POMOC KUCHENNA Zgorzelec oferta pracy KAMILA RĘKAS "słono i słodko"
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: do 2 000 PLN
Zakres obowiązków: prace pomocnicze w kuchni (kuchnia polska, dania typu fast food); godziny pracy 9.00-21.00 ( dwa dni praca, dwa dni wolne)
Data publikacji: 2017-01-24
Lokalizacja: Zgorzelec (dolnośląskie)
Pracodawca: KAMILA RĘKAS "słono i słodko"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Armii Krajowej 52a, 59-900 Zgorzelec, powiat: zgorzelecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
prace pomocnicze w kuchni (kuchnia polska, dania typu fast food); godziny pracy 9.00-21.00 ( dwa dni praca, dwa dni wolne)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zgorzelec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zgorzelecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zgorzelec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.01.2017
Data zakończenia pracy: 19.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie ; książeczka sanitarno-epidemiologiczna lub gotowsć do jej wyrobienia; zamiłowania kulinarne;
Nazwa pracodawcy: KAMILA RĘKAS "słono i słodko"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zgorzelcu
Adres pracodawcy:
Armii Krajowej 52a, 59-900 Zgorzelec, powiat: zgorzelecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: zgorzelecki
Gmina pracodawcy: Zgorzelec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zgorzelec
Ulica pracodawcy: Armii Krajowej
Numer budynku pracodawcy: 52a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zgorzelcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.01.2017
Data dodania oferty pracy: 19.01.2017
Oferta pracy ważna do: 18.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 19.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 19.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw w restauracji. Praca na dwie zmiany w godz. 12-20, 14 - 22.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Piotr Rębisz - 2017-10-27 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Rajcza (śląskie)
pomoc kucharza, przyjmowanie towarów, sprzątanie,godz. pracy 13.00-21.00,miejsce pracy Restauracja WOK ul. św.Ducha 8
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię, obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców, innych surowców na potrawy, obsługa maszyn kuchennych, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego.
DINH MANH MARIOLA RESTAURACJA AZJATYCKA "THU DO" BAR "AZJATYCKI" - 2016-10-13 - Jarosław (podkarpackie)
utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego, przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię, przygotowanie i wydawanie dzieciom herbaty, sprzątanie po zakończonym posiłku
kontakt przez PUP - 2017-09-19 - Laski Wielkie (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni
Zakład Ogólnobudowlany Marian Karbowski - 2018-04-30 - Augustów (podlaskie)
pomoc w sporządzaniu potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Kluczkowice-Osiedle (lubelskie)
serwowanie dań
"Niebo w gębie" Czesława Derda - 2017-02-07 - Augustów (podlaskie)
uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowanie według nich posiłków,obróbka wstępna warzyw , owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie , czyszczenie),przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków,przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy , przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych , BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy, mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego, sprzątanie kuchni , obieralni i innych pomieszczeń kuchennych, pranie fartuchów i ścierek
Gimnazjum Publiczne nr 3 - 2017-07-10 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, dbanie o czystość w kuchni
SŁOŃCE Marek Wardęcki - 2016-03-11 - Dąbki (zachodniopomorskie)
przygotowanie i pobieranie warzyw, rozdrabnianie warzyw, prace porządkowe zgodnie z HACCAP, przygotowanie mięs do dalszej obróbki, lepienie pierogów, przygotowanie farszu, przygotowanie sosów
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Częstochowa (śląskie)
obsługa specjalistycznych maszyn do obróbki metali
ILP Sp. z o.o. - 2016-07-29 - Żarów (dolnośląskie)
wypiekanie pizzy, pomoc w kuchni
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "MARANTO" S.C. ANTONI BRYK-JULIAN SEREDA - 2018-06-27 - Tarnów (małopolskie)
Utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów, przygotowywanie warzyw i owoców - obieranie, krojenie, gastronomiczny rozbiór mięsa, wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza. Około 160 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjnośc w godz.: 7-23. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2018-03-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Pracownik będzie odpowiedzialny za przygotowywanie potraw według obowiązujących receptur
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowywanie surowców do sporządzania posiłków, pomoc przy wydawaniu posiłków, przestrzeganie wymogów sanitarnych, dbanie o czystość miejsca pracy, urządzeń i sprzętu. Praca w Hotelu FADO
"PEBEK" SP. Z O. O. - 2018-02-14 - Świdnica (dolnośląskie)
Pomoc w kuchni, przygotowywanie sałatek,wydawanie potraw oraz zmywanie naczyń.Doświadczenie zawodowe mile widziane.Wykształcenie zawodowe lub podstawowe.
