Praca POMOC KUCHENNA- WRPO(V) - oferty pracy

W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy POMOC KUCHENNA- WRPO(V), kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 4 ofert pracy POMOC KUCHENNA- WRPO(V).

POMOC KUCHENNA - WRPO(V) - 1聽440 PLN

sta偶 - instrukta偶 szkoleniowy z zakresu BHP i ppo偶, zapoznanie si臋 z regulaminem pracy, instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 z przepisami obowi膮zuj膮cymi u Organizatora sta偶u, z zasadami HACP, przechowywanie 偶ywno艣ci, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia, zabezpieczenie produkt贸w przed zepsuciem, rozpaznawanie zmian zachodzacych w przechowywanej 偶ywno艣ci, u偶ytkowanie urz膮dze艅 do przechowywania 偶ywno艣ci, przygotowywanie p贸艂produkt贸w i obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczych, mycie, obieraniei rozdrabnianie, wykonywanie obr贸bki r臋cznej, mechanicznej i termicznej surowc贸w, sporzadzanie potraw i napoj贸w, stosowanie receptur gastronomicznych, dobieranie surowc贸w do sporzadzenia posi艂ku, przygotowywanie potraw z mi臋s, ryb, warzyw, panierowanie, obsma偶anie, gotowanie, dekorowanie potraw, porcjowanie, estetyczne uk艂adanie i dekorowanie, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznychz zachowaniem zasad bezpiecze艅stwa ich u偶ywania, utrzymanie czysto艣ci naczy艅, narz臋dzi, sprz臋tu , ich mycie i czyszczenie, sprz膮tanie i mycie stanowiska pracy. Na stanowisku wymagane badanie do cel贸w sanitarno-epidemiologocznych.
kontakt przez PUP - 2021-04-27 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)

POMOC KUCHENNA - WRPO(V) - 1聽440 PLN

sta偶 - instrukta偶 szkoleniowy z zakresu BHP i ppo偶, zapoznanie si臋 z regulaminem pracy, instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 z przepisami obowi膮zuj膮cymi u Organizatora sta偶u, z zasadami HACP, przechowywanie 偶ywno艣ci, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia, zabezpieczenie produkt贸w przed zepsuciem, rozpaznawanie zmian zachodzacych w przechowywanej 偶ywno艣ci, u偶ytkowanie urz膮dze艅 do przechowywania 偶ywno艣ci, przygotowywanie p贸艂produkt贸w i obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczych, mycie, obieraniei rozdrabnianie, wykonywanie obr贸bki r臋cznej, mechanicznej i termicznej surowc贸w, sporzadzanie potraw i napoj贸w, stosowanie receptur gastronomicznych, dobieranie surowc贸w do sporzadzenia posi艂ku, przygotowywanie potraw z mi臋s, ryb, warzyw, panierowanie, obsma偶anie, gotowanie, dekorowanie potraw, porcjowanie, estetyczne uk艂adanie i dekorowanie, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznychz zachowaniem zasad bezpiecze艅stwa ich u偶ywania, utrzymanie czysto艣ci naczy艅, narz臋dzi, sprz臋tu , ich mycie i czyszczenie, sprz膮tanie i mycie stanowiska pracy. Na stanowisku wymagane badanie do cel贸w sanitarno-epidemiologocznych.
kontakt przez PUP - 2021-04-27 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)

