POMOC KUCHENNA/WOŹNA K/M Warszawa oferta pracy OŚRODEK EDUKACJI MONTESSORI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: POMOC KUCHENNA/WOŹNA K/M
Wynagrodzenie: od 3 300 PLN
Zakres obowiązków: - współpraca z firmą cateringową- punktualne i estetyczne wydawanie posiłków- krojnie owoców i warzyw- przestrzeganie zasad BHP w kuchni- dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni- nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych- dbanie o odpowiednie czyszczenie- przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni- utrzymywanie w czystości mebli, sprzętu, naczyń kuchennych itp.
Data publikacji: 2020-01-17
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: OŚRODEK EDUKACJI MONTESSORI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mozarta 4, 02-736 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- współpraca z firmą cateringową- punktualne i estetyczne wydawanie posiłków- krojnie owoców i warzyw- przestrzeganie zasad BHP w kuchni- dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni- nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych- dbanie o odpowiednie czyszczenie- przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni- utrzymywanie w czystości mebli, sprzętu, naczyń kuchennych itp.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA/WOŹNA K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.01.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie średnie (gastronomiczne), co najmniej 1 rok doświadczenia zawodowego.Obowiązki:- współpraca z firmą cateringową- punktualne i estetyczne wydawanie posiłków- krojnie owoców i warzyw- przestrzeganie zasad BHP w kuchni- dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni- nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych- dbanie o odpowiednie czyszczenie- przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni- utrzymywanie w czystości mebli, sprzętu, naczyń kuchennych itp.[Zgłoszenia: 729 991 642, karolina.kenar (at) montessori.waw.pl]
Nazwa pracodawcy:
OŚRODEK EDUKACJI MONTESSORI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Mozarta 4, 02-736 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Mozarta
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 21.01.2020
Oferta pracy ważna do: 17.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 21.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 17.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?39dd2d24b14d66a5e1b146d3c64aa136
Podobne oferty pracy
Pomocnicze prace budowlane, praca w Krakowie
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Kraków (małopolskie)
obieranie, krojenie,sprzatanie, zmywanie.
Hanna Golubiewska i Jaroslaw Golubiewski s.c. - 2019-06-21 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
pomoc przy przygotowaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
Pracownik obsługi płacowej
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Krzepice (śląskie)
ważenie pieczarek
kontakt przez PUP - 2015-11-25 - Nowa Wieś (wielkopolskie)
-
GASTRO Irena Dzwonnik - 2016-06-10 - Czarlina (pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu dań kuchni ciepłej i zimnej, dbałość o porządek w kuchni i sprzęt kuchenny
Przedsiębiorstwo ARWIS Sp. z o.o - 2016-08-25 - Poddębice (łódzkie)
Obróbka wstępna surowców, zapewnienie czystośc wi kuchni.
SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHICZNIE CHORYCH IM. ST. KRYZANA - 2019-05-23 - Starogard Gdański (pomorskie)
pomoc w kuchni, przygotowywanie posiłków
M&P GROUP GASTRO-NET Maciej Fołda - 2017-01-09 - Poznań (wielkopolskie)
- Praca w przedziale czasowym: 7:30-19:30- Obróbka wstępna warzyw- Pomoc w przygotowywaniu surówek, smażeniu oraz drobnych pracach kuchennych- Obsługa zmywalni
"Urbańscy " S.C Ośrodek Wypoczynkowy "Wielki Błękit" - 2018-02-16 - Łukęcin (zachodniopomorskie)
Chęć do pracy, punktualność, mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku, komunikatywność, zaangażowanie.
CULINARY STUDIO S.C. Aleksandra Dymel, Sabina Dymurski-Szczuka - 2017-11-24 - Racibórz (śląskie)
Zapewnienie efektywnego i zgodnego z obowiązującymi przepisami prawnymi funkcjonowania obszaru kadr i płac. Kierowanie kilkuosobowym zespołem specjalistów ds. kadr i płac. Koordynacja procesów kadrowych, współpraca z urzędami, organami kontrolnymi i audytorami.
Firma Zyguła Sp. z o.o. Sp. K - 2020-06-30 - Siedlec (wielkopolskie)
gotowanie i przygotowywanie posiłkow, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy(po skończonej pracy), posiłki - kuchnia tradycyjna, polska Praca w godz.12-20
ANFRA P.H.U. s.c. - 2018-05-18 - Opole (opolskie)
Obieranie warzyw, praca przy kucharzu, lepienie pierogów, klusek śląskich.Praca do godz. 12. w oparciu o umowe o pracę na 1/2 etatu.Sala G
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe Magdalena Opoń - 2018-06-13 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TURECKIEJ, DBANIE O PORZĄDEK W MIEJSCU PRACY, ZMYWANIE NACZYŃ
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Zakroczym (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
pomoc przy przygotowywaniu posiłków oraz podawanie ,dbanie o ład i porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Nisko (podkarpackie)
Pakowanie, rozkładanie ,prasowanie , mierzenie towaru, dbanie o czystośc na stanowisku pracy
"F-FARM" Sp. z o.o. - 2017-07-04 - Wieruszów (łódzkie)
pomoc w przygotowywaniu dań
Centrum Rekreacji i Sportu "SZKUTNIK" LEOKADIA SZKUTNIK - 2019-08-20 - Obora (dolnośląskie)
Pomoc przy przygotowywaniu posiłków. Utrzymanie czystości w obrębie kuchni oraz zaplecza.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2020-02-28 - Trzebnica (dolnośląskie)
przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię, obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy,
kontakt przez PUP - 2019-01-18 - Legnica (dolnośląskie)
obróbka i przygotowanie lub pomoc w przygotowaniu posiłków dla pacjentów i gości-obsługa kelnerska
SANATORIUM UZDROWISKOWE OŚRODEK REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ OAZA SP Z O O - 2019-11-20 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, pomoc kucharzowi, dbanie o prządek na kuchni oraz zapleczach kuchennych.Miejsce wykonywania pracy Pensojant "GAWRA" Wikno.
"GRUPA INCO" SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-06-28 - Wikno (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Złotoryja (dolnośląskie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2019-05-08 - Bukowiec (podkarpackie)
zgodny, Pracodawca zapewnia transport do miejsca wykonywania pracy (z Auchan) w okresie do czasu uruchomienia linii R.
FIRMA RAF - NUT Rafał Dropiński - 2017-07-18 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Wg. harmonogramu FP
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Długie (lubuskie)
Przygotowywanie dań na zamówienie klienta, przygotowywanie produktów do wyrobu pizzy.
ACCANTO MARIOLA ŁĘCZYCKA - 2020-08-18 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
WYPIEKANIE CHLEBA, CIAST, LEPIENIE PIEROGÓW, PRZYGOTOWYWANIE SAŁATEK - W/G PRZEPISÓW LITEWSKICH; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ WYPIEKU CHLEBA, CIAST, LEPIENIE PIEROGÓW, PRZYGOTOWYWANIE SAŁATEK WEDŁUG PRZEPISÓW KUCHNI LITEWSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA LITEWSKIEGO, ROSYJSKIEGO; ROZKŁAD CZASU PRACY: 40 GODZIN TYGODNIOWO RÓWNIEŻ W WOLNE DNI; GODZINY PRACY: 11.00-23.00 W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM;
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-01-08 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)