POMOC KUCHENNA Szczecin oferta pracy ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 4
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 1 310 PLN
Zakres obowiązków: OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW I OWOCÓW, ZMYWANIE NACZYŃ, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW ŚNIADANIOWYCH, KOLACYJNYCH, INNE PRACE WDRAŻANE PRZEZ KUCHARZA
Data publikacji: 2020-09-22
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 4
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:71-246 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW I OWOCÓW, ZMYWANIE NACZYŃ, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW ŚNIADANIOWYCH, KOLACYJNYCH, INNE PRACE WDRAŻANE PRZEZ KUCHARZA
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 310 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: WYNAGRODZENIE BRUTTO 1310,00 ZŁ+DODATEK STAŻOWY
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3262
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 310 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2020
Data zakończenia pracy: 31.08.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: PRACA W ZESPOLE
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE
wymagania_wymaganiaPozadane_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 4
danePracodawcy_nip: 8521090180
danePracodawcy_regon: 000221793
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
71-246 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: BRAK
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
danePracodawcy_kodPowiatu: 3262
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977976
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 22.09.2020
Oferta pracy ważna do: 20.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 22.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 22.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?66efc0a9d666f966d83cc620627f2eea
Podobne oferty pracy
Pomoc kuchenna, praca na zmywaku
NEPTUN SPÓŁKA JAWNA UMBRAS I WSPÓLNICY - 2020-09-17 - Gdańsk (pomorskie)
Zapewnienie sprawnej obsługi gościa począwszy od przyjęcia rezerwacji skończywszy na wyjeździe gościa z hotelu. Zaspokojenie potrzeb gości na najwyższym poziomie.
HOTEL NOWODWORSKI Sp. z o.o. - 2017-04-28 - Legnica (dolnośląskie)
zgodnie z dołaczonym do wniosku programem stażu
kontakt przez PUP - 2020-02-25 - Milówka (śląskie)
OBSŁUGA URZĄDZEŃ BIUROWYCH, OFFICE, EXCEL, REDAGOWANIE PISM WYCHODZĄCYCH, REJESTRACJA KORESPONDENCJI, PRZYGOTOWYWANIE TABEL EXCEL, PROJEKTÓW I SPRAWOZDAŃ
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Białobrzegi (mazowieckie)
pomoc w pomieszczeniu cateringowym
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Świdnik (lubelskie)
wykształcenie brak lub niepełnie podstawowe, doświadczenie nie jest wymaganeObowiązki: utrzymywanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów, przygotowywanie warzyw i owoców: krojenie, zabezpieczanie przed zepsuciem surowcow, półproduktów i wyrobów gotowych.
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Warszawa (mazowieckie)
- obsł. maszyn kucharskich,- pomoc przy produkcji pierogów,- obsługa klientów,- realizacja zleceń.
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie zaplecza, przygotowanie i formowanie ciasta i składników pizzerii.Umowa zlecenie na okres 3 lata.
kontakt przez PUP - 2020-01-16 - Ksawerów (łódzkie)
Sortowanie grzybów, załadunek, obsługa magazynu. Praca dwuzmianowa w godz.: 08.00-16.00 oraz 14.00-22.00.
Grupa Producentów Owoców i Warzyw Pieczarki Podlaskie Sp. z o. o. - 2017-09-25 - Krześlinek (mazowieckie)
Utrzymanie porządku zaplecza działu gastronomi: zmywanie naczyń, obieranie warzyw, itp.
