POMOC KUCHENNA Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2聽080 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Pomoc przy przygotowaniu posi艂k贸w, pakowanie posi艂k贸w w naczynia jednorazowe w celu zapewnienia dostaw do klient贸w.Umowa zlecenie, praca jednozmianowa od pon. do sob. od 8-16Cu sala G
Data publikacji: 2017-08-01
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Pomoc przy przygotowaniu posi艂k贸w, pakowanie posi艂k贸w w naczynia jednorazowe w celu zapewnienia dostaw do klient贸w.Umowa zlecenie, praca jednozmianowa od pon. do sob. od 8-16Cu sala G
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽080 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 13 z艂 /h, 160 h w miesi膮cu
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽080 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.11.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie min podstawowe, sta偶 pracy min 3 miesi膮ce na stanowisku, praca kuchenna , pomoc kucharzowi w przygotowaniu posi艂k贸w kuchni polskiej, aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno - epidem. lub gotowo艣膰 wyrobienia
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 02.08.2017
Oferta pracy wa偶na do: 23.08.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.08.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Ch艂apowo (pomorskie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Szczuczyn (podlaskie)
jw.
Szko艂a Podstawowa z Oddzia艂ami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego - 2018-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
w/g stanowiska
ARGOS 1 sp zo.o. - 2016-06-13 - Ch臋ciny (艣wi臋tokrzyskie)
-
SP脫艁DZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2018-04-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
pomoc przy przygotowywaniu posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Podgaje (wielkopolskie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Lubiana (zachodniopomorskie)
1. Obr贸bka warzyw.2. Obr贸bka mi臋sa.3. Obs艂uga zmywaka.4. Obs艂uga maszyny do mielenia mi臋sa.5. Obs艂uga maszyny do szatkowania.6. Obs艂uga pieca konwekcyjnego.7. Porzadkowanie miejsca pracy oraz wykonywanie polece艅 opiekuna sta偶u.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Grab贸w (艂贸dzkie)
Wykonywanie prostych czynno艣ci kuchennych
OMEGA 34 T.A.K. SZWEDA, E. HERING SP脫艁KA JAWNA - 2018-11-13 - Zgorza艂e (pomorskie)
- Zarz膮dza i organizuje prac臋 dzia艂u;- Zarz膮dza jako艣ci膮 i wydajno艣ci膮 w pracy i 艣wiadczonych us艂ugach oraz monitoruje ich jako艣膰; - Kontrola poprawno艣ci zaraportowanych b艂臋d贸w, analiza oraz eskalacja w razie potrzeby;- Nadzoruje bezpiecze艅stwo danych; - Kontrola zgodno艣ci test贸w z wyamaganiami; - Opracuje operacje biznesowe;- Rozwija relacje z interesariuszami;- Osi膮ga cele i wska藕niki KPI dla organizacji;- Zapewnienie realizacji przydzielonych / wymaganych proces贸w i dzia艂a艅 oraz monitorowanie wynik贸w dostarczonych dla w艂asnego obszaru odpowiedzialno艣ci.
kontakt przez PUP - 2019-02-19 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Cie艣le (艣wi臋tokrzyskie)
pomoc na kuchni w przygotowywaniu posi艂k贸wwymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata
M.P. INVESTMENT Tomkowscy s.c. - 2016-04-04 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
Praca w kuchni, pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w dla klient贸w lokalu
Przedsi臋biorstwo Turystyczno - Handlowe Zajazd "TIROLI" Marek Raniszewski - 2019-08-19 - Tywola (kujawsko-pomorskie)
praca w zespole kucharzy, przygotowanie da艅 restauracyjnych
kontakt przez PUP - 2019-02-27 - 呕ory (艣l膮skie)
Pomoc kuchenna
5ZERO1 Sp. z o.o. - 2017-10-06 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie kanapek, sa艂atek, pieczenie mi臋sa, pieczywa, przygotowywanie posi艂k贸w typu fast food. Pracad na dwie zmiany 6.00-14.00, 14.00-22.00, tak偶e w soboty i niedziele
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
jw.
