POMOC KUCHENNA Stopnica oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Pomoc szefowi kuchni, prace porządkowe na kuchni, obróbka surowców na potrawy, utrzymywanie porządku w obrębie kuchni i zaplecza kuchennego.
Data publikacji: 2020-07-13
Lokalizacja: Stopnica (świętokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Stopnica, powiat: buski, woj: świętokrzyskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Pomoc szefowi kuchni, prace porządkowe na kuchni, obróbka surowców na potrawy, utrzymywanie porządku w obrębie kuchni i zaplecza kuchennego.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stopnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 26
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: buski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2601
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2020
Data zakończenia pracy: 30.04.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Osoby bezrobotne powyżej 30-go roku życia, posiadające IPD, spełniające warunki projektu RPO. Skierowanie do doradcy zawodowego oraz do p. 9 st. 1.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 6550001137
danePracodawcy_regon: 290178457
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Busku-Zdroju
Adres pracodawcy:
Różana 2, 28-100 Busko-Zdrój, powiat: buski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 26
Powiat pracodawcy: buski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2601
Gmina pracodawcy: Busko-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Busko-Zdrój
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0946651
Ulica pracodawcy: Różana
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy:
Pracodawca oprócz usług transportowych, prowadzi usługi hotelarskie w Stopnicy oraz Solcu-Zdroju
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Busku-Zdroju
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|42A
Data dodania oferty pracy: 27.07.2020
Oferta pracy ważna do: 01.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 27.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 13.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4bd8c7bbc9bc5d88529081a26da7a547
Podobne oferty pracy
pomoc w przygotowywaniu posiłków
SPHINKS Mohamed Elrefaey - 2016-05-02 - Zduńska Wola (łódzkie)
Pomoc przy obróbce wstępnej, mycie, sprzątanie. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w systemie równoważnym w Kołobrzegu, również w weekendy.
Przedsiębiorstwo Usługowe HOLTUR Sp. z o.o. - 2017-11-02 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów , wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, wydawanie posiłków
"JOKAS Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - spółka cywilna" - 2020-05-14 - Łuków (lubelskie)
POMOC PRZY PRZYGOTOWYWANIU POSIŁKÓW, PAKOWANIE POSIŁKÓW DO TERMOSÓW, ZMYWANIE NACZYŃ;WYMAGANIA:ORZECZENIE O STOPNIU NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI,MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, KONTAKT OSOBISTY Z P. KRYSTYNĄ NOWACZYK - KUCHNIA CENTRALNA SP ZOZ ZDROJE SZCZECIN, UL. MĄCZNA 4, TEL. 607498836;CZAS PRACY RÓWNOWAŻNY W GODZINACH 06.00 - 18.00
NIRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Do podstawowych obowiązków pomocy kuchenne należą m.in. warunek konieczny przestrzeganie zasad związanych z ubiorem pracownika (uniform, czapka kucharska, maseczka ochronna, rękawice ochronne dla kucharza, zakaz makijażu w pracy, zakaz biżuterii, długie i pomalowane paznokcie zabronione), pomoc kucharzowi w kuchni przygotowywać posiłki (pierogi) oraz zmywa naczynia i sprzata, przygotowywanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię, obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy. Utrzymywanie czystości w obrębie kuchnii zaplecza sanitarnego. Dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu saniatrnym. Czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn oraz zmywnie naczyń po zakończonym dniu pracy. Doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom. Pozostałe prace porządkowe, mające na celu utrzymanie kuchni w czystości oraz ułatwienie pracy całej obsłudze lokalu. Wykonywanie pracy fizycznej cały czas na nogach.Umowa zlecenie około 168 h, praca w godz. 6-14-22, zatrudnienie na okres 18-36 m-c
Produs Ryszard Karandzos - 2020-07-17 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca na odlewnii aluminium.
