POMOC KUCHENNA Zamość oferta pracy CENTRUM INTEGRACJI SPOŁECZNEJ W ZAMOŚCIU
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: Pomoc w przygotowywaniu potraw, utrzymanie porządku w kuchni
Data publikacji: 2020-07-16
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: CENTRUM INTEGRACJI SPOŁECZNEJ W ZAMOŚCIU
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szczebrzeska 11, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Pomoc w przygotowywaniu potraw, utrzymanie porządku w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca w godzinach 07:00 - 18:00 - dwie zmiany
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 06
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0664
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.07.2020
Data zakończenia pracy: 31.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: gimnazjalne, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie w zawodzie mile widziane
Nazwa pracodawcy: CENTRUM INTEGRACJI SPOŁECZNEJ W ZAMOŚCIU
danePracodawcy_nip: 9223052671
danePracodawcy_regon: 364105518
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Szczebrzeska 11, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 06
Powiat pracodawcy: m. Zamość
danePracodawcy_kodPowiatu: 0664
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Zamość
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0987510
Ulica pracodawcy: Szczebrzeska
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 16.07.2020
Oferta pracy ważna do: 15.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 16.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 16.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a60712e59c37e45754e8de8620697878
Podobne oferty pracy
Pomoc w przyrządzaniu potraw kuchni ukraińskiej,znajomość i praca w systemie HACCP; przygotowywanie i przyrządzanie potraw według receptur; umiejętność łączenia składników; pomoc przy układaniu menu i w zarządzaniu wydatkami na produkty spożywcze.Praca w godz. 10-18
kontakt przez PUP - 2019-06-04 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw.
RESTAURACJA BELLA ROSA ZUZANNA LEŚNIAK - 2019-01-30 - Strzyżów (podkarpackie)
pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Wałbrzych (dolnośląskie)
Obróbka mięs, warzyw, owoców, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porządek miejsca pracy, gotowanie.
"Piekielna Kura" Przemysław Biały - 2018-10-02 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie surowców do przygotowywania potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Pomoc w rzygotowywaniu dań w restauracji. Miejsce pracy: ul. LUDWIKA RYDGIERA 30 m. 18, 50-248 Wrocław. Forma zawarcia umowy zlecenia ok 176 godzin miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach od 10-24.Termin wykonania zlecenia: 19.03.2022 Oferta w sali: G
Bistro "Narożnik" Piotr Gomułkiewicz-Gomółka - 2019-05-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Rejestr faktur, obsługa kasy fiskalnej, sporządzanie sprawozdań.
kontakt przez PUP - 2019-11-20 - Okuninka (lubelskie)
pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2020-02-21 - Grodziec (dolnośląskie)
pomoc przy przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-31 - Czernin (pomorskie)
mycie wózków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, pomoc kucharzowi, obieranie, krojenie
kontakt przez OHP - 2017-06-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu produkcji na dany dzień, wydawanie posiłków, prace porządkowe
Evita Ewa Farhan SZASZŁYKARNIA - 2019-05-29 - Białystok (podlaskie)
Staż w firmie Usługi Gastronomiczne Zielnik Kielecki Program stażu do zapoznania w pokoju 38
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Kielce (świętokrzyskie)
Pomoc w przygotowywaniu dań serwowanych z karty (obieranie, krojenie), pomoc w wydawaniu serwisu.Praca od pn do pt w godzinach 5-13; 12-24.Możliwa praca do późnych godzin nocnych podczas organizowania imprez okolicznościowych.
kontakt przez PUP - 2018-09-14 - Szczyrk (śląskie)
Zgodnie z umową.
GMINNA SPÓŁDZIELNIA "SAMOPOMOC CHŁOPSKA" W ROPCZYCACH - 2017-08-22 - Ropczyce (podkarpackie)
UTRZYMANIE PORZĄDKU, WYKONYWANIE ZDOBIEŃ I DEKORACJI Z WARZYW I OWOCÓW)ZMYWANIE NACZYŃ, CZYSZCZENIE SPRZĘTÓW, PRZYGOTOWYWANIE WARZYW I OWOCÓW - WSTĘPNA OBRÓBKA, GASTRONOMICZNY ROZBIÓR MIĘSA, WYKONYWANIE POTRAW ZGODNIE Z POLECENIEM KUCHARZA, PORCJOWANIE I DEKOROWANIE WYROBÓW KULINARNYCH, ZABEZPIECZENIE PRZED ZEPSUCIEM SUROWCÓW I PÓŁPRODUKTÓW ORAZ WYROBÓW GOTOWYCH, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ PRACA W GODZ 6-14 LUB 12-20
"SEVEN" SP Z O.O - 2020-01-23 - Łódź (łódzkie)
.
kontakt przez PUP - 2020-06-08 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
- obsługa frezarki konwencjonalnej
TOBZAMER Zakład Mechaniczno-Elektryczny Tobiasz Stanisław - 2020-07-15 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Jasło (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków, obieranie warzyw, dbanie o czystość na kuchni
TRANS-PORT Sp. z o.o. - 2019-01-15 - Jaworzno (śląskie)
Wspieranie pracy kucharza,dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, odpowiedzialność za sporządzanie,karty dań oraz za funkcjonowanie urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Olesno (opolskie)
Szkolenie BHP, ppoż. i stanowiskowe; obieranie warzyw; przygotowywanie posiłków; , obróbka mięsa, zmywanie-obsługa maszyny; sprzatanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2019-08-23 - Podwarpie (śląskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków.
kontakt przez PUP - 2019-02-05 - Zamość (lubelskie)
- Pomoc kucharzowi w przyrządzaniu posiłków. Utrzymywanie czystości w kuchni i w przyległych pomieszczeniach. Utrzymywanie w stanie używalności i czystości powierzony sprzet kuchenny. - Wynagrodzenie: 1050 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:30-12:30. Wymagania: wykształcenie minimum zawodowe. Doświadczenie nie jest wymagane. Książeczka SANEPID. Sprawność i dokładność w sprzątaniu, wyczucie estetyki i ładu, umiejętność współpracy w grupie. Umiejętność gotowania, wyczucie smaku. Kontakt telefoniczny (32-252-34-48) w godzinach: 8:00-15:00, lub e-mail: zalewska76 (at) interia.plinteria.pl
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 76 - 2018-02-23 - Katowice (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Warszawa (mazowieckie)
przyrządzanie kanapek, przygotowanie posiłków śniadań zgodnie z wytycznymi, mycie naczyń i sprzętu kuchennego, racjonalne gospodarowanie produktami spożywczymi
"JACK" PPUH Marek Jackowski PIEKARNIA BAGIETKA Kostrzyn nad Odrą - 2018-07-09 - Police (zachodniopomorskie)
-
Szkoła Podstawowa Nr 4 w Białymstoku - 2016-12-21 - Białystok (podlaskie)
,
kontakt przez PUP - 2019-06-19 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o porządek, przygotowywanie produktów, mycie naczyń, obieranie warzyw
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
OBRÓBKA WARZYW, ZMYWANIE NACZYŃ, WYKONYWANIE POLECEŃ SZEFA KUCHNI.WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, PEŁNA DYSPOZYCYJNOŚĆ, KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA, 1 ROK DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU.PRACA W GODZ. 6:30-21:30 (2 ZMIANY)
BETTER RESTAURANTS Bartosz Jaworski - 2019-08-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-
TAKE AWAY GÓRAL Maria Góral - 2016-05-25 - Kościerzyna (pomorskie)