POMOC KUCHENNA Zamość oferta pracy HANDEL ART.SPOŻYWCZYMI I GASTRONOMIA DARIUSZ GRELA, Pizzeria "Ontario", Bistro "Zamościanka"
Najatrakcyjniejsze wyposażenie łazienki.
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Pomoc przy przygotowywaniu posiłków.
Data publikacji: 2020-07-27
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: HANDEL ART.SPOŻYWCZYMI I GASTRONOMIA DARIUSZ GRELA, Pizzeria "Ontario", Bistro "Zamościanka"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bazyliańska 5, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Pomoc przy przygotowywaniu posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 06
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0664
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętności gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
HANDEL ART.SPOŻYWCZYMI I GASTRONOMIA DARIUSZ GRELA, Pizzeria "Ontario", Bistro "Zamościanka"
danePracodawcy_nip: 9221718083
danePracodawcy_regon: 950285748
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Bazyliańska 5, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt osobisty w restauracji "Ontario" ul. Bazyliańska 5
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 06
Powiat pracodawcy: m. Zamość
danePracodawcy_kodPowiatu: 0664
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Zamość
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0987510
Ulica pracodawcy: Bazyliańska
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|112
Data dodania oferty pracy: 27.07.2020
Oferta pracy ważna do: 26.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 27.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 27.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?246d9aabe0e28b530ac81a8636cfc269
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie miejsca pracy przed wydaniem potraw, obróbka owoców i warzyw, utrzymywanie kuchni w czystości i czyszczenie blatów roboczych, sprzętu kuchennego, maszyn, podłóg, zmywanie naczyń po skończonej pracy, pomoc szefowi kuchni oraz kucharzom
kontakt przez PUP - 2016-12-15 - Konradów (śląskie)
Lepienie pierogów, przygotowywanie farszu, obsługa pieca konwekcyjno-parowego, wyrabianie ciasta, utrzymywanie czystości w miejscu pracy.
MANDU S.C. DOROTA I MACIEJ SEMENIUK - 2020-01-23 - Gdańsk (pomorskie)
zmywanie naczyń i czyszczenie sprzętu
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Wyrzysk (wielkopolskie)
Pomoc przy sporządzaniu potraw:krojenie,obieranie,gotowanie i smażenie.
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
pomoc w przygotowaniu tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej oraz surówek i sałatek, dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy. Praca na 3/4 etatu od poniedziałku do niedzieli w godzinach 6-22
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Nadarzyn (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Słupsk (pomorskie)
pomoc w przygotowaniu posiłków, obróbka warzyw i owoców, porcjowanie i wydawania obiadów, mycie i wyparzanie naczyń
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Trzebinia (małopolskie)
Przyjmowanie, wydawanie, kompletowanie i układanie towarów. Praca ze skanerem, komputerem. Transport towarów. Prowadzenie inwentaryzacji. Praca w systemie zadaniowym w tym w soboty. Praca w zespole obywateli Ukrainy.
BETA WORK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-09-10 - Adamów (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Warszawa (mazowieckie)
- Pomoc przy przygotowywaniu dań. Obróbka produktów niezbędnych do przygotowania dań. Samodzielne przyrządzanie dań z menu śniadaniowego za zgodą Szefa Kuchni. Dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia. Pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą. Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług. Obsługa klienta zgodnie z wysokimi standartami. Utrzymanie porządku w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 8:00-1600 + soboty, niedziele i święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Na stanowisko mogą aplikować również osoby niepełnosprawne. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: kadry (at) hoteldiament.pl
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA / Park Hotel Diament - 2017-11-24 - Katowice (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
obieranie warzyw,zmywanie naczyń,pomoc w przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
pomoc przy produkcji posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-16 - Złotoryja (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków dla gości.Praca w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy na umowę o pracę w okresie od zaraz do 30.09.2016.
PHU WSP OPOLE Sp. z o. o. - 2016-05-18 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
jw.