M艂odzie偶owy O艣rodek Wychowawczy Nr. 4 - 2018-10-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w tym kuchni wschodniej (Kreplachy, Czebureki, Pielmieni), dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy, przygotowywanie zimnych przek膮sek, obieranie, krojenie warzyw i owoc贸w, pomoc w przygotowaniu potraw pod nadzorem kucharza
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
OBS艁UGA MAGAZYNU (MAGAZYN W PODGRODZIU)
PODKARPACKI PARK LOGISTYCZNY OMEGA PILZNO SP. Z O.O. - 2016-02-18 - Podgrodzie (podkarpackie)
wg. stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-01-29 - Gowor贸wek (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w
P.H.U. "KORUND" IMPORT- EKSPORT MAREK SZCZERBANOWICZ - 2016-06-01 - Kosarzyn (lubuskie)
Pomoc kuchennaPraca na dwie zmiany:od 7-15od 15-23
F.U.H. FRESH Karkosza Hubert - 2016-05-19 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowanie p贸艂produkt贸w, zmywanie, segregacja surowc贸w.OKRES ZATRUDNIENIA W PRZYPADKU PRACY NA PODSTAWIE UMOWY:umowa o prac臋 na czas okre艣lonyMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY:艁aziska G贸rnePRACA W DNIACH I GODZINACH:pon-pt 12-20
kontakt przez PUP - 2019-11-08 - 艁aziska G贸rne (艣l膮skie)
Praca przy produkcji wyrob贸w m膮cznych, sa艂atek, sur贸wek. Praca na obieraku i zmywaku. Praca jednozmianowa w godz.: 6:14, w poniedzia艂ki i soboty w godz.: 4-12. Na pocz膮tek umowa zlecenie lub umowa o prac臋 na okres pr贸bny. Oferta dost臋pna w sali G, A. Oferta przeznaczona tak偶e dla os贸b z orzeczeniem o niepe艂nosprawno艣ci. Kontakt z pracodawc膮 - CV wys艂a膰 na adres: epi (at) epi.com.pl, tel.: 71 334 20 55.
EPI Sp. z o.o. Sp. k. - 2015-12-22 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
Przestrzeganie w艂a艣ciwej jako艣ci zdrowotnej oraz zasad higieny 偶ywienia w procesie produkcji, przyjmowanie towar贸w od dostawc贸w i odpowiednie ich magazynowanie, noszenie odpowiedniego stroju (fartuch, obuwie, czepek, zakaz noszenia bi偶uterii i pomalowanych paznokci), dba艂o艣膰 o higien臋 osobist膮 oraz otoczenia, mycie i dezynfekcja kuchni i magazyn贸w, pomiary temperatury w ch艂odziarkach i pomieszczeniach oraz prowadzenie zapis贸w w rejestrach, przygotowywanie posi艂k贸w i dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i gramatur臋 produkt贸w, przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i wykazem diet, przestrzeganie instrukcji GMP/GHP, prowadzenie zapis贸w zwi膮zanych z systemem HACCP w rejestrach zapis贸w
Jaworskie Centrum Medyczne Sp z o.o. - 2019-11-29 - Jawor (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w wg zam贸wie艅, dbanie o czysto艣膰 w kuchni, praca od poniedzia艂ku do 艣rody w przedziale godzinowym 8-22 oraz od czwartku do niedzieli od 8-4 nad ranemMiejsce pracy: Wroc艂aw Kontakt kandydat贸w z pracodawc膮 telefoniczny Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Utrzymanie kuchni w czysto艣ci, obieranie i krojenie warzyw, porcjowanie produkt贸w, doprawianie potraw zgodnie z zaleceniami kucharza, przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami danymi przez kucharza. 40 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godz.: 10-18.
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
- PRACA PRZY PRODUKCJI SUR脫WEK,
ANTKOWIAK ANDRZEJ FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "BAR-BISTRO" - 2019-05-06 - Szamotu艂y (wielkopolskie)
Gotowanie
NZOZ ORW "FLISAK" s.c. W.Fennig, Z.Kielian, U.Fija艂kowska-Tiekiela, Z.Tekiela - 2019-02-04 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w dla pacjent贸w szpitala, rozwo偶enie posi艂k贸w do 艂贸偶ek pacjent贸w, sprz膮tanie.Zlecenia w godzinach 6:00-18:00.
kontakt przez PUP - 2019-07-16 - Warszawa (mazowieckie)