POMOC KUCHENNA Wrocław oferta pracy MANIA SMAKU PIZZERIE P. ŚLĄZAK, M. GRZĘDA S.C.
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: do 2 250 PLN
Zakres obowiązków: POMOC W PRZYGOTOWANIU POTRAW, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W MIEJSCU PRACY, praca w godzinach 8-16MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: UL.RYBNICKA 64, 52-016 WROCŁAW ORAZ NA TERENIE WROCŁAWIA W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH NALEŻĄCYCH DO SPÓŁKI
Data publikacji: 2019-05-10
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: MANIA SMAKU PIZZERIE P. ŚLĄZAK, M. GRZĘDA S.C.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rybnicka 64, 52-016 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
POMOC W PRZYGOTOWANIU POTRAW, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W MIEJSCU PRACY, praca w godzinach 8-16MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: UL.RYBNICKA 64, 52-016 WROCŁAW ORAZ NA TERENIE WROCŁAWIA W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH NALEŻĄCYCH DO SPÓŁKI
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie podstawowe, staż pracy bez znaczeniaMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: UL.RYBNICKA 64, 52-016 WROCŁAW ORAZ NA TERENIE WROCŁAWIA W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH NALEŻĄCYCH DO SPÓŁKI, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Nazwa pracodawcy: MANIA SMAKU PIZZERIE P. ŚLĄZAK, M. GRZĘDA S.C.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Powstańców Śląskich 5/203, 53-332 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Powstańców Śląskich
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 13.05.2019
Oferta pracy ważna do: 03.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 13.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 10.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e7431c180d232fa4e8a5f9eae5f46890
Podobne oferty pracy
obrobka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do prodkucji posilków( mycie, obieranie, oczyszczanie), rozdrabianie warzyw owoców i innych surowców, przygotowanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharki, pomoc w porcjowaniu i wydawniu posilków, przestrzeganie zasad technologi przy produkcji zywności oraz przepisów higieniczno-sanitarnych dbanie o najwyższą jakość, estetykę, i smak posilków i wydawnie ich o wynaczinych godzinach, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem, przestrzeganie właściwego podziału w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-09-06 - Chojna (zachodniopomorskie)
-przygotowywanie posiłków- dbanie o jakość i estetykępotraw- dbanie o porządek na stanowisku pracy- obsługa klienta
M&L Rzepka Łukasz Rzepka - 2018-07-24 - Rzeszów (podkarpackie)
pomoc w przygotowaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
według stanowiska
"PRO MAZURY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-06 - Jędrychowo (warmińsko-mazurskie)
prowadzenie kpir, rozliczanie podatku vat
Biuro Rachunkowe "FAIR - PLAY" Edyta Inglot-Sznabel - 2018-02-02 - Bełchatów (łódzkie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków. Praca co drugi dzień od 6:00 do 18:00, również w weekendy (wg grafiku).
Serdeczna Troska Sp. z o.o. - 2018-09-17 - Kraków (małopolskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
Czynności organizacyjno-porządkowe w kuchni, pomoc w przygotowaniu potraw.
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Kampinos (mazowieckie)
pomoc przy przygotowywaniu obiadów - wykonywanie poleceń kucharza
GIMNAZJUM Nr 7 im. UNICEF - 2016-02-16 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie i wydawanie dań, utrzymywanie porządku - dbanie o schludność lokalu i estetykę miejsca pracy, obsługa kasy fiskalnej, obsługa klienta;Praca: Galeria Biała (ul. Miłosza 2) oraz Auchan (ul. Hetmańska 16).
kontakt przez PUP - 2018-11-27 - Białystok (podlaskie)
POMOC PRZY PRZYGOTOWYWANIU DAŃ, WSTĘPNA OBRÓBKA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH, UTRZYMYWANIE PORZĄDKU W MIEJSCU PRACY I JEGO OBRĘBIE.
RESTAURACJA PARKOWA ZBIGNIEW LUBISZEWSKI - 2016-07-25 - Gdańsk (pomorskie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków dla dzieci do lat 3.