UZDROWISKO WIENIEC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-08-05 - Wieniec-Zdrój (kujawsko-pomorskie)
Pomoc kuchenna
Małgorzata Krajewska EURO-MAX - 2019-09-17 - Faściszowa (małopolskie)
organizacja biura projektu,2)zapewnienie sprawnej komunikacji pomiędzy zespołem projektowym,3)sprawdzanie zgodności dokumentów z wytycznymi dotyczącymi realizacji projektu w oparciu o Regionalny Program Operacyjny Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020 w zakresie Europejskiego Funduszu Społecznego,4)przygotowanie i przeprowadzenie procedur zamówień publicznych zgodnie z Ustawą Prawo Zamówień Publicznych,5)przygotowanie dokumentacji dotyczącej budżetu projektu niezbędnej do sporządzania wniosków o płatność, umów, sprawozdań finansowych,6)przestrzeganie terminów i harmonogramu realizacji zadań, budżetu projektu wynikających z zapisów umowy oraz terminów wyznaczanych przez Instytucję Wdrażającą i Pośredniczącą w projekcie,7)kontrola i monitoring projektu zgodna z zapisami we wniosku o dofinansowanie, m.in. Systematyczna weryfikacja postępu i harmonogramu projektu,8)poprawne rozliczanie i nadzór nad finansami projektu w tym sporządzanie wniosków o płatność w systemie teleinformatycznym SL2014 na podstawie samodzielnie realizowanych zadań oraz danych przygotowywanych przez koordynatorów merytorycznych szkół prowadzonych przez Powiat Opolski,9)przygotowywanie innej dokumentacji związanej z projektem, promocja projektu m.in. Niezbędnych dokumentów wskazanych w umowie o dofinansowanie projektu lub pismach z Urzędu Marszałkowskiego,10)bieżące studiowanie przepisów prawnych niezbędnych do realizacji projektu, informowanie zespołu projektowego o wszelkich zmianach
STAROSTWO POWIATOWE W OPOLU LUBELSKIM - 2019-06-13 - Opole Lubelskie (lubelskie)
jw
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-03-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie produktów, obróbka wstępna, gotowanie. Praca na 1/2 etatu.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Stalowa Wola (podkarpackie)
pomoc w przygotowaniu posiłków (prace pomocnicze, zmywak, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Łódź (łódzkie)
nauczanie przyrody w szkole podstawowej
SZKOŁA PODSTAWOWA W KORZENIEWIE - 2020-08-25 - Korzeniewo (pomorskie)
1. Gotowanie potraw.2. Utrzymywanie w czystości lokalu i stanowisk pracy.3. Przygotowywanie dań obiadowych.4. Inne czynności zlecone przez opiekuna stażu.
kontakt przez PUP - 2019-03-08 - Piątek (łódzkie)
prace pomocnicze w kuchni bistro, obsługa lady sprzedażowej, zmywanie naczyń
RISUS Sp. z.o.o - 2016-04-19 - Leszno (wielkopolskie)
- PRZYGOTOWYWANIE WARZYW I OWOCÓW,- MECHNICZNE ROZDRABNIANIE WARZY I OWOCÓW,
ANTKOWIAK ANDRZEJ FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "BAR-BISTRO" - 2019-10-29 - Szamotuły (wielkopolskie)
Prowadzenie zajęć logopedycznych z uczniami, 1/20 etatu
SZKOŁA PODSTAWOWA W DOBROWIE - 2018-03-26 - Dobrowo (zachodniopomorskie)
Znajomość kuchni wietnamskiej receptur i przepisów.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Łódź (łódzkie)
obsługa komputeraprowadzenie dokumentacji
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Sosnowiec (śląskie)
Staż w firmie SUAD KRASNIQ. Program stażu do zapoznania w pokoju nr 39.
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Kielce (świętokrzyskie)
Wydawanie zup i deserów, przygotowywanie sałatek, robienie makaronu, utrzymanie porządku na danym stanowisku w kuchni. Praca w Płocku w godz. 10-22.30 (praca w systemie: dwa dni pracujące, dwa dni wolne)
BARTŁOMIEJ BIAŁASZEK JBM TURYSTYKA - 2020-07-29 - Płock (mazowieckie)
Wykonywanie prac pomocniczych w kuchni.
A. M. TRADE Sp. z o.o. - 2018-06-21 - Rymanów-Zdrój (podkarpackie)
sporządzanie śniadań, sałatekwykrajanie tart, obsługa pieca, zmywanie naczyń
kontakt przez PUP - 2018-11-20 - Kraków (małopolskie)
praca pomocnicza na kuchni
KAPEK ANDRZEJ USŁUGI TRANSPORTOWE HANDEL OPAŁEM NAPRAWA SAMOCHODÓW ODZYSK ODPADÓW ORGANIZACJA IMPREZ "POD ZŁOTYM PROSIAKIEM - 2018-07-18 - Kamieniec (śląskie)
Obróbka wstepna warzyw, zmywanie naczyń, pomoc przy przygotow. potraw.
PPUH ALFAS Sp.z o.o. - 2018-08-23 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
- Pomoc przy pracach w kuchni, utrzymywanie porządku, mycie naczyń.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:00-18:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wykształcenie BEZ znaczenia. Mile widziane doświadczenie na stanowisku, ale niekoniecznie -> istnieje możliwość przyuczenie. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (6:00-15:00) (Tel. 32-202-43-23) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Okrężna 14, 40-808 Katowice) lub e-mail: kuchnia.katowice (at) niro.com.pl
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-13 - Katowice (śląskie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Ładna (małopolskie)