POMOC KUCHENNA Zielona Góra oferta pracy Sanpro Consulting BPO sp. z o. o. sp. k.
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: Prace pomocnicze w kuchni. Mycie i dezynfekcja pojemników do żywności.
Data publikacji: 2019-08-12
Lokalizacja: Zielona Góra (lubuskie)
Pracodawca: Sanpro Consulting BPO sp. z o. o. sp. k.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zielona Góra Szpital Uniwersytecki ul. Zyty 26, 65-001 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Prace pomocnicze w kuchni. Mycie i dezynfekcja pojemników do żywności.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zielona Góra
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie zawodowe, wymagana książeczka do celów sanitarno- epid.;
Nazwa pracodawcy: Sanpro Consulting BPO sp. z o. o. sp. k.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Adres pracodawcy:
Sienkiewicza 85/87, 90-418 Łódź, powiat: gostyński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: gostyński
Gmina pracodawcy: Piaski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Sienkiewicza
Numer budynku pracodawcy: 85
danePracodawcy_nrKraz: 13953
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 12.08.2019
Oferta pracy ważna do: 25.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 12.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 12.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?be80c3713432aae90fc9bdf132e6fff1
Podobne oferty pracy
OBIERANIE, KROJENIE, SZATKOWANIE I SIEKANIE WARZYW I OWOCÓW NA PÓŹNIEJSZE POTRAWY, DORAŹNA POMOC SZEFOWI KUCHNI ORAZ POZOSTAŁYM KUCHARZOM, CZYSZCZENIE SPRZĘTU KUCHENNEGO, POWIERZCHNI STOŁÓW, PODŁÓG, MASZYN, ORAZ ZMYWANIE NACZYŃ PO ZAKOŃCZONYM DNIU PRACY, PRZYGOTOWANIE MIEJSCA PRACY PRZED ROZPOCZĘCIEM WYDAWANIA POTRAW PRZEZ KUCHNIĘ.
kontakt przez PUP - 2019-11-18 - Łowicz (łódzkie)
przygotowywanie surowców, posiłków, sprzątanie powierzchni gasrtronomicznych
kontakt przez PUP - 2019-10-11 - Okrągłe (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Dudki (warmińsko-mazurskie)
UTRZYMANIE PORZĄDKU, ZMYWANIE NACZYŃ, CZYSZCZENIE SPRZĘTÓWPRZYGOTOWYWANIE WARZYW I OWOCÓW OBIERANIE, KROJENIEGASTRONOMICZNY ROZBIÓR MIĘSAWYKONYWANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW ZGODNIE Z POLECENIEM KUCHARZAPORCJOWANIE I DEKOROWANIE WYROBÓW KULINARNYCH
EDU KUREK ALICJA - 2020-06-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Sławno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie półproduktów, obróbka warzyw
PIZZERIA POD DREWNIANYM BOCIANEM S.C. M.J. GINKO - 2019-05-14 - Chorzów (śląskie)
Księgowanie dokumentów, fakturowanie, wykonywanie innych obowiązków wynikających z pracy w dziale księgowości
Firma PUH WATRA Buchwald & Płóciniczak Spółka Jawna - 2018-01-09 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie surówek, warzyw, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Kaźmierz (wielkopolskie)
Głównie lepienie pierogów oraz inne prace związane z zawodem.
Pierogarnia u Grażyny Grażyna Zawodnik Chojna - 2017-02-10 - Chojna (zachodniopomorskie)
praca jako pomoc kuchenna w Grill Barze
Pizzeria Margerita - 2018-06-20 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Solec nad Wisłą (mazowieckie)
wykonywanie prac kuchennych
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Dębówko (warmińsko-mazurskie)
jw
PAŃSTWOWA OGÓLNOKSZTAŁCĄCA SZKOŁA MUZYCZNA I ST. IM. GRAŻYNY BACEWICZ W WARSZAWIE - 2017-03-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przyjmowanie zamówień, przygotowywanie i wydawanie posiłków, wstępna obróbka warzyw, owoców i innych surowców do produkcji posiłków. Wymagane: wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, znajomość języka ukraińskiego na poziomie komunikatywnym, min. 3-miesięczne doświadczenie zawodowe na podanym stanowisku. Praca - Boczów, ul. Zakładowa 6. Giełda pracy w PUP Sulęcin 20.06.2017r. o godz. 9:00, pokój nr 26.
