POMOC KUCHENNA Szczecin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 15 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: -Obr贸bka warzyw,-Wydawanie posi艂k贸w,-Przygotowywanie sur贸wek,-Zmywanie naczy艅,Wymagania: wykszta艂cenie podstawowe, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, min. 6 miesi臋cy pracy w gastronomiiWynagrodzenie: 15,00z艂 brutto/godzin臋.Praca na dwie zmiany w godzinach 7:00-19:00, r贸wnie偶 w wolne dni.
Data publikacji: 2019-10-02
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
-Obr贸bka warzyw,-Wydawanie posi艂k贸w,-Przygotowywanie sur贸wek,-Zmywanie naczy艅,Wymagania: wykszta艂cenie podstawowe, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, min. 6 miesi臋cy pracy w gastronomiiWynagrodzenie: 15,00z艂 brutto/godzin臋.Praca na dwie zmiany w godzinach 7:00-19:00, r贸wnie偶 w wolne dni.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 15 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Wynagrodzenie: 15,00z艂 brutto/godzin臋.
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Szczecin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 15 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.10.2019
Data zako艅czenia pracy: 15.10.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Pomoc kuchenna
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: PRACA W ZESPOLE
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
DO艢WIADCZENIE W PRACY W GASTRONOMII (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 39, 70-383 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 39
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 02.10.2019
Oferta pracy wa偶na do: 01.11.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.10.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6f8dc8b392da603b999bab9549e0dfdb
Podobne oferty pracy
Praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupe艂nianie zapas贸w, przygotowywanie produkt贸w (np. kanapek, sa艂atek, deser贸w) i p贸艂produkt贸w, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅, urz膮dze艅, sprz臋t贸w, narz臋dzi i naczy艅.
kontakt przez PUP - 2020-01-13 - Niepor臋t (mazowieckie)
Pomoc przy przygotowywaniu kanapek i sa艂atek
SMACZNY BAREK Aneta Iwanowicz - 2018-01-11 - Trzy Lipy (warmi艅sko-mazurskie)
PRACA W SYSTEMIE 8 H, 5 dni w tygodniu,R脫WNIE呕 W WEEKENDY.PRACA NA KUCHNI, PRZYGOTOWYWANIE FARSZY I CIASTA NA PIEROGI,LEPIENIE PIEROG脫W ,ROBIENIE PYZ.Umowa zlecenie 3 lata
JR FOOD COMPANY SP. Z O.O. - 2019-09-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
jw.
"U Syryjczyka" Mohammad Yahya Kassas - 2017-12-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w i wypiek pizzy, utrzymanie porz膮dku na stanowisku.
kontakt przez PUP - 2018-11-23 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
pracodawca wymaga do艣wiadczenia zawodowego, miejsce wykowywania pracy: W艁OSZAKOWICE
KEBAP Przemys艂aw R臋bacz - 2017-07-17 - Przem臋t (wielkopolskie)
gotowanie potraw
"PE艁NA CHATA" Bielarz Tomasz F.H.U. - 2019-05-13 - Sucha Beskidzka (ma艂opolskie)
- przygotowywanie da艅;- obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych.Praca od poniedzia艂ku do niedzieli w godz.: 11:00-19:00.
kontakt przez PUP - 2020-02-13 - Rydu艂towy (艣l膮skie)
mile widziane do艣wiadczenie w zawodzie- mo偶liwo艣膰 przyuczenia
DOM RESTAURACYJNY A.Z.WALCZAK脫W S.C. RESTAURACJA HOTEL "KOMEDA" - 2017-01-10 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
drobne prace mechaniczno-艣lusarskie,utrzymywaniem w sprawnym dzia艂aniu instalacji elektrycznej,dokonywanie napraw i wymian urz膮dze艅 elektrotechnicznych, modernizacja oraz tworzenie nowych instalacji elektrycznych,uk艂adanie tras kablowych,przeprowadzanie pomiar贸w instalacji elektrycznych; wykszta艂cenie zawodowe techniczne, min.roczne do艣wiadczenie w dziale utrzymania ruchu,mile widziane uprawnienia SEP,czytanie schemat贸w elektrycznych,pos艂ugiwanie si臋 miernikiem elektrycznym
"Dekorglass Dzia艂dowo" S.A. - 2019-03-12 - Tur (kujawsko-pomorskie)
-- pomoc przy obr贸bce wst臋pnej surowc贸w,- przygotowanie da艅 wydawanych na sal臋 konsumpcyjn膮.
