczenie: brak wymaga艅: ch臋ci do pracy; zdolno艣ci manualne; zakres obowi膮zk贸w: przyg. produkcji, krojenie, znaczenie, wyko艅czanie produktu; pracodawca zapewnia szkolenie; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
IWO HEST PRZEDSI臉BIORSTWO WDRO呕ENIOWO-PRODUKCYJNE JACEK KURCZYCH - 2016-02-23 - Gliwice (艣l膮skie)
Pomaga w kuchni w restauracji zmywaj膮c naczynia, sztu膰ce, przybory i urz膮dzenia kuchenne, wykonuje prac臋 porz膮dkowe w kuchni. Zadania zawodowe: sortowanie brudnych naczy艅, sztu膰c贸w i przybor贸w kuchennych przeznaczonych do zmywania zgodnie z zasadami ich mycia i konserwacji: zmywanie r臋cznie naczy艅, sztu膰c贸w i przybor贸w do gotowania za pomoc膮 艣rodk贸w myj膮cych zgodnie z zasadami ich mycia i konserwacji, wycieranie do sucha i odk艂adanie ich na miejsce. Umowa na czas nieokre艣lony. Praca w systemie jednozmianowym.
kontakt przez PUP - 2019-09-25 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Rozliczanie finansowe faktur, sprzeda偶 odzie偶y damskiej.
ALINA NIED殴WIECKA AREM PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE - 2016-06-21 - Strzelce Opolskie (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE FARSZY DO PRODUKCJI PIEROG脫W ZGODNIE Z RECEPTUR膭 OBS艁UGA MASZYN (WILKI, MIKSERY,WA艁KOWNICA I INNE ...PRODUKCJA :*KROKIET脫W *GO艁膭BK脫W *PIEROG脫W
SOWRAD - 2017-04-07 - Zaczernie (podkarpackie)
- utrzymanie porz膮dku, - pomoc przy przygotowywaniu posi艂k贸w, pizzy, sa艂atek, - porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych. Oko艂o 160 godzin miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godz.: 11-21. Przewidywany okres wykonywania pracy: rok.
YELYZAVETA PRYBYSHENIA - 2019-02-19 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pomoc w sporz膮dzaniu posi艂k贸w, obs艂uga maszyn kuchennych i utrzymanie czysto艣ci w kuchni i zapleczu kuchennym.
kontakt przez PUP - 2019-06-18 - Wi臋ckowice (ma艂opolskie)