"PORT 2000 MARCINKIEWICZ" SPÓŁKA JAWNA - 2017-06-01 - Boczów (lubuskie)
- Obsługa kierowców realizujących dostawy i odbioru towaru z elewatora w języku ukraińskim, obsługa komputera i programu Opetarus do awizacji i monitorowania dostaw
kontakt przez PUP - 2019-10-01 - Gdynia (pomorskie)
przygotowanie surówek, sosów, obieranie i krojenie warzyw, pomoc w przygotowaniu pizzyzatrudnienie na umowę zlecenie 100 godzin w miesiącu, proponowany okres wykonywania pracy - 3 lata, dyspozycyjność według grafiku od poniedziałku do niedzielioferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-06-05 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowwywanie produktów, ich obróbka i ocena, pomoc przy pakowaniu i opisywaniu przyrządzonych posiłków
MIÓD MALINA Mariusz Żołądek - 2016-10-05 - Łuków (lubelskie)
do uzgodnienia
ZAPEL SERVICE KOMPLEKSOWE CENTRUM USŁUG SP. Z O.O. - 2019-07-24 - Boguchwała (podkarpackie)
Pomoc kuchenna
"DOMOWE PRZYSMAKI" Zakład Usług Cateringowych - 2019-10-04 - Białka (małopolskie)
Pomoc kuchenna
GLIWICKA AGENCJA TURYSTYCZNASPÓŁKA AKCYJNA - 2019-03-25 - Lesko (podkarpackie)
pomoc w przygotowaniu posiłków, obróbka wstępna warzyw, obsługa urządzeń i maszyn kuchennych.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Stalowa Wola (podkarpackie)
-przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię,-– obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy,– utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego,- dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym,–czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy,– doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom,
PPHU "ZBAJ" ZYGMUNT GANCARZ - 2019-05-30 - Srebrna Góra (dolnośląskie)
Dbanie o porządek wokół szpitala, koszenie trawy, zamiatanie liści, odśnieżanie terenu. Miejsce wykonywania pracy: ul. Jeleniogórska 4, Bolesławiec-szpital.
Wolf Służba Ochrony Sp z o o - 2018-05-08 - Bolesławiec (dolnośląskie)
1 zmiana 13.00-21.00
Firma Handlowo Usługowa Restauracja Hotel Czardasz - 2016-10-19 - Września (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
KARCZMA POLSKA - 2017-07-13 - Łódź (łódzkie)
KOMPONOWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW, OBSŁUGA KLIENTA, OBSŁUGA KASY FISKALNEJWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE MIN. ZAWODOWEMIEJSCE PRACY: TEREN SZPITALA-BAR UL.ARKOŃSKA;NA SPOTKANIA Z PRACODAWCĄ UMAWIAĆ SIĘ TEL 603575914
F.H.U. KALEN LESZEK NOWAK - 2018-07-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obsługa maszyn :Bemar, frytkownica HendiPiec Konwekcyjno parowy Lozamet opiekacz do bułek, frytkownica RedFoxschładziarka szokowa, mikser planetarny Hendipiec szamotowy dwukomorowy iiDeckThermomixzmywarka kapturkowa LozametTaborek grzewczy RedFoxKuchenka elektryczna 4-palnikowa FagorMakaroniarka LozametPiec gazowy 6-palnikowy Stalgast.Przygotowanie stanowiska do pracyutrzymanie czystości na stanowisku pracy oraz w innych pomieszczeniach.przygotowanie do półproduktów do produkcji dań
FOOD Market Sp. z o.o. - 2018-09-14 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWANIE MIEJSCA PRACY, OBIERANIE, KROJENIE, SZATKOWANIE I SIEKANIE WARZYW I OWOCÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W OBRĘBIE KUCHNI I NA ZAPLECZU SANITARNYM, , CZYSZCZENIE SPRZĘTU KUCHENNEGO, POWIERZCHNI STOŁÓW, PODŁOŻY, MASZYN, ZMYWANIE NACZYŃ, DORAŹNA POMOC SZEFOWI KUCHNI ORAZ POZOSTAŁYM KUCHARZOM, POZOSTAŁE PRACE PORZĄDKOWE, WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, ŚREDNIE MILE WIDZIE, , KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH, 3 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIEPRACODAWCA PROSI O KONTAKT PRZED SPOTKANIEM
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA GRZEGORZ GURYN,ALEKSANDER JARCZYK - 2018-06-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie miejsca pracy (kuchni); obieranie, krojenie oraz szatkowanie warzyw i owoców; doraźna pomoc kucharzowi; utrzymanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego; pakowanie posiłków; doraźna obsługa klientów, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Pruszków (mazowieckie)
- obróbka wstępna surowców do produkcji posiłków- przygotowanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki- wydawanie i porcjowanie posiłków- zmywanie naczyń i sprzętu produkcyjnego, właściwe zabezpieczanie- utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy- sprzątanie kuchni, obieralni i innych pomieszczeń kuchennych, pranie fartuchów i ścierek- utrzymywanie porządku na jadalni
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 2 IM. MIKOŁAJA KOPERNIKA - 2017-09-18 - Kartuzy (pomorskie)