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - 艢wiebodzin (lubuskie)
Przygotowanie warzyw, dbanie o czysto艣膰 w restauracji, podawanie potraw klientom.(miejsce pracy TESCO -Restauracja Orientalna BIM)
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE "BIM" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-01-12 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
sprz膮tnie teren贸w zew., koszenia
ECO-PLAN SA - 2018-07-05 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Obr贸bka wst臋pn膮 warzyw, owoc贸w i innych surowc贸w do produkcji posi艂k贸w (mycie, obieranie , czyszczenie),pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Zemborzyce Tereszy艅skie (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w na catering
DMT Tomasz Kawa - 2019-08-27 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Obieranie, krojenie warzyw i owoc贸w, utrzymanie czysto艣ci w kuchni, czyszczenie sprz臋tu kuchennego, powierzchni sto艂贸w, pod艂贸g i maszyn
WSTAJEMY RANO DLA CIEBIE Sp. z o. o. - 2019-03-25 - Wo艂omin (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w, zgloszenia osobiste w siedzibie firmy ul. Wrzesi艅ska 44, Pizzernia PALERMO, mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku
Firma GEN-MOR s.c. - 2016-08-11 - Gniezno (wielkopolskie)
Pomoc kuchenna
NZOZ ORW "FLISAK" s.c. W.Fennig, Z.Kielian, U.Fija艂kowska-Tiekiela, Z.Tekiela - 2018-06-20 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu p贸艂produkt贸w, wst臋pna obr贸bka warzyw, obieranie ziemniak贸w, krojenie, nak艂adanie na talerze, utrzymywanie w czysto艣ci stanowiska pracy, uk艂adanie towaru w magazynie, wstepna obr贸bka mi臋sa, lepienie pierog贸w, klusek, itp., szatkowanie warzyw, sprawdzanie stanu magazynowego, pomoc kucharzowi w przygotowywaniu wi臋kszej ilosci posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2019-02-08 - Strzelin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie warzyw i owoc贸w, obieranie krojenie utrzymanie porz膮dku, zmywanie naczy艅, czyszczenie sprz臋t贸w, wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza. Przestrzeganie przepis贸w bhp i przeciwpo偶arowych.
kontakt przez PUP - 2019-04-30 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
praca na kuchni, obieranie warzyw, zmywanie naczy艅, przygotowywanie p贸艂produkt贸w, dbanie o porz膮dek
HANDLOWA SP脫艁DZIELNIA JUBILAT - 2019-05-15 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Pomoc w kuchni, wydawanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci
Zygmar-Bis Zygmunt Gierej - 2018-10-29 - Kamie艅czyk (mazowieckie)
pomoc kuchenna
Micha艂 Rejs Firma Handlowo- Us艂ugowa - 2015-12-02 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
"ZAMKOWA" SP脫艁KA CYWILNA - 2018-12-06 - 呕aga艅 (lubuskie)
Obs艂uga zmywaka, przygotowywanie posi艂k贸w, wykonywanie prostych czynno艣ci kulinarnych
Sp贸艂dzielcze Centrum Rehabilitacyjno-Medyczne RESURS - 2019-03-20 - Mrze偶yno (zachodniopomorskie)
Pomoc w przygotowaniu posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Nowa Wie艣 Malborska (pomorskie)
uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w i przygotowaniu wed艂ug podstawowych zasad technologicznych, przestrzeganie przepis贸w higieniczno-sanitarnych, dyscypliny pracy, bhp i p-po偶, umiej臋tne pos艂ugiwanie si臋 sprz臋tem mechanicznym i elektrycznym zgodnie z instrukcj膮 u偶ytkowania, u偶ywanie odzie偶y ochronnej zgodnie z jej przeznaczeniem, wykonywanie bada艅 profilaktycznych zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸 (艣niadanie, obiad, kolacja) i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, dbanie, aby naczynia kuchenne i sto艂owe by艂y w艂a艣ciwie zmywane i przechowywane
kontakt przez PUP - 2019-08-14 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Obs艂uga Programu MS Office. Realizacja zam贸wie艅 materia艂贸w do produkcji mebli. Praca na jedn膮 zmian臋 od 7:00-15:00
"BOG - FRAN " Sp. z o.o. Sp. k. - 2017-05-17 - Rani偶贸w (podkarpackie)
- utrzymanie porz膮dku - zmywanie naczy艅 - czyszczenie sprz臋t贸w - obieranie, krojenie warzyw i owoc贸w - wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza
kontakt przez PUP - 2019-09-24 - Jaros艂aw (podkarpackie)
jw.
Wojskowa Akademia Techniczna im. Jaros艂awa D膮browskiego - 2017-07-13 - Warszawa (mazowieckie)