POMOC KUCHENNA Szczecin oferta pracy RYDLA 52 JAROSŁAW FIGIEL, KRZYSZTOF BILBIN SPÓŁKA CYWILNA
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALU, STOSOWANIE WYTYCZNYCH HACCP PRZY PRZYGOTOWANIU POSIŁKÓW, DBANIE O NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ, ESTETYKĘ I SMAK POSIŁKÓW, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI I PORZĄDKU NA STANOWISKU PRACYWYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WEDŁUG RECEPTUR, UMIEJĘTNOŚĆ FILETOWANIA SROBIU I RYB, OBRÓBKA GARMAŻERYJNA MIĘSA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, WAŻNA KSIĄŻECZKA ZDROWIAPRACA W GODZINACH 9-22 (DO USTALENIA WG GRAFIKU WYNAGRODZENIE 14,70 ZŁ BRUTTO ZA GODZINĘPRZED SPOTKANIEM NAJPIERW KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄCV NA E-MAIL
Data publikacji: 2019-04-04
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: RYDLA 52 JAROSŁAW FIGIEL, KRZYSZTOF BILBIN SPÓŁKA CYWILNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:LUCJANA RYDLA 52, 70-783 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALU, STOSOWANIE WYTYCZNYCH HACCP PRZY PRZYGOTOWANIU POSIŁKÓW, DBANIE O NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ, ESTETYKĘ I SMAK POSIŁKÓW, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI I PORZĄDKU NA STANOWISKU PRACYWYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WEDŁUG RECEPTUR, UMIEJĘTNOŚĆ FILETOWANIA SROBIU I RYB, OBRÓBKA GARMAŻERYJNA MIĘSA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, WAŻNA KSIĄŻECZKA ZDROWIAPRACA W GODZINACH 9-22 (DO USTALENIA WG GRAFIKU WYNAGRODZENIE 14,70 ZŁ BRUTTO ZA GODZINĘPRZED SPOTKANIEM NAJPIERW KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄCV NA E-MAIL
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: WYNAGRODZENIE 14,70 ZŁ BRUTTO ZA GODZINĘ
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.04.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pomoc kuchenna
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: FILETOWANIE RYB
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: OBRÓBKA MIĘSA
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
WAŻNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I POSIŁKÓW
Nazwa pracodawcy:
RYDLA 52 JAROSŁAW FIGIEL, KRZYSZTOF BILBIN SPÓŁKA CYWILNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
LUCJANA RYDLA 52, 70-783 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: LUCJANA RYDLA
Numer budynku pracodawcy: 52
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.04.2019
Data dodania oferty pracy: 04.04.2019
Oferta pracy ważna do: 05.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 04.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 28.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wykonywanie zadań zleconych przez szefa kuchni, pomoc przy obróbce produktów i przygotowywaniu posiłków, sprzątanie i mycie restauracji i zaplecza
SODEXO POLSKA Sp. z o. o. - 2017-02-27 - Augustów (podlaskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Gniezno (wielkopolskie)
RefSkł ZUSpakowanie dań gotowych, przygotowywanie surowców do produkcji, zmywanie
EAT ME Sp. z o.o. - 2016-06-23 - Piaseczno (mazowieckie)
Obsługa klienta restauracji, przygotowywanie posiłków (pomoc w kuchni), utrzymywanie czystości w restauracji (pomieszczenia w kuchni i na sali).
AUTO PORT Renice Spółka Jawna W. Bogusławska U. Malinowicz - 2017-07-27 - Renice (zachodniopomorskie)
Obieranie warzyw i owoców, przygotowanie mięs, obsługa zmywarki
Vektor99 Sp z.o.o - 2018-10-03 - Michale (kujawsko-pomorskie)
Usluga masazu specjalistycznego, leczniczego oraz rehabilitacja pourazowa, fizjoterapia,hiluroterapia dorosłych i dzieci.
