POMOC KUCHENNA Wrocław oferta pracy BAR PIEROŻEK TRZECIAK KRZYSZTOF
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: do 1 950 PLN
Zakres obowiązków: Pomoc w przygotowywaniu i wydawaniu dań kuchni tradycyjnej polskiej, utrzymywanie czystości w miejscu pracy. Praca w godz.: 6:00-16:00. 3/4 etatu.
Data publikacji: 2020-09-11
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: BAR PIEROŻEK TRZECIAK KRZYSZTOF
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sądowa 5, 50-046 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Pomoc w przygotowywaniu i wydawaniu dań kuchni tradycyjnej polskiej, utrzymywanie czystości w miejscu pracy. Praca w godz.: 6:00-16:00. 3/4 etatu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 120
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 950 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0264
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 950 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.09.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pomoc kuchenna
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: SUMIENNOŚĆ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
PRACA W ZESPOLE, DYSPOZYCYJNOŚĆ, UCZCIWOŚĆ,KULTURA OSOBISTA
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie: zasadnicze zawodowe, staż pracy: rok - doświadczenie na stanowisku pomoc kuchenna,praca w zespole, dyspozycyjność, uczciwość, kultura osobista, sumienność,aktualne orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy: BAR PIEROŻEK TRZECIAK KRZYSZTOF
danePracodawcy_nip: 7541030453
danePracodawcy_regon: 531246589
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Ks. Hugona Kołłątaja 6/2, 45-064 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 16
Powiat pracodawcy: m. Opole
danePracodawcy_kodPowiatu: 1661
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Opole
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0965016
Ulica pracodawcy: Ks. Hugona Kołłątaja
Numer budynku pracodawcy: 6
danePracodawcy_nrLokalu: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 15.09.2020
Oferta pracy ważna do: 05.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 15.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 11.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f81f449ab30773142a6307560a9ebb83
Podobne oferty pracy
prace pomocnicze w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Józefin (łódzkie)
Przyjmowanie i wydawanie towaru. Praca na dwie zmiany w godz. 4-12, 20.30-3.30 na ul. Mistrzejowickiej.
JATA BIS Sp. z o.o. sp.k. - 2016-06-24 - Kraków (małopolskie)
pomoc na kuchni
kontakt przez PUP - 2019-07-30 - Zduńska Wola (łódzkie)
Pomoc przy przygotowywaniu posiłków- między innymi krojenie mięsa na kotlety, rozbijanie, smażenie, pieczenie, obieranie warzyw, robienie surówek, sałatek, obieranie ziemniaków, mycie brudnych naczyń, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
RESTAURACJA VEGA SP. Z O.O. - 2016-12-29 - Długa Wieś (wielkopolskie)
Docieplanie zewnętrza budynków, wokończenia G/KPraca na terenie Śląska
kontakt przez PUP - 2020-06-19 - Woźniki (śląskie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2020-02-04 - Tymbark (małopolskie)
Obsługa i aktywne pozyskiwanie klientów. Sprzedaż produktów kredytowych klientom biznesowym i indywidualnym. Realizacja wyznaczonych celów zgodnie z przyjętymi standardami. Praca od poniedziałku do piąku w godz. 9-17.
MM.Nejman MONIKA NEJMAN - 2020-06-04 - Pruszków (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja "Piekielna Kuchnia" Marzena Roszkowska, Bogusław Łupiński s.c. w Narwi - 2016-08-29 - Narew (podlaskie)
POMOC W PRZYGOTOWANIU I WYDAWANIU POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW SZPITALA WOJEWÓDZKIEGO W LEGNICY
DGP CLEAN PARTNER Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-02-01 - Legnica (dolnośląskie)
Pomoc kuchenna
GALERIA SMAKÓW Piotr Sulima - 2019-01-03 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw
Złoty Róg Króla Artura Beata Kurant - 2016-08-23 - Osięciny (kujawsko-pomorskie)
obsługa koparko-ładowarki
MB SILESIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-11-13 - Ruda Śląska (śląskie)
wykonywanie zamówionych posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Bronków (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-10-17 - Strzelin (dolnośląskie)
obsługa wtryskarek - kontrola, segregacja produktów, - ocenawyrobów gotowych pod względem jakości.Umiejętności i uprawnienia: - dokładność i zaangażowanie - dobra organizacja pracy - umiejętność pracy w zespole
TECHPLAST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-04-26 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-31 - Warszawa (mazowieckie)
pakowanie żywności, obróbka warzyw
kontakt przez PUP - 2019-07-09 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Bojszów (śląskie)
POMOC KUCHARZA, POMOC W PRZYGOTOWANIU POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ, SPRZĄTANIE KUCHNI, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, MILE WIDZIANE ZAWODOWE, ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, , BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY, 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, ZNAJOMOŚĆ SKŁADNIKÓW KUCHNI ORIENTALNEJ, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA CHIŃSKIEGO (KONTAKT Z KUCHARZEM). GODZINY PRACY 12-18; 16-22, PRACA W WOLNE DNI. MIEJCE PRACY MR.WANG ASIAN FOOD (NOWY TURZYN)
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Szczecin (zachodniopomorskie)
odbiór detali z maszyny, ocena wizualna detali, znakowanie detali, pakowanie detali
FORM-PLAST SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-09-12 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-11-06 - Bytom (śląskie)
Wykonywanie czynnośći związanych z przygotowaniem i wstępną obróbką, utrzymanie czystości naczyń, narzędzi oraz sprzętu wraz z pomieszczeniem zaplecza i kuchnii,
BAC ROBERT "BEA" RESTAURACJA POKOJE GOŚCINNE - 2019-10-24 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Brok (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych, uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowanie według nich posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Wudzyn (kujawsko-pomorskie)
POMOC W PRZYGOTOWYWANIU POSIŁKÓW DLA KLIENTÓW RESTAURACJI ZGODNIE ZE STANDARDAMI, UTRZYMYWANIE PORZĄDKU , ZMYWANIE NACZYŃ, CZYSZCZENIE SPRZĘTÓW, PRZYGOTOWYWANIE PÓŁPRODUKTÓWPraca na czas określony: 3 LATAGodziny pracy 10:00 - 22:00
kontakt przez PUP - 2019-01-07 - Wrocław (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
POMOC W PRZYGOTOWANIU POSIŁKÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W BISTRO;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, AKTUALNA KSIAŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA W GASTRONOMII W OSTATNICH 5 LATACH;PRACA W GODZINACH: 09.00-17.00
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw, obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw, owoców.
kontakt przez PUP - 2019-09-25 - Miasteczko Krajeńskie (wielkopolskie)
wstępna obróbka warzyw, owoców i mięsa, zmywanie naczyń
kontakt przez PUP - 2019-10-07 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)