POMOC KUCHENNA Zawiercie oferta pracy GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: pomoc w przygotowtwaniu posiłków dla gości restauracji hotelowej, praca na dwie zmiany w godz. 6-14, 14-22
Data publikacji: 2018-03-02
Lokalizacja: Zawiercie (śląskie)
Pracodawca: GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:MRZYGŁODZKA 273, 42-400 Zawiercie, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
pomoc w przygotowtwaniu posiłków dla gości restauracji hotelowej, praca na dwie zmiany w godz. 6-14, 14-22
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zawiercie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zawierciański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zawiercie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2018
Data zakończenia pracy: 30.04.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe lub średnie, orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych, 3 m-ce doświadczenia w zawodzie
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 3
Nazwa pracodawcy:
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Adres pracodawcy:
Mrzygłodzka 273, 42-400 Zawiercie, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: zawierciański
Gmina pracodawcy: Zawiercie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zawiercie
Ulica pracodawcy: Mrzygłodzka
Numer budynku pracodawcy: 273
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.03.2018
Data dodania oferty pracy: 02.03.2018
Oferta pracy ważna do: 21.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 02.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 01.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przyrządzanie potraw
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2017-06-08 - Bytom (śląskie)
Zgodny
P.P.H.U. WEGA Kuchta Sławomir - 2016-11-04 - Turznice (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie potraw,napojów,obróka wsępna surowców,przygotowywanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Pomoc w kuchni, przygotowywanie posiłków.
P.H.U. "WIMAR" Marek Śliwiński - 2016-08-11 - Barszcze (podlaskie)
Przygotowanie art. spozywczych do wykonania dań głównych.
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Horyniec-Zdrój (podkarpackie)
-
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Zmywanie naczyń, garnków, mycie podgłóg, pomoc kucharzom
Piekarnia Cukiernia "KOŁACZ" Ireneusz Jankowski - 2016-08-02 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i dań dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta
AZYMUT Agencja Zatrudnienia Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-11-16 - Legnica (dolnośląskie)
znajomość kuchni polskiej
Przedsiębiorstwo Handlowe Aleksandra Ogrodowczyk - 2016-08-01 - Łódź (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy do uzgodnienia: 8.00- 16.00 lub 7.00- 15.00; umowa na 1 miesiąc z możliwością przedłużenia; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w celu ustalenia terminu spotkania
Przedsiębiorstwo MORZE - 2017-01-26 - Ustka (pomorskie)
osoba do przyuczenia,wynagrodzenie+ premia uznaniowa
"SOMERO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ (Bricomarche) - 2017-08-08 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
wprowadzanie danych do komputera, przenoszenie materiałów ( do 20 kg)
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Jastrząb (śląskie)
Praca w szkole językowej na terenie całego powiatu, przeprowadzanie zajęć min. 12h zegarowych miesięcznie lub więcej, praca z dziećmi, młodzieżą i dorosłymi. Wymagane: wykształcenie min. średnie (mile widziane wyższe kierunkowe), znajomość języka niemieckiego na poziomie biegłym, mile widziane: certyfikaty językowe, doświadczenie zawodowe. Umowa zlecenie. CV na adres e-mail: lubuskie (at) blueducation.pl
Krystian Żak Blue Education - 2018-04-04 - Sulęcin (lubuskie)
Przejście instruktażu szkoleniowego z zakresu BHP i PPOŻ, zapoznanie z regulaminem pracy, zapoznanie z przepisami obowiązującymi u organizatora stażu. Instruktaż stanowiskowy.Sprawdzanie terminów przydatności do spożycia produktów. Zabezpieczenie produktów przez zepsuciem. Użytkowanie urządzeń do przechowywania żywności. Wykonywanie obróbki ręcznej,mechanicznej,termicznej.Dobieranie produktów do sporzadzania potraw.Panierowanie, obsmażanie,gotowanie. Przygotowywanie napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Wykorzystywanie różnych technik dekorowania. Zapoznanie ze sprzętem i urządzeniami wykorzystywanymi w kuchni z zachowaniem zasad bezpiecznego użytkowania. Sprzatanie i mycie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Krzywda (lubelskie)
zgodnie z umową
PPHU GARDEN PLUS - 2016-04-20 - Wólka (wielkopolskie)
zadania:zapoznanie się z zakładem pracyobróbka wstępna warzyw i owocówprzygotowanie surówek i sałatekprzygotowanie zupprzygotowanie dań miesnych i półmięsnychjednogarnkowychdodatki i dekoracjewydawanie potrawsprzątanie stanowiska pracyoferta stażowa realizowana dla osób bezrobotnych w ramach EFS Projekt RPO +30
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Ruda Śląska (śląskie)
Praca na kuchni w charakterze pomocy kuchennej pod kierownictwem szefa kuchni, przygotownaie owoców, warzyw, mięsa, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Okuninka (lubelskie)
Przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię, obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego, dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym, czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy, doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom, pozostałe prace porządkowe, mające na cale utrzymanie kuchni w czystości, oraz ułatwienie pracy całej obsłudze lokalu.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Pieprzyk Sp. z o.o. - 2016-03-01 - Leszno (wielkopolskie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w Kołobrzegu w godz. 9-16, 13-22 również w soboty i niedziele.
Tawerna "Stara Łajba" Kacper Lader - 2018-04-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Nowy Targ (małopolskie)
prace pomocnicze w kuchni
Karczma Łabędź Wojenkowski Łukasz - 2016-06-21 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
Pomoc w kuchni
PPUH Halina Dąbrowska - 2017-12-12 - Trawica (zachodniopomorskie)
Praca przy przygotowywaniu i wydawaniu posiłków
ZAKŁADY MIĘSNE ZAKRZEWSCY Dariusz Zakrzewski, Janusz Zakrzewski Spółka Jawna - 2017-12-04 - Kosów Lacki (mazowieckie)
pomoc kuchenna, dystrybutor posiłków w szpitalu
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Kraków (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Warszawa (mazowieckie)
Kompleksowa obsługa klientów sklepu internetowego od przyjęcia zamówienia po wysyłkę zamówionego towaru na platformie rosyjsko języcznej.
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Józefów (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
praca w smażalni ryb
GastroFish Bartosz Kierski - 2016-07-11 - Dobiegniewo (kujawsko-pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków dla gości hotelowych
"LEDER" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-22 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)