Usługi Gastronomiczne Ewa Machaj - 2017-09-18 - Warszawa (mazowieckie)
1. Obróbka wstępna warzyw i owoców.2. Sporzadzanie surówek.3. Zmywanie naczyń.4. Dbanie o czystość na stołówkach.5. Pomoc przy sporządzaniu posiłków.6. Pomoc przy wydawaniu posiłków.7. Utrzymanie czystości i porządku w przydzielonych pomieszczeniach szkolnych.8. Dbanie o sprzęt znajdujący się w salach lekcyjnych.9. Pielęgnacja roslin znajdujących się w szkole.10. Inne czynności wynikające ze specyfiki pracy na stanowisku woźnej.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Topola Królewska (łódzkie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2020-07-27 - Nowy Targ (małopolskie)
•Utrzymanie czystości na zakładzie produkcyjnym,•Sprzątanie pomieszczeń administracyjnych i biurowych ,•Dbałość o zaopatrzenie w środki higieny,•Przestrzeganie zasad BHP.
Manpower - 2016-10-06 - Zabierzów (małopolskie)
Pomoc w kuchni w przygotowywaniu potraw kuchni azjatyckiej, m.in. Asian Noodles, Jaozi, Sumai, Baozi, Kua Me; Thai Boat. Praca jednozmianowa w godz. 10:00-19:00 (przerwa 1 godzinę). Umowa o pracę na czas określony, proponowany okers zatrudnienia: 2 lata, z możliwością przedłużenia. Oferta dostępna w sali G Umowa o pracę
kontakt przez PUP - 2019-09-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, obieranie, krojenie, gotowanie, sprzątanie stanowiska pracy
PPHU "Kapiodoro" Grenda-Chojecka Dorota, Chojecki Piotr Klub Nocny Grendial s.c Grenda-Chojecka Dorota Grenda Jarosław - 2018-03-01 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Garwolin (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków restauracyjnych
WILCZE GNIAZDO j.v.sp. z o.o. Gierłoż - 2016-04-18 - Gierłoż (warmińsko-mazurskie)
Pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Ławica (dolnośląskie)
Diagnozowanie lokalnego rynku pracy pod względem potrzeb edukacyjno-zawodowych. Poszukiwanie pracodawców/miejsc pracy dla uczestników. Weryfikowanie kwalifikacji pracodawcy przed przyjęciem ucznia. Sporządzanie dokumentacji niezbędnej do podpisania Porozumienia o warunkach zatrudnienia. Prowadzenie działań na rzecz ich zawierania z pracodawcami i aktualizowanie. Nadzorowanie procesu zawierania umów o pracę z młodocianym (prawidłowość sporządzanej dokumentacji, posiadanie niezbędnych badań lekarskich, szkoleń BHP itp.) i pilnowanie terminów ich obowiązywania. Prowadzenie pośrednictwa w uzyskaniu propozycji pierwszej pracy dla uczestników OHP i absolwentów OHP, którzy osiągnęli pełnoletność, a także prowadzenie pośrednictwa pracy dla absolwentów OHP w wieku 19-25 lat. Udzielanie pomocy absolwentom w znalezieniu zatrudnienia (kontynuacji nauki) i poszerzaniu kwalifikacji zawodowych. Współuczestniczenie w opracowywaniu sprawozdań i planów działalności CEiPM/MCK.
Wielkopolska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy - 2020-11-23 - Gostyń (wielkopolskie)
jw.
Bar Kawowy "Amatorska" Mazgaj S., Mazgaj B., Mazgaj M. - 2016-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie posiłków i napojów- punktualne dostarczanie posiłków na wyznaczone oddziały- wydawanie posiłków pacjentom (według diety)- odbiór naczyń- zbieranie i segregacja odpadów pokonsumpcyjnych- zmywanie naczyń po posiłkach- utrzymywanie czystości na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Kraków (małopolskie)
pomoc w przygotowaniu i wydawaniu posiłków
Caritas Diecezji Ełckiej - 2017-07-05 - Augustów (podlaskie)
Prawidłowe przechowywanie produktów spożywczych w magazynie przykuchennym ,utrzymanie właściewgo stanu sanitarno- higienicznego na swoim stanowisku pracy,porcjowanie żywności,przygotowywanie na czas posiłków i wydawanie poszczególnym konsumentom , znajomość składników odżywczych i mineralnych podstawowych produktów żywnościowych ,znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2018-09-18 - Powidz (wielkopolskie)
przygotowywanie półproduktów, obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw, utrzymanie czystości maszyn, narzedzi oraz sprzętu używanego w kuchni
Restauracja SZAFIR, Renata Pawlik - 2016-08-24 - Strzegom (dolnośląskie)
Strzyżenie, modelowanie, farbowanie
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Mielno (zachodniopomorskie)