"Iwamet" Sp. z o.o. - 2017-07-12 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Utrzymanie czystości w pomieszczeniach socjalno-biurowych. Umowa zlecenie na początek do 31.12.2017 z możliwością przedłużenia. Praca na jedną zmianę, 40 godz. tygodniowo.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE PROFIL A Sp. z o.o. - 2017-09-08 - Kraków (małopolskie)
PRZYGOTOWANIE MIEJSCA PRACY, POMOC PODCZAS PRZYGOTOWYWANIA POTRAW I DESERÓW, WYKONYWANIE SZEROKO ROZUMIANYCH PRAC PORZĄDKOWYCH, DBANIE O CZYSTOŚĆ SPRZĘTÓW, PRZESTRZEGANIE ZASAD BHP, DORAŹNA POMOC KUCHARZOM;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, DOKŁADNOŚĆ, PEDANCJA, WSPÓŁPRACA W ZESPOLE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY Z DETERGENTAMI I PRZY OSTRYCH NARZEDZIACH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE, KOMUNIKATYWNA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO I UKRAIŃSKIEGO;
VAMIR SP Z O O - 2016-11-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Krojenie warzyw i mięsa, przygotowywanie surówek i innych przekąsek, sprzątanie, wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2019-09-24 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
j/w
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie półproduktów do sporządzania potraw- praca transportowa na terenie kuchni i szpitala- pomoc kucharzą w przygotowywaniu posiłków - transportowanie gotowych posiłków z kuchni do oddziałów szpitala
Specjalistyczny Szpital im. Ks. Biskupa Józefa Nathana w Branicach - 2019-08-28 - Branice (opolskie)
Dozór mienia.
STRAMA Mariusz Strama - 2016-02-02 - Nowosiedlice (dolnośląskie)
Przygotowywanie (mycie, krojenie, pakowanie) produktów spożywczych przeznaczonych na kanapki, składanie sałatek, noszenie skrzynek.Wymagania: wykształcenie podstawowe, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie w pracy w kuchni, orzeczenie o niepełnosprawności, mile widziane prawo jazdy kat. B.
kontakt przez PUP - 2019-11-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłów, praca w kuchni. OPraca od godz. 6.00
Janusz Andrzej Kaliniak Dom Handlowy-Hotel-Restauracja Janusz - 2016-07-11 - Siedlce (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu półproduktów, utrzymanie czystosci.
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Kraków (małopolskie)
Obieranie warzyw, zmywanie naczyń, pomoc w przygotowywaniu posiłków.
TANGO Cecylia Pociej - 2019-03-29 - Płock (mazowieckie)
wykonywanie prac pomocnicznych w kuchni restauracji
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Istebna (śląskie)
Przestrzeganie opracowanych procedur systemu analizy krytycznych punktów kontroli HACCP w kuchni i stołówce, zmywanie naczyń, właściwa obróbka surowców wydanych do produkcji, niedopuszczenie do powstania ubytków, dbanie o porządek na stanowisku pracy
31 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W ZGIERZU (JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 2573) - 2018-07-12 - Zgierz (łódzkie)
pomoc w przygotowaniu i wydawaniu dań kuchni orientalnej, dbanie o higienę w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2020-01-23 - Żyrardów (mazowieckie)
Wykonywanie czynności na prasie wulkanizacyjnej:- pobieranie komponentów i ich wkładanie do gniazd formy,- obsługa prasy wulkanizacyjnej,- wyjmowanie zwulkanizowanych detali i odkładanie do wyciągu stanowiskowego,- czyszczenie wyrobu z wypływek gumowych powstających w procesie, - odkładanie wyrobu gotowego do dedykowania pojemników.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Częstochowa (śląskie)
POMOC PRZY PRACACH NA KUCHNIWYMAGANE: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, ORZECZENIE O STOPNIU NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI.
CENTRUM USŁUG IMPREZOWO BANKIETOWYCH ZBIGNIEW TADEUSZ MAŃKOWSKI - 2019-09-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Kotla (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłkówdbanie o czystość miejsca pracy
Mardi Spółka z o.o. - 2020-05-22 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
PRZEDSZKOLE SAMORZĄDOWE NR 2 z Oddziałami Integracyjnymi i Specjalnymi - 2017-09-27 - Skawina (małopolskie)
UTRZYMANIE PORZĄDKU NA STANOWISKU PRACY, POMOC KUCHARZOWI, ZMYWANIE NACZYŃ, OBIERANIE WARZYW, MONITOROWANIE PORZĄDKU NA ZAPLECZU I W MAGAZYNIE, LEPIENIE PIEROGÓW, SMAŻENIE NALEŚNIKÓW ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH,AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITANO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
FONTIA Sp. z o.o. Kielce - 2016-01-15 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowywanie półproduktów, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "NALEŚNIKARNIA 2.0." - 2017-04-14 - Tarnowskie Góry (śląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2019-04-16 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
– przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię,– obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy,– utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego,– dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym,– czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy,– doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom,– pozostałe prace porządkowe, mające na cale utrzymanie kuchni w czystości, oraz ułatwienie pracy całej obsłudze lokalu.
PEOPLE WORK GROUP Sp. z o.o. - 2018-08-21 - Chorzów (śląskie)
wykonywanie poleceń szefa kuchni,dbanie o porządek na miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2017-04-29 - Racibórz (śląskie)