POMOC KUCHENNA - WRPO(V) - 1聽440 PLN

sta偶 - instrukta偶 szkoleniowy z zakresu BHP i ppo偶, zapoznanie si臋 z regulaminem pracy, instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 z przepisami obowi膮zuj膮cymi u Organizatora sta偶u, z zasadami HACP, przechowywanie 偶ywno艣ci, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia, zabezpieczenie produkt贸w przed zepsuciem, rozpaznawanie zmian zachodzacych w przechowywanej 偶ywno艣ci, u偶ytkowanie urz膮dze艅 do przechowywania 偶ywno艣ci, przygotowywanie p贸艂produkt贸w i obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczych, mycie, obieraniei rozdrabnianie, wykonywanie obr贸bki r臋cznej, mechanicznej i termicznej surowc贸w, sporzadzanie potraw i napoj贸w, stosowanie receptur gastronomicznych, dobieranie surowc贸w do sporzadzenia posi艂ku, przygotowywanie potraw z mi臋s, ryb, warzyw, panierowanie, obsma偶anie, gotowanie, dekorowanie potraw, porcjowanie, estetyczne uk艂adanie i dekorowanie, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznychz zachowaniem zasad bezpiecze艅stwa ich u偶ywania, utrzymanie czysto艣ci naczy艅, narz臋dzi, sprz臋tu , ich mycie i czyszczenie, sprz膮tanie i mycie stanowiska pracy. Na stanowisku wymagane badanie do cel贸w sanitarno-epidemiologocznych.
kontakt przez PUP - 2021-04-27 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)

POMOC KUCHENNA- WRPO(V) - 1聽033,7 PLN

STA呕- wykonywanie pod nadzorem prac zwiazanych z przygotowaniem posi艂k贸w w przedszkolu, obs艂uga niezb臋dnych maszyn i urz膮dze艅, zajmowanie si臋 pracami porz膮dkowymi zwi膮zanymi z przygotowaniem posi艂k贸w; zapoznanie si臋 i stosowanie instrukcji BHP i p.po偶. i innych uregulowa艅 wewn臋trznych niezb臋dnych do wykonywania danej pracy. Zadania zwi膮zane z przygotowaniem posi艂k贸w w przedszkolu: pobieranie z magazynu potrzebnych produkt贸w do przygotowania posi艂k贸w, sprawdzanie przydatno艣ci ich u偶ycia, przygotowywanie produkt贸w do sporz膮dzenia da艅: odmierzanie sk艂adnik贸w, obr贸bka owoc贸w, warzyw, mi臋sa i innych produkt贸w, w tym krojenie, rozdrabnianie, mielenie; w艂a艣ciwe korzystanie z urz膮dze艅 mechanicznych; pomoc w przygotowaniu da艅 zgodnie z podanym jad艂ospisem: gotowanie, sma偶enie, doprawianie; pomoc przy wypiekaniu ciast na podwieczorek: udzia艂 w wyrabianiu ciast, wa艂kowaniu, korzystanie z urzadze艅 mechanicznych- ubijarki; pomoc przy przygotowaniu 艣niada艅: krojenie chleba, w臋dlin, ser贸w, wykonywanie r贸偶nych past, przygotowywanie warzyw; pomoc przy przygotowywaniu podwieczork贸w: mycie, obieranie, krojenie owoc贸w, pomoc w przygotowaniu r贸znych deser贸w, dba艂o艣膰 o odpoweidni wystr贸j podwieczork贸w zach臋caj膮cych dzieci do spo偶ywania r贸偶norodnych owoc贸w, warzyw. Pomoc podczas przewozu posi艂k贸w na sal臋. Pomoc na salach w przedszkolu: porcjowanie da艅, rozk艂adanie talerzy, prace porz膮dkowe. Przestrzeganie podstawowych zasad higieny w celu wyeliminowania jakichkolwiek zagro偶e艅 dla dzieci, w tym uwzgl臋dnianie w przygotowywaniu posi艂k贸w wskaza艅 intendenta dotycz膮cych alergik贸w. Utrzymywanie w nienagannej czysto艣ci wszelkich urz膮dze艅 w kuchni: ubijaka, maszynki do mielenia mi臋sa, zmywarki, piekarnik贸w. Przestrzeganie wszelkich przepis贸w maj膮cych znaczenie dla uzyskania najwy偶szej jako艣ci przygotowywanych posi艂k贸w z optymalnym wyeliminowaniem produkt贸w niezdrowych dla dzieci. Na wy偶ej wymienionym stanowisku wymagane jest badanie do cel贸w sanitarno- epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2020-01-20 - So艣nie (wielkopolskie)