POMOC KUCHENNA Szczecin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: POMOC KUCHARZOWI PRZY SPORZĄDZANIU DAŃ, DBANIE O CZYSTOŚĆ NA STANOWISKUWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ, MILE WIDZIANA KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, DOKŁADNOŚĆ, (AKTUALNA )KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ Z ZAKRESU DIETETYKI, ZBIOROWEGO ŻYWIENIA ORAZ RECEPTURY DAŃ, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGOPRACA W GODZINACH: 07:00-15:00, 15:00-22:00, TAKŻE W DNI WOLNESTAWKA ZA GODZINĘ BRUTTO 14,70 ZŁ
Data publikacji: 2019-09-26
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
POMOC KUCHARZOWI PRZY SPORZĄDZANIU DAŃ, DBANIE O CZYSTOŚĆ NA STANOWISKUWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ, MILE WIDZIANA KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, DOKŁADNOŚĆ, (AKTUALNA )KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ Z ZAKRESU DIETETYKI, ZBIOROWEGO ŻYWIENIA ORAZ RECEPTURY DAŃ, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGOPRACA W GODZINACH: 07:00-15:00, 15:00-22:00, TAKŻE W DNI WOLNESTAWKA ZA GODZINĘ BRUTTO 14,70 ZŁ
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 60
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: STAWKA ZA GODZINĘ BRUTTO 14,70 ZŁ
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.12.2019
Data zakończenia pracy: 20.12.2022
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: DOKŁADNOŚĆ
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_1: ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 39, 70-383 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
(AKTUALNA )KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 39
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 26.09.2019
Oferta pracy ważna do: 25.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 26.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 26.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f5570364ca71df28130b9736b5ee9861
Podobne oferty pracy
zapoznanie się z przepisami obowiązującymi na stanowisku pracy, dbanie o utrzymanie czystości w miejscu pracy, naczyń, sprzętu, pomieszczeń kuchennych, obróbka warzyw, owoców i innych surowców, przygotowanie potraw zgodnie z wytycznymi, pomoc przy wydawaniu gotowych produktów, dbanie o jakość i smak produktów, sprawdzanie dostaw towarów z dokumentami
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Brzeszcze (małopolskie)
Praca przy produkcji oraz montażu mebli szkolnych i pomocy dydaktycznych.
Fabryka Pomocy Naukowych Sp. z o.o. - 2018-02-23 - Nysa (opolskie)
Staż dla os. powyżej 30 roku życia.
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Ryn (warmińsko-mazurskie)
Firma poszukuje tapicera z doświadczeniem w tapicerowaniu krzeseł. Do obowiązków należy wykrój materiału , pianki, tapicerowanie, inne drobne prace na tapicerni.
ERIDES GmbH Einrichtungsgesellschaft - 2019-09-26 - Niemcy (Niemcy)
jw.
PRZEDSZKOLE NR 54 - 2017-11-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka, gotowanie. Godziny odbywania stażu od poniedziałku do piątku w godz. 6:00-14:00 (zgodnie z programem stażu). Godziny pracy po odbytym stażu poniedziałek - piątek 6:00-12:00, sob. - niedziela 12:00-20:00 równoważny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Bełchatów (łódzkie)
pomoc w kuchni, przygotowywanie polproduktów, wydawanie posiłków regeneracyjnych
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Morliny (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków pod imprezy okolicznościowe.
Andrex-Dąbrowski Spółka Jawna - 2016-07-13 - Brzyście (podkarpackie)
pomoc w kuchni
KAROLINA MIARA - 2016-03-09 - Łazy (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw kuchni nepalskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Legionowo (mazowieckie)
Obróbka mięsa wołowego. Podstawowa obróbka warzyw. Dbanie o czystość miejsca pracy
ZSPX S.C. - 2020-01-22 - Gdańsk (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
FHU - Ochrona PPOŻ " FLOREK " Zbigniew Maciąg - 2017-10-10 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Ewidencja magazynowa towarów, prace magazynowe.
