POMOC KUCHENNA Zabrze oferta pracy K&G GASTRONOMY Kazimierz Madeja
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Pomoc kuchenna w restauracji.
Data publikacji: 2016-11-02
Lokalizacja: Zabrze (śląskie)
Pracodawca: K&G GASTRONOMY Kazimierz Madeja
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wolności 448, 41-806 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Pomoc kuchenna w restauracji.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zabrze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zabrze
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zabrze
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Pomoc kuchenna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie bez znaczenia, aktualna książeczka sanepidowska, mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku
Nazwa pracodawcy: K&G GASTRONOMY Kazimierz Madeja
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu
Adres pracodawcy:
Wolności 448, 41-806 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, świadectwa pracy.Kontakt osobisty od 11.00 do 14.00 lub telefoniczny od 10.00 do 22.00.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: od poniedziałku do piątku, Godziny : osobiście 11.00-14.00, tel. 10.00-22.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Zabrze
Gmina pracodawcy: Zabrze
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zabrze
Ulica pracodawcy: Wolności
Numer budynku pracodawcy: 448
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 02.11.2016
Oferta pracy ważna do: 16.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 02.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 02.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Kamienica (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, sprzątanie kuchni
VIPGASTRO ANNA KRUPA - 2018-08-28 - Rzeszów (podkarpackie)
wykształcenie zawodowe gastronomiczne, stażpracy 2 lata, książeczka sanepid, pomoc w kuchni: obieranie warzyw, krojenie sałatek, dbałość o czystość przygotowanie drobnych dań,
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Marki (mazowieckie)
- Produkcja produktów mącznych (pierogi, kołduny). Pomoc w przygotowaniu drobnych prostych dań i sałatek wykonywanie produktów mącznych (pierogi, kołduny). Zmywanie naczyń kuchennych. Dbanie o narzędzia i stanowisko pracy.- Wynagrodzenie: 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie 12 - godzinnym w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele i święta (dzień pracy/dzień wolnego lub dwa dni pracy/dwa dni wolnego). Wykształcenie min. zawodowe - mile widziane gastronomiczne. Min. 6 miesięcy doświadczenia na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Gotowość i chęć do pracy. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 32-202-95-68) w godzinach: 10:00-15:00
PATIO 3 MONIKA KOŁODZIEJCZAK - 2017-02-10 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw, obsługa urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Augustów (podlaskie)
obieranie warzyw, zmywanie naczyń, dbałość o porządek w kuchni
Firma Handlowo - Usługowa "MIRKO" Mirosław Szarek - 2018-02-21 - Wieliczka (małopolskie)
sprzatanie pomieszczeń kuchennych, pomoc w przygotowaniu posiłków
Zespół Szkół Licealnych i Technicznych - 2018-08-22 - Gubin (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków, praca w zespoleRESTAURACJA DĘBICKA
FORTE Paweł Nykiel - 2018-08-20 - Dębica (podkarpackie)
Pomoc w przygotowywaniu deserów, obsługa zmywaka. Praca na umowę o pracę w godz. 10-20 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu.
Kurort Cafe Mirosław Dutkiewicz - 2016-06-13 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 10-18, 14-22; wynagrodzenie 2000 zł brutto+premia; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-14, wstępnie kontakt telefoniczny
'TORINO" Piotr Paprocki - 2017-03-02 - Słupsk (pomorskie)
wyk.średnie, prawo jazdy kat. B, doświadczenie zawodowe min. 1 rok, znajomość języków: angielski, polski, rosyjskii.Trasy międzynarodowe .Przewóz rzeczy oraz towaru.Znajomośc języków w celu porozumiewania sie na terenie UE.
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, produktów i półproduktów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Tuczempy (podkarpackie)
Pomoc w codziennym przygotowaniu posiłków. Pomoc w obróbce warzyw, owoców i innych surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie). Pomoc w wydawaniu posiłków. Mycie naczyń, utrzymanie porządku w pomieszczeniach kuchennych.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Legnica (dolnośląskie)
Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków
MAREK CIESIELSKI MC PROFIT - 2018-04-25 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
spawanie elementów metalowych
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Rychliki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie półproduktów i potraw,
Restauracja "NOWINA" Krzysztof Konopka - 2016-08-16 - Głogoczów (małopolskie)
pomoc w przygotowaniu posiłków, przygotowanie półproduktów, utrzymanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Cieszyn (śląskie)
Przewóz artykułów pod wskazany adres. Miejsce pracy: Stare Bogaczowice - kraj. Oferta dostępna w sali F. Kontakt z pracodawcą - tel.: 606 360 813.
Sławomir Barzański Usługi transportowe - 2016-08-16 - Wrocław (dolnośląskie)
POMOC PRZY PRZYRZĄDZANIU POSIŁKÓW, SPRZĄTANIE KUCHNI;WYNAGRODZENIE: 2155 ZŁ+DODATEK ZA STAŻ PRACY
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 56 IM. KPT. Ż. W. KONSTANTEGO MACIEJEWICZA - 2017-08-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Borkowo Kościelne (mazowieckie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Leśna Podlaska (lubelskie)
obsługa maszyn wtryskarek
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Ostaszewo (kujawsko-pomorskie)
Obróbka wstępna warzyw, owoców do produkcji posiłków(mycie, obieranie, czyszczenie). Rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców z uwzględnieniem wymogów technologii i instrukcji obsługi maszyn gastronomicznych. Przyrządzanie surówek, sałatek, dań mięsnych i mącznych. Przyrządzanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki i oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi. Pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków. Mycie, wyparzanie naczyń i sprzętu kuchennego oraz odpowiednie ich przechowywanie, utrzymanie czystości i porządku w kuchni i jej pomieszczeniach. Wykonywanie innych czynności pomocniczych na rzecz kuchni w internacie.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Włodawa (lubelskie)
Obróbka wstępna dań, pomoc w przygotowywaniu i wydawaniu posiłków, zmywanie naczyń. Praca w godz. 10-18
Bar Gaweł s.c. - 2016-08-03 - Słupsk (pomorskie)
mycie naczyń, przygotowanie posiłków, obróbka mięs, sprzatanie, obieranie warzyw
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Franciszków Nowy (łódzkie)
Estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań z karty oraz potraw ukraińskich, zapewnieniem wysokiej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania z żywnością.
SHM GDYNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-14 - Gdynia (pomorskie)
obsługa klienta bankowego, kontakt telefoniczny z klientem, wprowadzanie danych do systemów bankowych
Katarzyna Klimczuk - placówka partnerska Alior Bank - 2017-03-01 - Rumia (pomorskie)
Prowadzenie dziennika korespondencyjnego, segregowanie poczty, przygotowywanie pism, obsługa urządzeń biurowych,
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Myślenice (małopolskie)
Do zadań Doradcy zawodowego należy: rekrutacja uczestników projektu (w tym przeprowadzenie rozmów z kandydatami), opracowanie i aktualizowanie Indywidualnych Planów Działania, świadczenie usług poradnictwa zawodowego, prowadzenie warsztatów, organizacja stażów zawodowych
Stowarzyszenie Wdzydzko Charzykowska Lokalna Grupa Rybacka „Mòrénka” - 2017-02-08 - Chojnice (pomorskie)