Żłobek Miejski - 2016-09-13 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
praca na stanowisku pomocy kuchennej, praca pod nadzorem kucharza, wstępna obróbka produktów
KARDAMON CATERING Joanna Łysko-Kajstura - 2016-03-02 - Pszczyna (śląskie)
-
BIACOLOR Sp. z o.o. - 2017-10-05 - Wasilków (podlaskie)
POMOC W PRZYGOTOWYWANIU POSIŁKÓW, ZMYWANIE NACZYŃ; WYMAGANIA: AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH (LUB DO UAKTUALNIENIA), MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE W PRACY W KUCHNIGODZINY PRACY: 08.00-16.00MIEJSCE PRACY: PRZYLEP/ ZA GUMIEŃCAMI;
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2017-06-14 - Przylep (zachodniopomorskie)
przygotowywanie półproduktów do posiłków, przygotowywanie warzyw i mięs do dalszej obróbki, dbałość o czystość na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Tarnów (małopolskie)
Obsługa bufetu, pomoc na sali konsupcyjnej, zbieranie naczyń, podawanie posiłków
Bar "Józek"Restauracja Józef Palichleb, Nowy Targ - 2019-01-15 - Nowy Targ (małopolskie)
Pomoc w kuchni
Firma Usługowo-Handlowa MEDIJ S.C. Izabela Pawlaczyk, Joanna Wawrzyniak - 2016-08-26 - Gostyń (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, dań według receptur ukraińskich na zamówienie. Gotowy do dalszej nauki, szkolenie zagranicą na Ukraina (raz w roku), postępowanie zgodnie z przepisami BHP, praca od poniedziałku do piątku 8 godzin dziennie.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Wolica (mazowieckie)
pomoc przy przygotowaniu potraw kuchni bengalskiej i kebabów
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Mława (mazowieckie)
magazynier w hurtowni środków czystości - transport ręczny, wózkiem platformowym, wózkiem "paleciakiem"
BARBARA SZCZEPANIEC PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "PERSPEKTYWA" - 2019-01-17 - Kraków (małopolskie)
obsługa gości, praca w kuchni, praca za barempraca pn-pt w godz. miedzy 7-16
USŁUGI GASTRONOMICZNE EMILIA MALINOWSKA BAR TARRA - 2017-10-06 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Mycie naczyń i dbałość o czystość na stanowisku pracy, obieranie ziemniaków i warzyw, układanie produktów, wyjmowanie produktów z komory chłodniczej i mroźniczej, krojenie wędlin, obsługa pieca konwekcyjno-parowego, pomoc w gotowaniu posiłków.Praca w godzinach 7.00-15.00 lub 8.00-15.00.
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Piła (wielkopolskie)
Pomoc w przygotowywaniu obiadów w stołówce szkolnej.
Szkoła Podstawowa z Oddziałami Sportowymi Nr 7 w Sopocie - 2019-01-28 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
CHINA BAR KUCHNIA AZJATYCKA Polińska Elżbieta - 2017-08-22 - Koło (wielkopolskie)
Wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Karłów (dolnośląskie)
Wyrób pierogów, gołąbków, krokietów, surówek, sałatek, praca w godz. 8:00-16:00, 11:00-19:00
FHU Karo-Zadorski Roman - 2016-10-31 - Opole (opolskie)
Przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczeciem wydawania potraw przez kuchnię, obieranie, krojenie, i szatkowanie warzyw, utrzymanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza, dbanie o dostepność środków czystości w kuchni i na zapleczu , doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom.
"UYKAN COMPANY" ORHAN UYKAN - 2016-08-09 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw dla dzieci zgodnie z wytycznymi, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków, obieranie, rozdrabnianie warzyw i owoców, utrzymywanie czystości w miejscu pracy
Zespół Edukacyjny Nr 2 - 2016-01-07 - Zielona Góra (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Warszawa (mazowieckie)