POMOC KUCHENNA Szczecin oferta pracy ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: •obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie);•rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców;•przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza; •pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków,•przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych•dbanie o najwyższą jakość, smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach;•oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem;•utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych , BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy;•mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego•sprzątanie kuchni , obieralni i innych pomieszczeń kuchennych.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, DOŚWIADCZENIE W PRACY W KUCHNI, UPR. TECHNIK GASTRONOMIIGODZINY PRACY: 07:00-14:35
Data publikacji: 2018-03-28
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:STRZAŁOWSKA 22, 71-730 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
•obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie, obieranie, czyszczenie);•rozdrabnianie warzyw, owoców i innych surowców;•przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi kucharza; •pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków,•przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych•dbanie o najwyższą jakość, smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach;•oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem;•utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych , BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy;•mycie naczyń (wyparzanie) i sprzętu kuchennego•sprzątanie kuchni , obieralni i innych pomieszczeń kuchennych.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, DOŚWIADCZENIE W PRACY W KUCHNI, UPR. TECHNIK GASTRONOMIIGODZINY PRACY: 07:00-14:35
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: GODZINY PRACY: 07:00-14:35
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.04.2018
Data zakończenia pracy: 30.06.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pomoc kuchenna
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: TECHNIK GASTRONOMII
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: DOŚWIADCZENIE W PRACY W KUCHNI
Nazwa pracodawcy: ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
STRZAŁOWSKA 22, 71-730 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: STRZAŁOWSKA
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 28.03.2018
Data dodania oferty pracy: 28.03.2018
Oferta pracy ważna do: 30.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 28.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 28.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Łódź (łódzkie)
Przyjmowanie wpłat od rodziców, prowadzenie kasy, prowadzenie dokumentacji biurowej, robienie zamówień artykułów spożywczych, biurowych, nadzorowanie dostarczanych posiłków z kateringu, kompletowanie dokumentacji pracowniczej, robienie zestawień/tabeli w Excelu, przygotowywanie dekoracji (np. święta, urodziny dziecka itp.). Potrzebne 3 osoby, ponieważ przewidziana jest praca na dwie zmiany, każda z 3 osób będzie pracowała w innym oddziale i będzie miała przydzielone prace administracyjne Godziny pracy: 8:00-16:00
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Prowadzenie zajęć dla uczniów klas VII.
Szkoła Podstawowa w Pomlewie - 2017-08-03 - Pomlewo (pomorskie)
pomoc w przygotowaniu potraw na kuchni
"LORD" Hotel-Restauracje-Sklepy P. Sobieniak - 2018-01-16 - Staszów (świętokrzyskie)
sporzadzanie wyrobów kulinarnych w/g receptur tj. pierogów,krokietów,uszek,kopytek,,drukowanie etykiet, pakowanie i oklejanie gotwych wyrobów
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Głowno (łódzkie)
szycie odzieży lekkiej
ZW MORGANS NATALIA BĘBNISTA ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ INOWROCŁAW - 2018-06-13 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie ofert dla klientów. Wykonywanie kalkulacji kosztowych wyrobów. Tworzenie dokumentacji technologicznej. Znajomość procesów technologicznych. Doświadczenie w analizie dokumentacji technicznej. Doświadczenie w zakresie określania pracochłonności wykonywanych elementów. Znajomość procesów spawania, montażu, lakierowania.
ATW S.A. - 2015-11-20 - Zagórz (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE STANOWISKA PRACY, OBRÓBKA WARZYW I MIĘSA, ZMYWNIE NACZYŃ, POMOC W PRZYGOTOWYWANIU DAŃ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE, DOBRA ORGANIZCJA CZASU ORAZ STANOWISKA, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z kanonami kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
obsługa grila, pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Różanna (łódzkie)
przygotowywanie i pakowanie posiłków, samodzielne podejmowanie decyzji, utrzymanie porządku na terenie kuchni, przestrzeganie zasad BHP, praca na dwie zmiany (5.00-13.00, 6.00-14.00
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. Spółka Komandytowa - 2018-08-16 - Sosnowiec (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, kuchnia steak house and burgerpraca w godz. 10-22 od poniedziałku do piątku, 12-24 w soboty i niedziele, równoważny system czasu pracy.
