POMOC KUCHENNA Szczecin oferta pracy RYDLA 52 JAROSŁAW FIGIEL, KRZYSZTOF BILBIN SPÓŁKA CYWILNA
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALU, STOSOWANIE WYTYCZNYCH HACCP, DBANIE O JAKOŚĆ, ESTETYKĘ I SMAK POSIŁKÓW, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI I PORZĄDKU NA STANOWISKU PRACY, UMIEJĘTNOŚĆ FILETOWANIA RYB, OBRÓBKA GARMAŻERYJNA MIĘSAWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN. PODSTAWOWE, UMIEJĘTNOŚĆ FILETOWANIA RYB, WAŻNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIEDEMIOLOGICZNYCHPRACA NA DWIE ZMIANY W GODZINACH 9:00-22:00, TAKŻE W DNI WOLNE, 40 GODZIN W TYGODNIUWYNAGRODZENIE 14,70 ZŁ BRUTTO ZA GODZINĘPRZED SPOTKANIEM NAJPIERW KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ
Data publikacji: 2019-08-07
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: RYDLA 52 JAROSŁAW FIGIEL, KRZYSZTOF BILBIN SPÓŁKA CYWILNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:LUCJANA RYDLA 52, 70-783 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALU, STOSOWANIE WYTYCZNYCH HACCP, DBANIE O JAKOŚĆ, ESTETYKĘ I SMAK POSIŁKÓW, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI I PORZĄDKU NA STANOWISKU PRACY, UMIEJĘTNOŚĆ FILETOWANIA RYB, OBRÓBKA GARMAŻERYJNA MIĘSAWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN. PODSTAWOWE, UMIEJĘTNOŚĆ FILETOWANIA RYB, WAŻNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIEDEMIOLOGICZNYCHPRACA NA DWIE ZMIANY W GODZINACH 9:00-22:00, TAKŻE W DNI WOLNE, 40 GODZIN W TYGODNIUWYNAGRODZENIE 14,70 ZŁ BRUTTO ZA GODZINĘPRZED SPOTKANIEM NAJPIERW KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: WYNAGRODZENIE 14,70 ZŁ BRUTTO ZA GODZINĘ
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.09.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pomoc kuchenna
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: FILETOWANIE RYB
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
WAŻNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Nazwa pracodawcy:
RYDLA 52 JAROSŁAW FIGIEL, KRZYSZTOF BILBIN SPÓŁKA CYWILNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
LUCJANA RYDLA 52, 70-783 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: LUCJANA RYDLA
Numer budynku pracodawcy: 52
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 07.08.2019
Oferta pracy ważna do: 26.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 07.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 07.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c3e170b0c2975a538ca461bc5431df28
Podobne oferty pracy
-przeprowadznie regulacji maszyn-zapewnienie wydajności maszyn-dbałość o jakość wyprodukowanych opakowań-konserwacja ,naprawa maszyn
kontakt przez PUP - 2019-09-18 - Koniecpol (śląskie)
Pracownik budowlany
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Szczucin (małopolskie)
Przgotowywanie posiłków dla dzieci w przedszkolu.
kontakt przez PUP - 2020-10-29 - Warszawa (mazowieckie)
sprawowanie opieki nad dzięćmi w wieku od ukończenia 20 tyg. życia do 3 lat
Integracyjny Radkowski Zespół Żłobków - 2019-02-25 - Ścinawka Średnia (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Olkusz (małopolskie)
pomoc w przygotowaniu potraw w tym obieranie warzyw i owoców, krojenie, wykładanie, zmywanie
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Zalesie (warmińsko-mazurskie)
Zapoznanie się z urzadzeniami i sprzętem technicznym stosowanym w procesach produkcyjnych i usługach gastronomicznych; analiza zasad zapewnienia i bezpieczeństwa i higieny pracy;poznane specyfiki pracy na rzeczywistych stanowiskach pracy i branży gastronomicznej; doskonalanie umiejętności zastosowania wiedzy teoretycznej w praktyce;przygotowywanie i serwowanie potraw;pogłębianie wiedzy fachowej z zakresu gastronomicznego;zdobycie doswiadczenia zawodowego dotyczącego organizacji nadzoru produkcji w zakładzie gastronomicznym;rozliczanie produkcji gastronomicznej; utrzymywanie porzadku i czystosci na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Serokomla (lubelskie)
- pomoc w przygotowaniu posiłków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Barbara Kowalska - 2018-04-10 - Staniszów (dolnośląskie)
- przygotowywanie warzyw i owoców obieranie, krojenie - wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza- zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowychpraca na dwie zmiany w godzinach otwarcia restauracji 10-22