SPIŻARNIA Restauracja Pokoje Gościnne - 2016-04-07 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie wszelkich czynności związanych z przygotowywyaniem posiłków przy zachowaniu nienagannej czystości.Sporządzanie posiłków.Utrzymanie we wzorowej czystości porządku pomieszczeń kuchennych i zaplecza kuchennego.Dbałe i wg bowiązujących wskazań i wymogów zmywanie naczyń kuchennych i stołowych.Obróbka artykułów spożywczych, obsługa maszyn i urządzeń znajdujących się w pomieszczeniu kuchni.Wykonywanie innych prac zleconych przez osobę odpowiedzialną za całość pracy w kuchni i jadalni (kierownik kuchni i jadalni) - dotyczące pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Moszczany (podkarpackie)
przestrzeganie właściwego procesu technologicznego przygotowanych potrwa ich smaku i jakości, przestrzeganie przepisów HCCP i BHP, dbałość o czystość i stan sanitarny kuchni i jej zaplecza, odpowiedzialność za właściwą gospodarkę artykułami żywnościowymi przeznaczonymi do przygotowania posiłku
BURSA - 2017-09-12 - Zielona Góra (lubuskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Krościenko nad Dunajcem (małopolskie)
1) przygotowywanie pod nadzorem kucharki posiłków w kuchni Domu Dziennego Pobytu,2) przygotowanie ziemniaków, warzyw i owoców do dalszej obróbki - mycie, obieranie i rozdrabnianie,3) oszczędne gospodarowanie surowcami spożywczymi,4) obsługa obieraczki do ziemniaków, maszyn rozdrabniających i krajalnicy wraz z przygotowaniem sprzętu do pracy, czyszczeniem, myciem i konserwacją,5) usuwanie odpadów produkcyjnych i pokonsumpcyjnych,6) obsługa zmywarki naczyń stołowych,7) mycie naczyń kuchennych, garnków i pojemników do przewozu posiłków,8) utrzymanie w czystości i dezynfekcja sprzętów i mebli kuchennych9) dbałość o należyty stan techniczny sprzętów i urządzeń kuchennych,10) racjonalne gospodarowanie środkami czystości.Praca w systemie jednozmianowym w godz. 6-14 w Czechowicach-Dziedzicach. Umowa o pracę w zastepstwie na okres około 1 m-ca.
Ośrodek Pomocy Społecznej - 2018-03-27 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
Zgodnie z umową.
HOTEL i RESTAURACJA " STARY MŁYN" Mieczysław i Piotr Kroczek w Sędziszowie Młp. - 2016-02-18 - Sędziszów Małopolski (podkarpackie)
.
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Szpiegowo (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie potraw, dekorowanie potraw, panierowanie, obsmażanie, gotowanie. Pomoc w czynnościach związanych z przygotowywaniem dań - kuchnia włoska. Praca w godz. 12:00-20:00
Caprese Cucina Italiana Zofia Kowalczyk - 2018-05-04 - Limanowa (małopolskie)
Pomoc w przygotowaniu dań, przyjmowanie zamówień, klejenie pierogów, wydawanie gotowych posiłków, sprzątanie pomieszczeń. Dwie zmiany
P.P.H.U. ANMAR mgr Anna Surmacz-Kałamarz Piekarnia drzewna - 2018-07-17 - Rogóżno (podkarpackie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków i dań
KARCZMA SIELSKA ZAGRODA Anna Gilbas-Bronk i Paweł Bronk S.C. - 2018-06-20 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
Podstawowa obróbka warzyw i owoców, pomoc kucharzom przy wydawaniu dań, sprzątanie kuchni i zaplecza kuchennego, mycie sprzętu. Praca również w godzinach nocnych. Dyspozycyjność w godzinach: 11:00-23:00, 40 godzin pracy tygodniowo. Umowa zlecenie, w okresie późniejszym istnieje możliwość zatrudnienia na umowę o pracę. Miejsce pracy: ul. Rakietowa 33, 54-615 Wrocław, Terminal Hotel.
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Wrocław (dolnośląskie)
POMOC PRZY PRZYGOTOWYWANIU POSIŁKÓW DLA DZIECI,WYMAGANIA:UMIEJĘTNOŚĆ PRZYRZĄDZANIA POSIŁKÓW, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE 2 LETNIE NA WSKAZANYM STANOWISKU, MOGĄ BYĆ OSOBY Z ORZECZENIEM O STOPNIU NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIPRACA W OŚRODKU WCZASOWYM BURSZTYN MIĘDZYWODZIE OKOŁA 150 H/M-CMOŻLIWOŚĆ ZAKWATEROWANIA, PRACA RÓWNIEŻ W DNI WOLNE
B & B S.C. JACEK BONDEROWICZ, MARIA BONDEROWICZ - 2017-03-14 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
pomoc kuchenna, zmywakowy
kontakt przez OHP - 2017-05-11 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)