Kabat-Hyżak Joanna - 2017-11-28 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowanie produktów do sushi, obieranie warzyw
YoiSushi Agnieszka Cidyło - 2018-03-07 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
obsługa klienta w sklepie z odzieżą dziecięcą
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Lubin (dolnośląskie)
POMOC KUCHARZOWI PRZY PRZYGOTOWYWANIU I WYDAWANIU DAŃ, BIEŻĄCE UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W KUCHNI
kontakt przez OHP - 2018-05-17 - Białogóra (pomorskie)
do uzgodnienia
SNACK BAR KOBAKA STANISŁAWA - 2018-03-14 - Boguchwała (podkarpackie)
Przewóz materiałów na budowy, na terenie woj. opolskiego
TECHNICAL SOLUTIONS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-07 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
w ramach programu specjalnego "Czas na staż" II lub III profil
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Zabrze (śląskie)
Obsługa klienta, nakrywanie stołów, utrzymanie porządku
"RESTAURACJA PANORAMA" Łucja Marszałek - 2017-10-25 - Jasło (podkarpackie)
Przygotowywane potraw zleconych przez szefa kuchni, obsluga i utrzymywanie w czystości urządzeń gastronomicznych, zmywanie naczyń oraz sprzątanie pomieszczeń kuchennych i magazynowych.
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Krasnystaw (lubelskie)
PRACA
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "DREMEX" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-01 - Rudna Mała (podkarpackie)
wykształcenie i doświadczenie nie jest wymagane. Obowiązki: utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów, przygotowywanie warzyw i owoców - obieranie, krojenie, gastronomiczny rozbiór mięsa, wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza, porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych.
kontakt przez PUP - 2019-04-02 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie produktów do sporządzania dań, pomoc w sporządzaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Zakres obowiązków:• sprawdzanie wyprodukowanych elementów pod względem jakościowym• pakowanie i znakowanie sprawdzanych produktów• obsługa maszyn produkcyjnych• stosowanie się do przepisów BHP i norm obowiązujących w zakładzie
Hoffmann Sp. z o.o. - 2016-07-13 - Śmigiel (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc kuchenna w przygotowaniu posiłków. Praca w resauracji hotelu. Wynagrodzenie 9 zł brutto/na godzinę. Dwie zmiany 12:00-20:00 lub 13:00 do 21:00
Hotel & Restauracja GALEONA Walentyna Milewska - 2016-02-12 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
umiejętność pracy w kuchni
Restauracja Awangarda Anna Jaglarz- Kietrz - 2016-11-24 - Kietrz (opolskie)
przygotowanie, podawanie posiłków, pomoc w gotowaniu zestawów obiadowych dla uczestników konferencji organizowanych w hotelu , obsługa kelnerska, praca w soboty i niedziele,
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Kraków (małopolskie)
produkcja jarskich wyrobów garmażeryjnych- wyrób pierogów z różnym nadzieniem, naleśników, krokietów, gołąbków.
kontakt przez PUP - 2018-12-05 - Radymno (podkarpackie)
pomoc przy sporządzaniu posiłków. Utrzymywane w stałej czystości kuchni, zaplecza kuchennego. Zmywanie naczyń stołowych, wydawanie posiłków na sali konsumpcyjnej.
SOKÓŁ TOUR SERVICE EWELINA MIECH - 2016-09-02 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Pomoc przy produkcji pierogów, kanapek, sałatek; praca w godz. od 4.00-12.00 w Bielsku-Białej.
MONNA HOME SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-04 - Bielsko-Biała (śląskie)
obieranie, krojenie, szatkowanie, siekanie wazryw, owoców; monitoring HACCP; przygotowanie miejsca przed rozpoczęciem wydawania posiłków, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Cieszyn (śląskie)
Pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Szamotuły (wielkopolskie)
Staż dla os. powyżej 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Wydminy (warmińsko-mazurskie)