Zajazd HETMAN Henryka Bugaj - 2019-10-18 - Lgota Murowana (śląskie)
pomoc w kuchni
ZAKŁAD JUBILERSKO-ZŁOTNICZY LOMBARD "GROSIK" JULIUSZ SIWEK - 2016-11-21 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami i wytycznymi Szefa Kuchni, dbałość o estetykę potraw, właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, dbanie o porządek na stanowisku pracy. Wymagane wykształcenie min. zawodowe oraz umiejętność pracy w zespole. Praca Hotel SPA Woiński, ul. Ratuszowa 3 69-210 Lubniewice. Tel. 95 755 7577 Joanna Tytus
Woiński Dionizy Zakład Wyrobów i Prefabrykatów Betonowych - 2019-10-02 - Lubniewice (lubuskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-05-22 - Stegna (pomorskie)
wg stanowiska-wyrób pizzy
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2018-04-18 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków na podstawie karty menu, przygotowywanie dania dnia, sporządzenie zapotrzebowania na produkty używane w kuchni, dbanie o czystość miejsca pracy. Współpraca z działem recepcji w hotelu
Pod Kominem Mateusz Mularski Marcin Mularski s.c. - 2020-10-07 - Opole (opolskie)
Prace pomocnicze w kuchni
Firma Usługowo-Handlowa "BUDOWAR"/Usługi Gastronomiczne TUTTI QUANTI Irena Warmuz - 2018-04-11 - Zabrze (śląskie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków, karmienie dzieci, sprzątanie. Wymagane wykształcenie min.zawodowe, mile widziane doświadczenie min. 6 miesięcy na kuchni, książeczka sanepidowska. Praca na 2 zmiany w godz: 6-18
Edukacja Elżbieta Przybytek Akademia Przed-szkolna SKRZAT - 2016-08-26 - Mysłowice (śląskie)
przygotowywanie produkcji (obieranie i krojenie warzyw), prace porządkowe (zmywanie naczyń, sprzątanie pomieszczeń kuchennych i czyszczenie sprzętu kuchennego)
INWEST PARTNER KRYSTYNA SIWAK - 2019-03-18 - Radomiłów (dolnośląskie)
prace pomocnicze prz murowaniu,wznoszenie budynkówMiejsce pracy : powiat pucku
Usługi Ogólnobudowlane Łukasz Treder - 2019-08-26 - Mrzezino (pomorskie)
ustalanie dziennego menu, przygotowanie półproduktów, realizacja zamówień, obsługa urządzeń kuchennych i gastronomicznych, racjonalna gospodarka magazynowa, lista zakupów, utrzymanie porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad bhp, ppoż, sanit-higien., propagowanie nowych wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Myszków (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
P.P.H.U."BELLA-ITALIA"PIZZERIA S.C. - 2019-06-25 - Strzelce Opolskie (opolskie)
wg stanowiska i programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Rudka (podlaskie)
Oferta Robót Publicznych dla osób bezrobotnych w szczególnej sytuacji na rynku pracy- ścieżka dostępu: http://www.pupgliwice.intracom.pl/bezrobotni_poszukujacy_pracy/roboty_publiczne.html i jednocześnie zakwalifikowanych bądź kwalifikujących się do II profilu pomocy. Wykształcenie zawodowe; przygotowywanie posiłków, planowanie i wydawanie posiłków; przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno-sanitarnymi, pomoc w magazynie spożywczym; Jedna zmiana; Miejsce pracy: Knurów
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Knurów (śląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Poznań (wielkopolskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, utrzymanie czystości w kuch oraz obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2019-04-09 - Łódź (łódzkie)
sprawność manualna, przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości
BRAND-MARK Marek Pisarski - 2017-11-28 - Rakowice Wielkie (dolnośląskie)
- PRZYGOTOWANIE OWOCÓW I WARZYW DO PRODUKCJI,
FHU "BAR- BISTRO" ANDRZEJ ANTKOWIAK - 2018-11-30 - Szamotuły (wielkopolskie)
Praca na hali sprzedaży, obsługa kasy, obsługa klientów, wykładanie towaru.
Dino Polska S.A. - 2017-09-08 - Boruja Kościelna (wielkopolskie)
praca na zmywaku, utrzymanie czystości na terenie kuchni hotelowej
"HOTEL CITY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-02 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
prace pomocniczo - porządkowe na kuchni
Przedszkole Nr 1 im. Janusza Korczaka w Bełżycach - 2017-09-04 - Bełżyce (lubelskie)
obróbka wstępna warzyw, mycie i sprzątanie naczyń, sprzątanie obiektu restauracji
kontakt przez PUP - 2019-04-09 - Ustroń (śląskie)