EVRAFISH sp. z o.o. - 2016-08-02 - Brusy (pomorskie)
Praca przy wstępnej obróbce żywności, sprzątanie pomieszczeń i sprzętu.
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "UZDROWISKO SOPOT" W SOPOCIE - 2017-11-16 - Sopot (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
ORISTO SP Z OO - 2016-08-25 - Montowo (warmińsko-mazurskie)
pomoc w kuchni
kontakt przez OHP - 2018-12-11 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
księgowanie dokumentów
kontakt przez PUP - 2019-05-13 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
pomoc przy sporzadzaniu posiłków, rejestracja HACCP
kontakt przez PUP - 2019-09-09 - Laliki (śląskie)
prace pomocnicze w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-10-25 - Kęsowo (kujawsko-pomorskie)
staż - wykonywanie prostych czynnosci przy przygotowaniu potraw tj. obieranie, czyszczenie, porcjowanie warzyw i miesa, sprzątanie stanowiska pracy i pomieszczeń likalu, pomoc w bufecie przy obsłudze klienta - wydawanie zakupionych towarów, obsługa klieta, obsługa i konserwacja urządzeń stosowanych w gastronomii (obieraczki, zmywarki, patelnie itp) zapoznanie się z zasadami systemu HACCP, nauka organizacji pracy. Na stanowisku wymagane badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
wykonywanie prac ogólnobudowlanych, wykonywanie elewacji
kontakt przez PUP - 2019-10-25 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
prace pomocnicze w kuchni
Garmażer S. C. Ewa Powała, Jacek Gorol - 2020-01-08 - Bytom (śląskie)
1.WSPÓŁODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA CAŁOKSZTAŁT PRACY KUCHNI.2. DBANIE O DOBRE JAKOŚCIOWO PRODUKTY POBIERANE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW.3. ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA JAKOŚĆ SPORZĄDZANYCH POSIŁKÓW I PUNKTUALNOŚĆ ICH WYDAWANIA.4. ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA STAN SANITARNO–HIGIENICZNY POMIESZCZEŃ KUCHNI.5. DBANIE O PRAWIDŁOWY ROZDZIAŁ POSIŁKÓW (JEDNAKOWE PORCJE ŻYWNOŚCI).6. DBANIE O O ESTETYKĘ UBIORU – FARTUCH, NAKRYCIE GŁOWY.
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 25 IM. PRYMASA TYSIĄCLECIA W RZESZOWIE - 2016-09-16 - Rzeszów (podkarpackie)
pełnienie roli gospodarza hotelu, profesjonalna obsługa gości hotelowych, reprezentowanie wizerunku hotelu zgodnie z etykietą hotelową, sprzedaż pokoi oraz pozostałych usług świadczonych przez hotel, obsługa obszaru lobby baru, udzielanie informacji o mieście, okolicy hotelu, wydarzeniach, atrakcjach
L&P Sp. z o.o. - 2017-12-14 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie produktów typu konfitury, soki od momentu przyjęcia owoców do gotowego produktu dla Klienta (obróbka, gotowanie, pasteryzowanie, etykietowanie, pakowanie). Praca w godzinach 7-15 lub 16, sporadycznie prace w godzianch popołudniowych: 13-21.
Spiżarnia Warszawska 2002 Anna Walczyńska - 2017-07-17 - Młynarze (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, czynności porządkowe.
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-19 - Tarnowskie Góry (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków.
Pietraszek Andrzej, Kocięcki Dariusz Pizzeria "AVANTI" S.C. - 2016-07-29 - Wadowice (małopolskie)
profesjonalne wykonywanie prac budowlanych
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Chojnice (pomorskie)
Oferta zatrudnienia w ramach utworzonego stanowiska pracy skierowana do zarejestrowanych osób bezrobotnych do 29 roku życia w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój (PO WER)
kontakt przez PUP - 2019-08-19 - Nowy Sącz (małopolskie)