SKOWRON PIOTR- F.H.U."M.G.T." - 2016-08-23 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków.
PRO-MOT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-02 - Sopot (pomorskie)
PRACA W RESTAURACJI W TRYBIE TRZYZMIANOWYM– PRZYGOTOWANIE MIEJSCA PRACY PRZED ROZPOCZĘCIEM WYDAWANIA POTRAW PRZEZ KUCHNIĘ,– OBIERANIE, KROJENIE, SZATKOWANIE I SIEKANIE WARZYW I OWOCÓW NA PÓŹNIEJSZE POTRAWY,– UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W OBRĘBIE KUCHNI I ZAPLECZA SANITARNEGO- POMOC SZEFOWI KUCHNI ORAZ POZOSTAŁYM KUCHARZOM,
Firma Bartek Cecylia Bańkowska - 2016-06-10 - Rzeszów (podkarpackie)
utrzymywanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętu, przygotowywanie warzyw- owoców, krojenie, rozbiór mięsa, wykonywanie polecań kucharza
MR PICK P. PIETRUSZKIEWICZ W-WA - OW "BOGDANKA" MRZEŻYNO - 2018-03-29 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
pomoc na kuchni hotelowej przy przygotowywaniu posiłków, wypełnianie funkcji koordynatora pomiędzy personelem z Ukrainy zatrudnionym przez zgłaszającego ofertę a kierownictwem pracodawcy,praca na terenie województwa śląskiego
DRYPS SERVICE SPÓŁKA ZO.O - 2018-02-09 - Sosnowiec (śląskie)
smażenie mięsa, przygotowywanie kanapek, porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Zduńska Wola (łódzkie)
POMOC KUCHENNA
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Jarosławiec (wielkopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, lepienie pierogów, obieranie warzyw
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Lubartów (lubelskie)
zmywanie naczyń /ul.Kr. Jadwigi 11, Inowrocław
TORIN sp.j. GREMBLEWSKA AGNIESZKA GREMBLEWSKI DARIUSZ - 2016-09-26 - Tupadły (kujawsko-pomorskie)
Prace pomocnicze w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Gdynia (pomorskie)
Pomoc przy przygotowywaniu surowców, obróbka surowców, przygotowanie stanowiska pracy, pomoc przy przygotowaniu produktów gotowych.
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Częstochowa (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Mirsk (dolnośląskie)
pomoc kucharzowi w przygotowywaniu posiłków
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny Nr 2 - 2016-11-25 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Gotowanie, sprzątanie, obieranie i szatkowanie warzyw, dowozy. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności, mile widziane prawo jazdy kat B.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROSŁAW JERMAK - 2017-05-26 - Wejherowo (pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków przez kucharza.
Peplińska-Kwiecień Lucyna - 2016-07-25 - Gdańsk (pomorskie)
Obsługa klienta, przygotowywanie dań typu fast food oraz pizzy. Wymiar czasu pracy ok 45;48 h tygodniowo, ok 4 dni w tygodniu.
kontakt przez OHP - 2017-09-20 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie warzyw do potraw, zmywanie. Praca w Bielsku-Białej, na 1/2 etatu w godz. 10.00-22.00 wg ustalonego grafiku.
"ADONA 1" SPÓŁKA CYWILNA NGUYEN NGOC TUYNH,NGUYEN NGOC RENATA - 2016-10-05 - Bielsko-Biała (śląskie)
- Pomoc w przygotowywaniu potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 9:00-21:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku, ale niekoniecznie -> istnieje możliwość przyuczenia. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (9:00-18:00) (Tel. 603-913-108) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Trasa imienia Nikodema i Józefa Renców 30, 40-878 Katowice).
ROKOSZ RESTAURACJE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-09-08 - Katowice (śląskie)